perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tempoyak_acam
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-04-28

PostSubject: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Tue Apr 28, 2009 9:33 am

[b] perh.....encem glew mamat nie.....

Back to top Go down
View user profile
miss_perak.gurlz
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-04-17
Age : 28

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Tue Apr 28, 2009 9:35 am

hahaha..
perggghhhhhhh..
xtahan aku tgk ko ni..
encem sgt..
hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/nottygurlz
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Tue Apr 28, 2009 9:36 am

comel2..

smart gak pic ko kat kete tu ek..
same kaler background blakang..
hehehe..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Tue Apr 28, 2009 9:43 am

hmmmm...
seb baek muda g..then dh de awex...
lol!
nice kapel...
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Tue Apr 28, 2009 10:19 am

perghhhhhhh
soklan >>>nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???
JAWAPAN>>>> comel nye awex kamo berdua mmg serasi...kamo baru up gamba da ada org minat aku dah lama dlm ni sorang pon tak minat kat aku ni
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Fri May 01, 2009 7:04 am

··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤·· wrote:
perghhhhhhh
soklan >>>nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???
JAWAPAN>>>> comel nye awex kamo berdua mmg serasi...kamo baru up gamba da ada org minat aku dah lama dlm ni sorang pon tak minat kat aku ni

mmg la lamo da ada awek.....

awek kamo 2 comel...... kalau ngan aku lagi comel

wakakakakakakaka gurau je jangan marah
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Sat May 02, 2009 4:11 am

ermm nak komen gak thanks for sharing ur pic acam.. lawa cun cun encem2 kamo n awek kamo moga berkekalan

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Sat May 02, 2009 4:19 am

sama cantik sama padan.... alahai...

Back to top Go down
View user profile
zeal_tech
junior
junior


Posts : 28
Join date : 2009-04-23
Age : 29
Location : Teluk Intan

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Sat May 02, 2009 7:10 am

awek kamoo adek adek pompuan lg x.....???
Back to top Go down
View user profile
comel
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-06-25

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Sat Jul 04, 2009 3:08 am

hehehe...tumpang mencelah.. comel la lebiyu yu..ajao ler camane nk draw...
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Mon Jul 27, 2009 9:19 am

masam
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Sun Nov 22, 2009 9:42 pm

jambu gle la....bwahahahahahahahahahahahahaha....

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 27

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Mon Nov 23, 2009 6:05 am

nice couple moga kekal hingga ke akhir zaman wakakaka
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Mon Nov 23, 2009 7:34 pm

aduhhh tergodanya....hahahah..

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Tue Nov 24, 2009 3:20 pm

same cantek same padan
hope both of u can together forever

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Mon Nov 30, 2009 10:29 pm

tempoyak_acam wrote:
[b] perh.....encem glew mamat nie.....


huahahaha macam mendoan cyty gak nahan mauh lah ku makan oot:modeON
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???   Today at 12:17 am

Back to top Go down
 
nie la gmbr aku gan awex aku....comel x???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.