perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 tumpang laolooo

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
an3p
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-04-12

PostSubject: tumpang laolooo   Sun Apr 12, 2009 7:08 pm

nama : an3p a.k.a blalang dak ensem di dunia di marikh di pluto

umo : 26 tahun 3/4

asal : perak racetown

asal room : perak:1 <-- dak bawah tempurung tak g maner maner pown...

jemputan khas dari : camelia a.k.a akuanis87

:group:


sekian terima kasih,

MAJULAH CHATTING HINGGA SAMPAI WAKTUNYA...

ANEP
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: tumpang laolooo   Sun Apr 12, 2009 7:14 pm

anep
selamat datang anepan yang paling macho di dunia
nah ku hantar paisang menyambut kedatangan mu ke forum ini adeh
hope u enjoy n sama2 leh majukna site ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: tumpang laolooo   Sun Apr 12, 2009 7:19 pm



Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: tumpang laolooo   Sun Apr 12, 2009 7:26 pm

akhirnye smpai juga kamu d sini wahai tuan hamba :

hope dpt bantu menceriakn forum nie......

bye
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: tumpang laolooo   Tue Apr 14, 2009 3:46 pm

hai anep

welcome2

hope enjoy kat sini

Back to top Go down
View user profile
Kill-Vearn
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2009-04-15
Age : 31
Location : KL

PostSubject: Re: tumpang laolooo   Sun Apr 19, 2009 2:06 am

oit anep perosak awek2 room.. hahaha.. ada kamo eh...
Back to top Go down
View user profile http://killvearn.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re : tumpang laolooo   Sun Apr 19, 2009 7:24 am

muahahahahah anep
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: tumpang laolooo   Thu Apr 30, 2009 9:41 am

WELKAM 2 DA CLUB
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: tumpang laolooo   Today at 5:14 am

Back to top Go down
 
tumpang laolooo
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.