perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 salam semua dr macan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: salam semua dr macan   Fri May 01, 2009 8:38 pm





ni pic aku.



Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Fri May 01, 2009 9:05 pm

WEH...AKU NK JEPON GAK...AKU NK G GAK...WAH......NK ITOT ...CAN..NI MSE KO STDY KER?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sat May 02, 2009 3:47 am



di saat ni terasa menyesal tolak tawaran sambung belajar ke jepun dulu...

uwaaaa...

Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sat May 02, 2009 3:59 am

hahahaha. salju...



ni ade lg.



kete kesygn aku.



laju ni.

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sat May 02, 2009 4:05 am

abg macan
jepun..
hai harikato..ajinamoto..mushi mushi..toyota..
terimakasikongsipic haik haik mitsubishi <---percubaan nak berkomunikasi bahasa jepun ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sat May 02, 2009 12:08 pm

lawo nya kete .. tumpang lol!
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sat May 02, 2009 12:43 pm

ada no fon awek2 jepun tak bro...
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sat May 02, 2009 1:51 pm

bro brapa kene tambang pi jepun rasa2 400 hengget ckop ke
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sat May 02, 2009 7:04 pm

nk no fon awek2 jpn ..awek jpn x mandi la .....awek msia lg best tau....LIE ko ingat nk g ipoh RM400 henggat cukup ......tambang je pergi balik lebih RM3000 hengget
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sun May 03, 2009 11:21 am

BULLET TRAIN..KETEPI PLING LJU DI SUNIA...TAWU TAPE...DORG MG XMND...HAHAHA...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sun May 03, 2009 11:35 am

awek jepun tak mandi ke sah bau longkang
muahahahahaha
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sun May 03, 2009 11:56 am

DORG X MND PON TP DORG BERSIH BAI...WANGI JER....MAM PON DAP...HAAHAHAHAHAHAHAHA
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sun May 03, 2009 5:58 pm

mana ko tau dorang bersih bai x mandi bersih ke muahahahaha
setau aku org jepun ni makan daging separuh masak
kadang2 mentah2 pon dorang makan psl mmg style dorang masak mmg camtu
apa yang aku tau ttg org jepun mmg pelahap tahap rakus la....
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: salam semua dr macan   Sun May 03, 2009 7:45 pm

.....org jpn mmg s suka mandi,tp klu dh mandi x ingat dunia la,psl makanan tu bkn setengah masak je..kdg2 x makanan x dimasak pun dia org balun gak ...tu yg aku heran mcm kucing kat umah aku je makan ikan mentah ....korg tau x kat sana bila kita g jln2 seksa klu nk berak berak air x de nk basuh ...terpaksa la korg pakai tisu lapnya mcm org cina kat msia tu ...tp yg aku puji tandas awam kat sana bersih je walaupun x de tukang cuci tandas mcm kat negara kita ....pe2 hal rokok dulu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: salam semua dr macan   Today at 8:54 am

Back to top Go down
 
salam semua dr macan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.