perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 siapa yg terror jawab......

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: siapa yg terror jawab......   Sun Apr 12, 2009 4:05 pm

1.kenapa ayam x pakai kasut?.....

2.kenapa pengali kubur x pakai selipar?.....

lu fikir la sendiri

:group: :group: :group: :group:
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: siapa yg terror jawab......   Sun Apr 12, 2009 5:44 pm

_megatron_ wrote:
1.kenapa ayam x pakai kasut?.....

2.kenapa pengali kubur x pakai selipar?.....

lu fikir la sendiri

:group: :group: :group: :group:

ayam x pakai kasut sbb ape erk :

tatau ler :

penggali kubur mmg ler x pakai selipar...

sbb dia gali pakai cangkul..bukan pakai selipar wakakakak... :: ::
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: siapa yg terror jawab......   Tue Apr 14, 2009 12:01 pm

napa ayam tak pakai kasut
lau aku lah mega aku rasa sebab dia kaki ayam...
erk betol ke :
ergghh betol la bah kan mega

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: siapa yg terror jawab......   Tue Apr 14, 2009 12:33 pm

kenapa ayam x pakai kasut?

kalau ayam pakai kasut mcm mane ayam tu nak kais makan die
Back to top Go down
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: siapa yg terror jawab......   Wed Apr 15, 2009 10:13 am

ada ke kasut saiz kaki ayam?
Back to top Go down
View user profile
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: siapa yg terror jawab......   Thu Apr 16, 2009 10:52 am

adeh la panx ni..hampeh bebenor
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: siapa yg terror jawab......   Today at 12:11 am

Back to top Go down
 
siapa yg terror jawab......
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Reign of Terror to be animated.
» The "War on Terror"
» Galaxy of Terror (1981)
» It! The Terror From Beyond Space
» Terror Attack in Paris Jan 7 2015

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UJI MINDA::. .::TEST UR MIND HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.