perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 aku nak cr kwn wey......

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tempoyak_acam
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-04-28

PostSubject: aku nak cr kwn wey......   Tue Apr 28, 2009 9:25 am

name aku atan......
umo aku br 19...blan5 nie 20 la aku......
aku lahir kat labuan...menetap kat perak.....
id aku..aretans90@yahoo.com...[fs jew]
aretans@yahoo.com...[ms jew]
atempoyak@yahoo.com..[ym]
reffer miss_perak.gurlz
Back to top Go down
View user profile
miss_perak.gurlz
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-04-17
Age : 28

PostSubject: Re: aku nak cr kwn wey......   Tue Apr 28, 2009 9:28 am

Selamat Datang...

:group:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/nottygurlz
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: aku nak cr kwn wey......   Tue Apr 28, 2009 9:33 am

welcome2...
keep in touch..
:group: :group:

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku nak cr kwn wey......   Tue Apr 28, 2009 10:25 am

GRANTED
welcome
keep in touch
leh kenalan
ciss teruk perangai aku ni
gurau jer :-J:

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: Re: aku nak cr kwn wey......   Wed Apr 29, 2009 3:53 am

selamat berforem di sini saudara Tempoyak...dekat sini anda boleh berforem..dan boleh berkongsi apa saja yang anda rasakan perlu di kongsi..untuk kebaikan bersama....n don forget to giv us ur best of the best post here..wachaa..




juz call me 'lock' ya http://print-ur-life.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: aku nak cr kwn wey......   Thu Apr 30, 2009 9:24 am

WELKAM 2 DA CLUB
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: aku nak cr kwn wey......   Today at 1:24 am

Back to top Go down
 
aku nak cr kwn wey......
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.