perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 rain zou'k system offer

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: rain zou'k system offer   Tue Apr 28, 2009 10:32 am

ok saya ingin mengambil kesempatan disini alang2 la kan section iklan.. so nk promote la sekali

ok disini ingin membuat pengumuman bahawa .. sy menawarkan khidmat pemasangan :


(1) server game

(2) discless

(3) networking / wireless

(4)construction/wiriring/renovation


ok biar saya terangkan ape itu server game terlebih dahulu....

saya percaya ade d kalangan user dalam ni yg mempunyai perniagaan cyber cafe sendiri...
umum kite ketahui bahawe modal untuk bukak c.c (cybercafe) ni agak besar.. dan bole menjejak hingga ratusan ribu ringgit..... bergantung pada konsep c.c masing2 la kan..

so disini sy menawarkan slh satu cara untuk menjimatkan kos operation cyber cafe anda melalui 2 pilihan....


1 : server game

umum kite ketahui kebanyakan pelanggan cyber cafe adalah anak remaja yg berumur lingkungan 15-30 an.. ade yg lebih dr umur tu ade yg kurang kan... so kebanyakan anak remaja sgt menggemari permainan game ... seperti cs,ryl,ragnarok dan mcm2 game lain yg sy x larat nk nyatakan kt sini.... so kemudahan dan kebaikan penggunaan server game ini adalah :

xperlu install 1 per 1 game dr 1 per 1 pc

game dihantar melalui kabel internet secara data

customer xle copy game dr pc anda

djamin 100% selamat dan x akan kene virus ( kecuali lau ade gatal tangan kacau setup server)

tdk memerlukan hard disk bersaiz besar.. (40gig da bole simpan game 600 gig) hebatkan??

dwi pilihan same ade untuk separate server game dengan billing atau ltk sekali lam 1 pc...

2: discless

umum ketahui bila kita sebut discless makna nya tanpa harddisc lah... disini kami menawarkan 1 sistem yg mane bole mengoperasikan cc anda sepenuhnya dengan setiap pc tanpa hard disk...

keuntungan dan kelebihan :

tak perlu license key window (misal kate ade 20 pc .. xperlu bli license key window sampai 20,
1 jer da cukup)

lau da xde hard disc memang kompom xde virus la

mampu menyimpan data seberapa banyak yg anda mahu ( mengikut pilihan owner semasa pemasangan)


ini adalah serba sedikit penerangan dari saya tentang server game dan discless..... so bg mereka yg berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang sistem ini dan sebagainya ... sila hubungi sy d nombor yg tertera d bawah ataupon.. pm messy sy

(1) [Only admins are allowed to see this link]

(2) [Only admins are allowed to see this link]

atau boleh terus menghubungi sy di talian 0173990663 tapi lebih baik emel jer la k

[Only admins are allowed to see this image]


p/s promosi : harga runtuh untuk pemasangan server dan dicless .. kaedah pembayaran ansuran tanpa faedah ... untuk mendapat keterangan lanjut sila emelkan emel anda pada sy .. dan sy akan emelkan quotation untuk server / discless ... tq
anyway thnks all 4 dis section..... pengusaha cyber cafe bumiputera amatlah d alu alukan
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: rain zou'k system offer   Tue Jan 26, 2010 6:47 am

HARGA RUNTUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BERMINAT UNTUK MELIHAT BAGAIMANA SYSTEM SERVER GAME / DISCLESS INI BEROPERASI ??

BOLEH HUBUNGI KAMI DI TALIAN YG TERTERA ...

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: rain zou'k system offer   Tue Jan 26, 2010 8:36 am

perghh best ni
sayang nya aku lom ade cc
nanti aku promosikan pada yg berminat sal game game n yg ade cc ni aku rasa yg kat changkat lada bekas tmpt aku belajar ade kedai depan taman tu .. aku ase dia berminat kot dia pon cc baru n ade server game gak tp aku tgk takde sejimat yg ko pmot ni bet ermm nanti aku tanya..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: rain zou'k system offer   Today at 3:48 am

Back to top Go down
 
rain zou'k system offer
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Craigtone's System
» "The Rain in Spain Stays Mainly in the Plain"
» Blue's Bank event system
» Ballute System for MG Rick Dias
» [100513] Hyori KBS Happy Together S3 with Rain, Goo Hara, Lee Joon (MBLAQ)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Internet Biz-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.