perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 CADANGAN UNTUK FORUM PERAK 1 YANG INDAH INI ...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: CADANGAN UNTUK FORUM PERAK 1 YANG INDAH INI ...   Mon Apr 27, 2009 6:08 am


Cadangan 1: adakan banner flash forum pelbagai saiz sebagai promotion
Cadangan 2: buat donate link satu pada forum so sesape nak donate leh bayar server hosting nanti
Cadangan 3: topic yang mengalakkan kehadiran trafic yg banyak perlu ade..kill topic forum ni..dan setiap manusia di dunia internet ni akan search maklumat tu...
Cadangan 4: galakan trafic dari yg bukan chatters..dari google dari forum lain dari msn dari yahoo
Cadangan 5: buat kan ruang untuk 'iklan banner disini' letak ar bayaran 10sen ke sebulan..kumpul then leh wat gath atau baju forum perak 1
Cadangan 6: buat akaun paypal atau maybank2u forum
Cadangan 7: ruang birthday registed members supaya nampak dihargai
Cadangan 8: masukkan icon bookmark button mudah sesape nak bookmark
Cadangan 9: create 2 atau 3 type baju yg cantik buat poll tuk member regested..
Cadangan 10: random photo untuk admin dan members di sidebar
tu je ar wat masa ni..saya suka forum ni..then saya cuba nak bagi komitmen terhadap forum..hope next room ni akan dpt trafix 1000 satu hari...insyallah..akhirkata dari lock..cadangan tak semestinya dituruti..chow

juz call me 'lock' ya http://print-ur-life.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: CADANGAN UNTUK FORUM PERAK 1 YANG INDAH INI ...   Mon Apr 27, 2009 9:44 am


terima kasih atas cadangan kamu lock..
insyaAllah kalau kami mampu untuk buat akan
kami usahakan demi forum kita bersama
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
 
CADANGAN UNTUK FORUM PERAK 1 YANG INDAH INI ...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mai-Multiverse Forum: Regeln und Richtlinien DEUTSCH
» Kara's Mai-Multiverse Forum Banner
» Classic Dynaco speaker forum - link
» New to the forum, Proud owner of a 94 Caprice
» New to Halogen cooking and this forum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. .::OPINION SITES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.