perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 mata hati jiwa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: mata hati jiwa   Mon Apr 27, 2009 10:33 pm

jam da pukul 3 pagi... urm...
aku masih lagi sibuk duk ketak-ketik jari aku kt keyboard ni.... mlm ni .. macam mlm2 yg lps gak...
terasa kehadiran die sebelah aku... aku senyum ... berhenti menaip .. menghirup dan merasai kedamaian angin pagi tu.. kebetulan lak meja aku ni betul2 berdepan ngn tingkap yg jenis sliding.. pelan2 aku bukak tingkap bilik aku.... hm... ari ni 28hb april 2009.. genap sudah 3 taon die pegi.....
aku hirup sisa air nescafe yg aku wat td... sambil pekene dunhill sebatang aku duk menggelamun dpn tingkap....

aku teringat zaman sekola dulu... hurm.. mase tu aku baru kenal die .. baru sgt asenyer... cantik...
" ok , hari ni kite ade pelajar baru yer semua... harap kamu semua ley bg tunjuk ajar pada pelajar baru kite ni" panjang lebar n penuh skema ayat intro cikgu aku bagi mase tu... ape name cikgu tu aku xpasti... da lupe da ayat die lebey kurang camtu la..

"ok, sila kenalkan diri kamu pada kelas" sambung cikgu tu lagi...
"assalamualaikum.... nama sy nur haffizah... sy baru pindah ke kawasan ni harap awak sume ley berikan sy tunjuk ajar" kate dak baru td la ... x semena-mena aku gelak ..... budak2 len lam klas aku sume pandang aku... yg geng2 aku mase skola dulu... ucop, rahman, syahir, jaja,nuar sume da mengkekek tahan gelak "skema!!!" jerit aku ..... satu kelas riuh dek xtahan ngn pangai aku... dak pompuan tu da tersenyum malu2 kucing yg cikgu tu lak jegil mate kt aku... aku wat bodo jer...

minggu kedua bdk baru tu blaja lam kelas aku....

ok ade la cikgu sains aku ni suh wat eksperimen mende ntah aku pon da lupe da....
tiap group 2 org.. laki n pompuan ... berebot la dak2 kelas aku ni nk partner ngn dak pompuan yg tip top lam kelas aku ni... aku gelakkan jer ... sambil lpk tepi kt blakang kelas aku cucuh rokok sebatang pelan2 hisap.. kebetulan aku nyer meja memang belah blakang n tepi tingkap memang senang la nk smoking ....aku tengok kan jer... riuh la kelas aku ni cam sampan nk terbalik.... aku memang x port.. x kisah pon partner ngn sape janji keje tesis aku siap.... aku ushar si bdk baru lam kelas aku ni.., ade la 2-3 org dak laki duk sibuk ajak die partner la... (bkn couple..tp group eksperimen sains)

siap bertekak-tekak lagi si syahir ngn nuar ni ... aku tengokn jer.... yg dak pompuan ni lak da mcm blur jer ..... die pandang aku... muke die terperanjat skit agaknyer tengok aku smoking slumber lam kelas..... aku senyum .. die pon senyum... tergerak lak atie aku nk ajak die partner ngn aku tuk tesis sains ni... aku pon buang rokok.. g kt die.. yg si syahir ngn nuar ni x abes ag duk jual minyak.... sampai kt meja die aku tanye "da tau kan tajuk assingment kite ni kan??"

"dah" sempoi jer die jawab... aku pon ckp "erm... kite partner 2 jer la ok ??" syahir ngn nuar tros senyap... tros ushar aku slak... pastu bla.. aku ketawa lam atie... "padan muka kowang"
die pon ckp yg die ok jer... so... bermula episod persahabatan antara aku ngn dak pompuan baru ni....

kring.... !!!! bunyi loceng menandakan yg waktu sekolah sesi pagi da abes... ape lagi.. mcm beruk la seko2 melompat-lompat x sabar nk balik... aku lak masih ag still duiduk wat x reti kt blakang.. kepala aku ligat nk cari alasan ... "pe aku nk wat ni ek " bkn per... aku taktau nk jawab ape kt mak aku sebab nyer... aku da terpakai duit yuran yg sepatutnya aku bayar kt cikgu pagi td..

"balik ni mama mesti tanya mana resit " argh...... ape aku nk jawab ni... sambil2 layan pening ngn semak kt kepala aku ni aku cucuh lg rokok sebatang... fuh............ berkepul- kepul asap kua dr mulut aku .. pergh.. lagak cam aku ni ade kt sekolah bapak aku lak..he3

"xnak balik ker ?" slow jer sore tu tegur aku... aku toleh kepala.. "nak...." acuh x acuh jer aku jawab
"yg ko tanya aku ni ko xreti nk balik ker ? " balas aku... die terkedu... x sangka agak nyer aku membahasakan diri aku & kau dengan die... " maaf lah ganggu... zaza cuma nk tanya awak yg pasal kite nyer tesis sains tu bila nk wat description" perlahan jer suara die ... ntah takut ker serba salah ker gugup ker pe aku pon x tau la ...

alamak aku dserang rase serba salah.. kesian lak aku kt dak ni gumam aku sendirian..
"owh sal tu.. erm... bile nak wat ?? " aku bertanya sekadar memberi respon...
"za xtau ag nama awk , bole tau?? " tibe2 aku gelak rokok yg aku sisip kt bibir tu terlepas.. hoh kelakar sungguh rase aku..... bkn ape baru aku teringat selama 2 minggu si zaza ni belajar lam kelas aku rupe nyer die xtau ag nama aku... " hasrol...hasrolhaffis ske atie la nk panggil ape ... jngn panggil yg bukan2 da ler.. " aku berseloroh sambil menghulurkan tangan untuk bersalaman.

die nampak teragak2-agak nk sambut slm aku... adess.. baru aku teringat die ni skema... mane nak slm tangan ngn aku kan haram tu.... cpt2 aku tarik balik tangan aku....
"owh lau camtu sy panggil awak has la ok??". die tersenyum..mak aih... cantik lak dak ni aku tengok lame2 hahaha aku berdilog sendirian... " bole..panggil la.. " tros trang la aku cakap ... aku sebenarnya memang minat kat dak pompuan ni tp aku malu la plak nk ckp ker .. nk ngorat ker.. yer la baru lagi kan ... au lak x bape mesra ngn die .. asek duk bahan die jer..


~~~away~~~ makan jap to b continued.....


Last edited by jimbet_______.sin4 on Sat May 02, 2009 7:46 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Tue Apr 28, 2009 3:27 am

ko memang pandai bercerita la jimbet..
ko leh wat novel la..
aku tggu sambungan ko ni..
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Tue Apr 28, 2009 8:11 am

la... padan aku cari tak jumpe..
ko sambung balik kat atas tu..
wat la episode dua..
sambungan..
hehe....
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: mata hati jiwa part 2   Tue Apr 28, 2009 11:11 am

"has bole tolong saya?? " tiba2 die memecah kebuntuan antara kami ... ha... lau nk tau aku ngn zaza ni ngh jln kaki sama2 nk balik uma .. ntah pehal tetiba aku ni jadi baik lak nk temankan die balik uma.. ala... lagipon aku ngn die satu hala.. x salah la lau aku temankan die... kan3

" tolong ape??" ujarku pelik.. baru kenal da nk mintak tolong .. hm... pompuan ni ... aku bergumam sendirian x brani lak aku nk ckp dpn die kang tacing lak x pepasal... ha3
"tolong tunjukkan sy tempat2 kt sini ... sy baru lagi kt sini x sempat nk jalan2 lagi..." ujarnye seraya tersengih menampakkan susunan giginya yg putih berseri tu ... da macam iklan colgate lak da... "erm... aku diam seketika...
" bole kowt... petang ni la lau nak... has nk g main badminton nk ikut ?? " aku mempelawa sekadar ajak2 ayam....
" bole jugak.... za pon da lame x main badminton.. dulu mase duduk kt jb selalu la main" laju die jawab... ah sudah... cane neyh .... xkan aku nk bawak die g court kowt.... da r banyak dak laki melepak... mane de dak pompuan lpk kt court tu .... hm..... aku ligat mencari alasan untuk menukar plan..... "ha... ape kate lau kite g jogging jer nk x ??? kt sini de tasik .. tasik permaisuri nama die.. lau dr uma kita ni nk kesana lam 5 kilometer... cane nak x ?? " aku tersenyum sendiri.. mesti die xnk nyer... die kan pompuan.. mane r larat jogging jejauh ni .... "ok set... tp zaza nk bawak adik skali bole x ?? " wargh !!!!! masak aku ... lain yg aku plan lain yg jadi... hahaha siap nk bawak adik lak tu ... wakakaka

"ok la lau camtu kol 5 ptg ni tunggu kt bawah uma za k... has dtg ..." abis jer aku cakap camtu... aku ngn die tros berpecah.. mane taknye.. sedar x sedar aku da sampai dpn uma die da ... ngam2 time mak die tengh kutip baju kt lua segan lak aku... aku juz tegur dan tunduk jer pada mak die tande hormat... hahahaha sekelip mate aku hilang dr pandangan die ...

allah huakbar allah huakbar....!!! ... aku tersentak kedengaran azan subuh berbunyi dr surau berdekatan ngan uma aku... astaghfirullah al azim.. aku meraup wajah aku dengan kedua- dua belah tangan jauh betol aku menggelamun sedar x sedar sampai azan subuh la ...sambil mengenakan tuala aku berjalan malas menuju ke arah bilik air ....bawah pancuran shower aku duk sebuk layan perasaan.... susah betol hidup lam kenangan ni .... terasa hati ni cam terbang melayang. jasad jer yg ade... roh dan hati aku ntah kemana...... ssah nyer aku nk hidup tanpa die...
terasa hari2 yg aku laui ni macam kosong sepi x bermaya... aku rase cam aku ni sekadar berpura-pura... menjalani kehidupan seharian....

~~~away~~~ smoking jap... 2 b continued....


Last edited by jimbet_______.sin4 on Tue Aug 23, 2011 9:09 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Tue Apr 28, 2009 4:58 pm

bet... permintaaan peminat..
panjangkan skit cite..
hehehe...
lol!

:group: :group: :group:
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Wed Apr 29, 2009 12:28 am

citer best la bet...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Wed Apr 29, 2009 5:37 pm

bet mesti BM ko A1 kn bet

curi2 minum nescafe yg bet wat
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: mata hati jiwa part 3 : now released   Fri May 01, 2009 10:36 am

buzz...... diikuti ngn irama lagu neyo -so sick berbunyi.. hehe ringtone hp aku tu sebenarnya....
aku capai hp dan melihat pada screen... uiks.... jadah bdk ni kol aku pg2 buta camni neyh

aku teragak-agak nk jawab... akhirnya aku jawab gak kol tu sebab serba slah membiarkan die menunggu aku untuk jawab panggilan tu terlalu lama... aku sisipkan telefon ke sisi telinga aku...

"hello... hello...... " lah senyap lak..." hello.".... masih senyap .. mls aku layan letak jer la... ape kehal si zue ni kol aku pagi2 bute ni ?? da kol xnk cakap lak.... aku membebel sorang2
" ... tit..tit..." la allamak ade mesej la plak

Code:
sender : zue mxs-2

nape abg wat zue mcmni?? dah seminggu abg diam... zue kol abg x angkat
zue mesej abg x bls .. zue ade wat salah ke dngn abg ?? pls... jngn wat zue mcm ni

adess.... aku tepuk dahi sendiri... hm.... mcm mane aku nk jelaskan kt die ni... ni la yg aku x ske bila aku bg perhatian lebih skit kt seorang insan bernama wanita ni ...
hm.. zuelaikha...... org yang secantik name die ... bdk pompuan yg aku kenal da lame gak la ase aku ..dari mula aku abes blaja la ... lau nk tau dak zue ni la yg banyak tolong aku ...

aku ingt ag mase tu kire2 setahun lps la ... aku baru pas xcdent.... berbalut la kaki ngn tangan kanan aku ni.... siap masuk besi lagi .. hahaha sakit memang sakit tp dapat cuti sampai 3 bulan tu yg sonok gak tu hahahaha so mase tu lak aku tinggal uma bujang sensorang kt bangi....

si zue ni lak memang duk dekat jer ngn aku ... so die la yg banyak tolong uruskan aku... pg2 sebelum die g keje die akn dtg uma aku untuk anta lauk untuk aku panaskan bila aku nk mkn tengah hari t ... zue ni plak memang terer la aku cakap... lau bab masak ni memang A1 la.
.pergh... air tangan si zue ni lak.. x payah ckp la.... memang kecur beb... kire memang da patot jd bini org la.... aku ni lau nk mkn ape .. ckp jer ... memang rajin die nk masakkan untuk aku ...camtu punya baik la die ngn aku

tapi makin lama aku dapat rase yg hubungan antara aku ngn zue ni yg dibina atas dasar kawan seperti da menuju ke arah lain lak... arah lain..? lain macam mana tu kire nyer aku ngn zue ni da mcm pasangan couple la plak .. aku x nafikan kadang2 aku memang ade layan die macam seorang wanita yg istimewa dlm hati aku... aku pon x nafikan kadang2 memang ade rasa atau bibit kemesraan antara kami seolah-olah bertukar menjadi cinta...

tapi aku perasan tu aku cuba buang jauh2 sebab nyer memori dan bayangan arwah masih kuat lam atie aku ... bkn aku x merelakan pemergian die .. tapi sebagai manusia biase ... aku juga same seperti hamba2 NYA yg lain .. punya hati dan perasaan ... aku akui yg aku masih sukar nk membiasekan diri aku tanpa kehadiran arwah lam hidup aku ... setiap memori yg tercipta antara aku dengan die terlalu banyak untuk aku lupakan seolah-olah sume tu.. menggamit aku agar tros mengingati die sepanjang hidup aku .....

tapi bila hadir pulak zue ni lam hidup aku rase rindu dan kasih aku pada arwah sekurang- kurang nya sedikit terubat la . yer la laki mana x suke bila ade org yg berikan perhatian untuk die .. same la gak ngn aku ......argh!!! semak lak pale aku .... aku lirik jam kt tangan aku ... 08.00 am wargh da lmbat ... aku bergegas untuk bersiap bergerak ke tempat kerja ... adoi .... "mati aku .. adeh lambat la aku ni nmpak gayanya ... aku berlari menuju ke lif.... sampai je aku dpn lif ... pintu lif terbuka.. aku melangakah masuk ... xde org .. hehehe aku sempat melirik pada cermin yg ade dlm lif tu ... betul2kan rambut skit ... kemas2 kan baju skit hm.... ok dah smart dah .. wakaka sempat ag nk perasan2 dpn cermin tu .....


2 b continued ,.... skunk bz sket banyak keje
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Thu May 07, 2009 7:01 am

bet lol! tak sabar aku nak ikuti kisah selanjutnya huhu lol!

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Thu May 07, 2009 7:18 am



_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Thu Oct 15, 2009 7:07 pm

pg tu aku sampai ofis memang lambat gile .. almaklumlah ... key ell kan memang selalu jammed .. tambah lak waktu puncak pepagi org nk g keje...
sampai jer kt ofis .. aku terus masuk bilik... argh.. banyak lagi keje aku nk setelkan ni ... entahlah kadang2 aku ni cam sambil lewa pon ade .. keje berlambak aku x siapkan .. sibuk ngn agenda aku sendiri.. kang lau kene sound naya je..... aku perhatikan jam kt dinding erm... da kol 11.30 ... mkn x lagi ni ... lapa la plak ... aku keluar g pantry ... buat air la jap pastu terus wat keje ... hoh...... terkejut beruk aku ..
"en.hasrol... tolong masuk bilik sy ... urgent... as fast as u can .. "
aku hanya menganggukkan kepala ... aku letakkan nescafe yg aku baru buat td ... mai terus selere aku ... alamak .... mampos la aku .... mesti nk tanya sal report ni ... masak aku .. report x siap ag... aku da menggelabah ... aduuuuh memang kene hamun la jap lagi aku ni ... mesti org tua tu da bengang ngn aku sampai die dtg panggil aku sendiri kt bilik aku... aku garu kepala aku yg x berapa nk gatal tu ... erm... selamjer la ... pekak telinge sudah .... aku kemas meja aku ... sambil aku nk keluar tu aku sempat pesan kt aziah . untuk cancel sume app aku hari tu ... big boss nk jumpa .. xde bende lg penting...

tok3 aku ketuk perlahan pintu bilik b.b ( big boss) linda hanya angkat bahu bila aku buat body language kt die tanye mood org tua kt dlm bilik tu ." masuk" perlahan aku masuk sambil memberi slm ...
aku duduk tanpa disuruh .. peduli ape aku xkn nk suh aku berdiri lak ...
" kamu da x minat nk keje ke?" terus je terpacul soklan tu ... aku diam jer ..
"papa tau kamu x ade atie kt sini ... " tp spe lg papa nk harapkan ? aku tetap diam membisu .. mate aku melilau-lilau tengok sekeliling ofis orang tua ni ... ermmm ade banyak gambar.. gambar die .. gambar die ngn mama.. gambar kami 1 family.. gambar aku mase kt rmc tengh pegang raifal m-16 pon ade .. hehehe
"ape yang kamu sengih2 kan tu?" aku tersentak.. keras jer buniy suara tu .. adess.... mane tak org tua tu duk membebel aku sebuk layan perasaan.. entah ape yg d bebelkan aku pon tak tau ..
"dah la papa xmau banyak cakap ngn kamu lagi, kamu da besar dah bole fikir sendiri mane yang patut kamu buat mane yang x patut kamu buat, what ever it is by hook or by crook i want the report on my desk before noon tomorrow !! do u read me?? " bam!!!! bunyi tangan papa menghentak meje die... terkejut jap aku ni betuk nyer marah ni .. " get out from my office dont u dar e see me b4 i get the report ... !!!" sah marah ..
aku pon ape lagi dengan bengkak atie nyer keluar dari bilik papa..
"


2 be continued... ( sok mlm sambung) aku sgt2 bz skunk ... banyak hal aku nk bg perhatian.. pd yg nk follow novel ni follow k ... tq 4 d follower..


Last edited by jimbet_______.sin4 on Fri Oct 16, 2009 6:21 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Fri Oct 16, 2009 10:02 am

bet..lama tak online..takkan byk ni je entry nya..
Back to top Go down
View user profile
acha purple
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2009-11-03

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Tue Nov 03, 2009 6:23 am

askum.....
alo....ha
[img][/img]
lol!
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Thu Nov 05, 2009 10:48 pm

wslm bagi salam nak ikuti cerita mata hati jiwa ka
bet ..sambung pat bet

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Mon Apr 19, 2010 4:08 pm

Cinta adalah anugerah yg Kuasa
Yang bila terasa betapa indahnya
Sungguh lemah diriku
Tak berarti hidupku
Bila tak ada dirimu

Andai ku bisa akan ku balas
Semua yang pernah engkau berikan
Terima kasih dariku
Atas ketulusanmu
Menyayangi diriku

Chorus 2x:
Aku ada karena kau pun ada
Dengan cinta
Kau buat diriku hidup selamanya

Andai ku bisa akan ku balas
Semua yg pernah engkau berikan
Terima kasih dariku
Atas ketulusanmu
Menyayangi diriku

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: mata hati jiwa   Sat May 01, 2010 11:02 pm

sy suke
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: mata hati jiwa   Today at 2:50 am

Back to top Go down
 
mata hati jiwa
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» WTS FRESH MATA FRESH DERMOND MAX VLAD
» S> Mata Tugba Adolph Sheryl
» Selling 3*s 4*s 5*s 6*s. lu bu/vlad/mata etc
» Devo Ke Dev - Mahadev written update 25th July 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.