perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 jawab.. jawab..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: jawab.. jawab..   Sun Apr 12, 2009 6:53 pm

Kenapa pokok kelapa depan rumah orang tebang?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

macam mana anda hendak memberhentikan bus dengan mengunakan satu(1) jari sahaja??

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

bila malam ia datang bertebaran
tanpa perlu di jemput
bila siang ia hilang begitu saje
tanpa sesiapa mencurinya

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

saye ada topi
tapi tak ada kepala
saye ada kaki
tapi tak ada kasut..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

di dlm dunia ini..aku lah pendek dan panjang
di dlm dunia ini aku lah lembab dan pantas
tanpa ku apa manusia buat
semua tak jadi
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: jawab.. jawab..   Sun Apr 12, 2009 7:34 pm

dea rase...patut letak no soklan..baru senang nk jawab....

dea jawab yg bole jawab je k.. :: x reti tggl tuk org yg reti 2 :: ::


bila malam ia datang bertebaran
tanpa perlu di jemput
bila siang ia hilang begitu saje
tanpa sesiapa mencurinya
= kelawar :

saye ada topi
tapi tak ada kepala
saye ada kaki
tapi tak ada kasut..
= cendawan :-P:
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: jawab.. jawab..   Mon Apr 13, 2009 4:05 am

cendawan jek yang betul..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: jawab.. jawab..   Tue Apr 14, 2009 11:39 am

Kenapa pokok kelapa depan rumah orang tebang?
~~ sebab pokok kelapa mmg la ditebang takan dicabut plak

macam mana anda hendak memberhentikan bus dengan mengunakan satu(1) jari sahaja??
~~ gunakan kemudahan yg ade, tekan LOCENG kat dlm bas tu ye

bila malam ia datang bertebaran
tanpa perlu di jemput
bila siang ia hilang begitu saje
tanpa sesiapa mencurinya
~~ BINTANG yg menyinari malamku

di dlm dunia ini..aku lah pendek dan panjang
di dlm dunia ini aku lah lembab dan pantas
tanpa ku apa manusia buat
semua tak jadi
~~ masa ( jam )
Back to top Go down
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: jawab.. jawab..   Tue Apr 14, 2009 11:55 am

terer2...
aku bg ni..
aghaghaghagha..


Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: jawab.. jawab..   Sun May 10, 2009 4:27 am

macam mana anda hendak memberhentikan bus dengan mengunakan satu(1) jari sahaja?? jwpnya.... <<<<<tunjuk ni kat bas tu pasti berhenti la bas tu nnt...klu x caya test la bila bas tu berhenti ajak pemandu bas tu merokok ye

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: jawab.. jawab..   Sun May 10, 2009 4:33 am

hahaha sempoi la macan
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: jawab.. jawab..   Mon Jul 27, 2009 7:21 pm

br nk jwb
sume org da jwb kn
uwaaaaa
frust2
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: jawab.. jawab..   Mon Jul 27, 2009 10:10 pm

wa.. magkuk pecah gn photoshop ek.. hu hu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: jawab.. jawab..   Today at 3:06 pm

Back to top Go down
 
jawab.. jawab..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Saraswatichandra-Written Update 04/03/2013
» E24 - Humsafar 28th October 2014 Arzoo Ne Diya Jawab

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UJI MINDA::. .::TEST UR MIND HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.