perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 aku, salju.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Aug 18, 2009 2:33 am

entahlah can.. aku pun kompius sbb rambutnyer rebonding...
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Aug 25, 2009 8:15 am

Back to top Go down
View user profile
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Aug 25, 2009 9:20 am

wahhhh2....sapa la nak jumpe brahim ni ek..asyik2 macan je yg ade...arrrrrrr...
macan program bukak pose x de ke?
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Aug 25, 2009 11:41 am

wehhh seronoknye..pelam aku nak cadang ni jum berbukak pose ngan memember aku dak kolej yg jd forumer kat sini..secara langsung dan tak langsung kte wat lah gathering reramai n pada sesapa yg kat perak atau leh dtg perak tuh jum ah sekali berbukak pose sesama..amacam???bile lg kan..huhu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Aug 25, 2009 1:04 pm

huhuhu aweks ade x anis?....
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Aug 25, 2009 5:34 pm

xbole tahan ..

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: aku, salju.   Wed Aug 26, 2009 3:32 am

gathering tak nak..dating nak
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku, salju.   Wed Aug 26, 2009 5:32 am

sudahlah diamlah kecewa
piq..aweks bnyk woo nnti depe dah reti men forum ni aku ajak depe gath sesama..tp mesti harapkan aku yg sponser tuh huhu sedih
nanti aku dpt paw duit bleh ah aku sponser semua

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Feb 01, 2011 2:36 pm

bila dapat jumpa anis yer? kawan dah lama.. tapi tak jumpa2 lagi.
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Feb 01, 2011 3:45 pm

lama x jenguk...salju...kamu kembali...heee...bila nk jmpe ni...um je pun...heee
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Feb 01, 2011 3:50 pm

emm.. akak simpan bunge ni.. siram ari2 tau.. nanti kite jumpe lah
hai luv lama tak nmpk..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Feb 01, 2011 4:32 pm

luv.... anis.. windu kamooooooo....



luv, salju sekarang tengah cuti mid sem la. nanti kalo dah balik UM leh jumpa k?

anis.. dah tau jalan pergi mid kan? nanti kiter jumpa nak?

mekasih kasi akak munge... sayang anis...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku, salju.   Tue Feb 01, 2011 5:03 pm

ermm.. insyaAllah lau di izinkan Allah, kita jumpa la.. sebab anis maybe akan lik sabah hujung bulan 2 ni.. sedih

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: aku, salju.   Today at 4:42 pm

Back to top Go down
 
aku, salju.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.