perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Tue Apr 28, 2009 3:15 pm

ha ni la pic aku ngan adek aku yg encem ni..umo adek aku ni bru 18 tahun




yg ni lak adik dan abang aku..ehek ehek

abg n adek kamceng

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Thu Apr 30, 2009 11:51 pm

aisehhh... masuk forum pun bawak bodyguard ka... lol!
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Fri May 01, 2009 6:28 am

boleh jadi gang adik kamo ni
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Tue May 05, 2009 4:32 pm

x dpt adik abg pn leh gak
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Wed May 06, 2009 5:06 am

hehe amboi maya
hehe boleh boleh amik je

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Wed May 06, 2009 1:14 pm

owhhh adik2 ipar ku

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Wed May 06, 2009 2:41 pm

nk ambik adik ke abg miss lady....
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Wed May 06, 2009 2:43 pm

amik la dua dua lau nak.masak gulai lemak pon sodap

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Thu May 07, 2009 2:41 pm

hahaha lg n lg n lg hahah my pic lalala cute


_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Thu May 07, 2009 3:26 pm

alalalala....comeynye miss ni...manjanyer...cutenye...suke2

leh jadi kak ipar luv x? huhuhu
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Thu May 07, 2009 4:15 pm

isk luv ni puji lelebih kang tmbah kembang meremang bulu ketiak miss kang,,mekaseh luv
nak miss jd kakak ipar luv yg mcm mana tu
miss kawan ngan abg luv ke atau luv nak nak kat adek miss tu
kompius lak miss

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Thu May 07, 2009 4:24 pm

abg miss?? (ada borang kosong agi ke?)
adik miss? hmmm...x nak la muda la dari luv...hahahah
sudah tentu la miss untuk abg luv yg sorang je..
amacam...tawaran hebat...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Thu May 07, 2009 4:31 pm

abg luv
ade ke
hai luv bakal adek ipar..miss single tq
leh kenalkan
:P:P:P:P:P

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Thu May 07, 2009 5:38 pm

iyela...luv ada abg sorang jer....

hai kak ipaq...

dah2 miss nati ada yg kena stop spam lak kita ni...

pe2 pun pic mmg comey n cute...nah muah sket...
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Fri May 08, 2009 8:08 am

:group: :group: :group: :group:

MISS LADY!! MISS LADY!! MISS LADY!!
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Mon May 11, 2009 12:36 pm




_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Fri May 15, 2009 4:15 pm

anis mmg cun MELECUN JUGEEE rase cam nak tekam je hahaha




Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Mon Jul 27, 2009 10:12 am

miss..salam
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Fri Aug 14, 2009 5:04 pm

hai enni
hehe nak post pic agy ah..yg terbaru gitu

hmm pic bawah ni agak berpeluh muke cabuttttttttttttttt

so ade komen agy tak aek
asal besaq lak pic neyh ye adeh

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Fri Aug 14, 2009 6:13 pm

x lawa pon.... ....ape2 hal ko la terbest anis

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Fri Aug 14, 2009 6:50 pm

isk hang ni pelam puji lelebih lak malu cek tau
tq pik aku best sebab ko terbest yg bnyk beri aku peluang tuk belajar

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala   Today at 12:17 am

Back to top Go down
 
hahaha aku nak share pic baru aku ngan adek aku bukan ngan pakwe aek..lalala
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Let's share our pics!
» Thank you your share ...
» VIVIAN DSENA TELLS THINGS HE CAN NEVER SHARE
» Share in my madness: Some of my Conan projects...
» Aishwarya Rai & Jaya Bachchan share saree?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.