perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 aku pon nak gak la

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: aku pon nak gak la   Tue Apr 28, 2009 2:06 pm

sebab semua da share pic kete n moto so... aku pon nk semak gak

aku xde kete ... tp aku pakai kete ::->: cane tu ??



ni mase besday aku yg ke 22 ayah aku bg aku kete lame die ni.. and die kua yg baru ... da bosan baru nk bg aku pandai die save budget nk bg adiah besday aku ... papepon ... ilove my dad very much ..... and untuk pegetahuan kete nni masih lagi nama die and die yg bayar skunk ni aku xlarat nk baya



yg ni lak pic kete mak aku tp pic belakang jer la ... hahaha lau jumpa kt heway hon2 r aku bese gak la pakai kete mak aku ni g keje sebab x larat nk mengisi minyak kete sendiri



yang ni lak moto turun temurun adik beradik aku.... ni asal nyer moto abg aku skunk ni die blaja kt perth .. so aku la yg tukang pakai skunk



yang ni la yg paling bangga skali aku nk show kt korang .. walaupon sekadar ex-5.. tp moto ni aku beli sendiri pakai duit aku n xde mintak walau 1 sen pon duit family aku... ni bli mase aku baru abes skola ... sampai skunk elok jer lagi makin smart ader la ... he3

sekian jer pic2 aku bersama kete n moto aku .... thnks sebab bg peluang tuk join forum ni ..
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku pon nak gak la   Tue Apr 28, 2009 2:53 pm

bet mekaseh sudi share n suport this forum gak :-*:
meh nak pinjam sikit kete2 ko ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: aku pon nak gak la   Fri May 01, 2009 1:54 pm

pinjam pinjam xpat r tunggu krismas 2020 baru dpt

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku pon nak gak la   Fri May 01, 2009 2:13 pm

bet dekot

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: aku pon nak gak la   Today at 2:53 pm

Back to top Go down
 
aku pon nak gak la
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Automotive Garaj-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.