perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Ha sini sini plak gusip meh2

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
seri__
Site Admin
Site Admin


Posts : 12
Join date : 2009-04-15
Location : somewhere were all pretty girl are naked

PostSubject: Ha sini sini plak gusip meh2   Fri May 01, 2009 12:30 am

k k biar wa reveal...pasal gusip ni...wa ngaku yg tgh becinta2 tu wa la org nye wa becinta ngan....enn enn... nas adila af7 :"> hiewwww
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Fri May 01, 2009 10:15 am

helllooo.... plss...nas adila ..eeee ewww....siti aishah af7 nt dah abeh kami akan buat sidang media ok..harap semua bersabar tau
Back to top Go down
View user profile
zeal_tech
junior
junior


Posts : 28
Join date : 2009-04-23
Age : 29
Location : Teluk Intan

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Sat May 02, 2009 7:32 am

ngoncah le mike.....
jd bf artis ek.....
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Tue May 05, 2009 12:49 pm

nk bcinta dgn akim af7 atau aril af7 best la dorg ..
leh dorg nynyi tuk maya ari2..
maya suka laki yg suka nynyi ni hehehe
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Fri May 08, 2009 4:36 am

:group: :group: :group: :group:

gosip ggosip gosip


aku nak gosip panx la....

nak tau pedie?

heheheh..

nak gtau ke panx?
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Fri May 08, 2009 6:36 pm

wah.. teruja nak dengar. citer ler.. aku nak tau gak.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Fri May 08, 2009 6:51 pm

aku nak citer.. tapi lom dpt kebenaran panx lagi la saljuuu
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Fri May 08, 2009 9:53 pm

nak cebuk gak...(pmpuan kan pantang dengar gusip2 ni...kan salju..)
citer pe arb....
ko ken main agi eee...kang aku lak gosipkan ko baru tau...
jgn bz body hal org la arb...
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Sat May 09, 2009 8:43 am

hahaha... mane de gosip2 sal panx,,,, aku pon kenal panx gtu2 jer,,

sowy panx,,,, ak usajer nak tgk pompuan2 forum ni alert tak bab2 gossip

ney,,, ksimpulan die mmg alert sgt,,,,, huhuhuhuu
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Sat May 09, 2009 2:43 pm

hotak kamo arb. nah ambik sebijik! nih aku tambah lagi rasakan. kalo nak tarik perhatian je baik takyah!

ampunkan aku polis... sbb buat spam kat sini.
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Sat May 09, 2009 11:16 pm

nk tau gosip aku ngan sapa?????? korg g tnya jiran sebelah korg masing2 mst korg leh tau nnt drpd korg gosip2 ni dpt dosa meh teman aku merokok ni cuma dpt penyakit je
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Tue May 12, 2009 7:43 am

gossip la best..senaman mulut...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Tue May 12, 2009 7:46 am

tapi kalo gosip kat sini mukan mulut yang bersenam panx.. jgn

jari yang bersenam.

toi tak?

macan.. nanti aku tanya makcik kat sebelah rumah aku ler.. ko gosip dgn saper... kot2 dia tahu ker..
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Wed May 13, 2009 3:44 am

jiran aku arab la macan,,, aku de gak tanye,, die ckp kamu ckp pe nie,,, caner macan?,, o citer je la ko gosip ngan sape,, jiran aku sume taktau,, tumpah tak tipu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ha sini sini plak gusip meh2   Today at 3:07 pm

Back to top Go down
 
Ha sini sini plak gusip meh2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Team Sarun is Mujrim

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::. :: .::CERITA KEDAI KOPI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.