perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips

Share | 
 

 Tafsir Peribadi Anda & Orang Lain Melalui Tarikh Lahir

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts: 1529
Join date: 2009-04-11
Location: slgr

PostSubject: Tafsir Peribadi Anda & Orang Lain Melalui Tarikh Lahir   Sun Apr 26, 2009 7:57 pm

Kaedah : Campurkan Tarikh Lahir Anda
Misalnya : 12 - 12 - 1969
1+2+1+2+1+9+6+9 = 31 ( 3+1 = 4 )
Jadi Nombor Peribadi Anda adalah 4



NO 1 ---Lambang keunggulan Tuhan. Nombor kemakmuran,keutuhan diri, kekuatan, keberania dan
kekuasaan. Rumah nombor 1 akan sentiasa makmur. Tetamu suka datang kerana suasana
yang tenteram, damai dan tenang. Kalau orang yang bernaung di bawah nombor ini, dia seo-
rang yang berani. Mempunyai pendirian yang kukuh, memiliki kekuatan fizikal dan mental.


NO 2 --Nombor ini bersifat pasangan seperti sejuk lawannya panas. Ia simbol pengesahan,penyaksian,
perkaiatan, syarat menemukan jawapan semulajadi dan jodoh. Menurut Dr. Norhisham, bagi se-
seorang yang sukar bertemu jodoh,berlindunglah di bawah nombor ini. Tidak perlu berjumpa
dukun atau mandi di bawah jambatan, cukup sekadar mengingati nombor itu. Untuk lebih mudah
ambil segelas air sejuk mentah atau air kelapa, lebih elok air zam-zam. Tuliskan nombor 2 di luar
gelas, memadai dengan menggunakan hujung jari. Kemudian minum, ingat nombor itu dan niat
kan dalam hati untuk mendapatkan pasangan yang sesuai. Lakukan tujuh kali atau tujuh hari ber
turut-turut. Insyaallah…tak sampai sebulan pasangan yang sesuai akan diperolehi.



NO3--Rahsia akal, bjaksana, keceriaan, kesuburan, keseimbangan, pembalasan dan penindasan. Bernaung di bawah nombor ini menjadikan anda seorang yang pintar dan bijaksana. Biasanya apabila hendak melakukan sesuatu pekerjaan akal akan berkata samada ia baik atau buruk. Boleh menjadi pencipta yang baik tetapi bermula dengan kemusnahan. Setelah melalui beberapa kegagalan baru menikmati kejayaan. Tapi Kalu putus asa, habislah ! Mudah memiliki sesuatu kekayaan, benda, rumah, kereta atau apa saja tetapi mudah pula melepaskannya. Pintar menyelesaikan setiap masalah walaupun terlalu rumit. Seorang yang subur, mempunyai anak yang ramai dan ibu bapa yang baik. Paling penting mereka ni awet muda.



NO4---Nombor ini membawa symbol rupa bentuk, kesempurnaan, kemantapan kedudukan, kewangan dan kehidupan. Lambang kekuasaan, kestabilan dan lengkap. Ia stabil dan tidak mudah di ganggu – gugat atau di pengaruhi. Kekuatan mereka yang bernaung di bawah nombor ini ialah mampu melihat melalui daya imaginasi. Agakan mereka selalunya tepat dan kalau merancang, insyaallah berhasil. Ramai arkitek dan pereka-pereka bernaung di bawah nombor ini.


NO5---Simbol kreatif, intelek, mampu mempengaruhi, pemikir, bijaksana, pengkritik dan tahap inteletual yang tinggi. Kalu menjadi hakim, dia akan laksanakan tugas dengan bijaksana dan dapat menyelesaikan segala masalah, perbalahan, kerumitan dan kesusahan. Kekuatannya adalah pada kata-kata. Mampu mempengaruhi orang lain membuat keputusan. Pandai memujuk, merayu supaya pertelingkahan dapat dileraikan. Jika anda tidak mampu membuat keputusan, ingatkan nombor 5, nescaya mudah semuanya.


NO6--Hati-hati dengan 6 jika anda lemah semangat, jangan gunakannya kerana syaitan dan iblis mudah merasuk. 666 adalah lambing syaitan – gandaan kelemahan bagi mereka yang lemah semangat. Tetapi 6666 pula adalah kekuatan dan kesempurnaan kerana ia adalah bilangan ayat Al-Quran. Kalau nombor perbadi anda 6, anda suka meramal dan boleh meramal dengan tepat ( mulut masin ). Suka pada benda ghaib, boleh melihat dan menembusi alam ghaib. Bagi yang belum berkahwin tetapi sudah mempunyai pasangan atau idaman hati cubalah ingatkan 6 dan niatkan pada air seperti nombor 2. Percayalah tidak sampai sebulan niat akan terlaksana.


NO7----Inilah nombor paling baik. Selain itu ia juga lambing pembalasan, memerintah, membangkitkan tenaga dalaman, pelindung, pemusnah dan penghalau hantu. Insyaallah… doa mereka dimakbulkan jika mengulanginya sebanyak 7 kali. Mereka juga bersifat melindungi dan mampu memerintah dengan baik. Nombor ini digunakan untuk menghalau hantu yang meresap dalam badan. Caranya mudah – palitkan nombor 7 dengan menggunakan kapur di tempat yang sakit. Ianya mujarab dilakukan pada malam 13, 14 dan 15 ( bulan penuh). Ataupun pelindung kepada ibu yang sedang sakit bersalin daripada dimasuki iblis.


NO8--Orang cina cukup suka nombor ini. Kebanyakan mereka sanggup bayar berpuluh ribu ringgit untuk mendapatkannya – untuk plat kereta atau rumah. Memanglah nombor itu mendorong kearah menjadi semakin kaya, tetapi sampai satu tahap jatuh bankrap. Sebabnya kerana mereka tidak tahu 8 sebenarnya bermaksud penamat kehidupan. Bagaimanapun nombor ini memang baik jika tahu rahsianya iaitu ia mendorong ke arah kekayaan, kemantapan kehidupan, keadilan, sempurna, lengkap dan akhirnya kematian. Jika anda tidak tahu rahsia 8 jangan sesekali menggunakannya. Dari segi sains, oksigen terletak dalam atom 8. Sebab itulah jika tidak cukup oksigen orang akan mati.


NO9---Nombor ini lambing kebenaran. Kerana itu menggunakan 999. Ia juga lambing tenaga yang kuat. Sebab itulah ia disimbolkan sebagai perjuangan, kepahlawanan, peperangan dan pertikaian. Bagaimanapun mereka yang bernaung di bawah nombor ini mudah terlanjur dalam perbuatan dan percakapan atau suka lepas cakap. Tapi, jangan bimbang walaupun mudah terlanjur, tetapi andaseorang yang cukup sempuna dalam hal ilmu keduniaan. Nombor ini boleh digunakan untuk mencari semula barang yang hilang. Ingat nombor 9, barang yang hilang akan ditemui semula Insyaallah…..jika tersalah simpan.


NO10/0--Simbol keabadian yang mencipta, Maha Kuasa. Kebesaran yang tidak dapat diukur dengan pa sekali pun. Tidak ada permulaan dan tidak ada pengakhiran – tiada penamat. Ia akan sentiasa berlingkar dalam pusingan yang sama tanpa ada titik penamat atau akhir. Satu nombor yang cukup kuat, tidak mampu dikalahkan oleh segala ilmu yang ada. Tidak ada orang yang bernaung di bawahnya. Hanya pencipta memilikinya.
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts: 196
Join date: 2009-04-11
Age: 26
Location: Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: Tafsir Peribadi Anda & Orang Lain Melalui Tarikh Lahir   Sun Apr 26, 2009 9:19 pm

adeh bole percaya ke no2 nie....

hehe....

siap main niat2 no lg tuh

buka minda,hiasi peribadi....

tyfs dis info

btw dea d no 4 lol!

Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts: 1529
Join date: 2009-04-11
Location: slgr

PostSubject: Re: Tafsir Peribadi Anda & Orang Lain Melalui Tarikh Lahir   Sun Apr 26, 2009 9:33 pm

sekadar untuk hiburan saja..
jangan lah percaya sgt benda2 camni..
bahaya..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts: 1157
Join date: 2009-04-20
Location: a place called heart

PostSubject: Re: Tafsir Peribadi Anda & Orang Lain Melalui Tarikh Lahir   Sun Apr 26, 2009 9:43 pm

klu cmtu..tak yah kira la... actually mls nak kira.. lol!
Back to top Go down
View user profile
 

Tafsir Peribadi Anda & Orang Lain Melalui Tarikh Lahir

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Awak ni orang islam ke?
» GAMBAR KAWAN2 RAPAT ANDA YG SEXY
» Proteksi Diri & keluarga melalui Kartu Sehat dari Prudential
» Murdure on the Lain. (Cluedo)
» Australian Distributor for Orange Hobbies

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1272)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.