perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cadangan gath

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: cadangan gath   Sun Apr 12, 2009 1:57 pm


sekiranya ada cadangan untuk wat gath boleh la post kt sini.....

bg tau tarikh...masa.... dan tempat......

cadangan anda di alu2 kn


Back to top Go down
View user profile
Kill-Vearn
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2009-04-15
Age : 31
Location : KL

PostSubject: Re: cadangan gath   Wed Apr 15, 2009 8:13 am

ape kata wat gath kat KL aje mega.. hehehe... perak jauh beno la ngan aku.. hehehe
Back to top Go down
View user profile http://killvearn.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cadangan gath   Wed Apr 15, 2009 8:30 am

kl leh lah sambut kedatang anis 01/07/2009 lik kl tu
adoi... gurau je lah :-J:

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
en.izz
junior
junior


Posts : 12
Join date : 2009-04-16
Location : sempadan ngan negeri melaka, selangor n pahang

PostSubject: Re: cadangan gath   Fri Apr 17, 2009 4:18 am

kl pun layan,..

kat genting pun ok,..

bkn pe sbb kl ni tgh semua leh g,..

hehe
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: cadangan gath   Tue May 05, 2009 12:36 pm

aku rasa wat kat perak je la KL aku dh jemu la g sn wat je la kat mn sekitar2 perak tu pangkor ok gak de pantai bnyk aktiviti leh di wat bila gath open kat sn...wat dlm pulau ok gak senang nak kawal org2 yg hadir nnt ...ha mega nk wat gath tu sblum ko kawen....klu slps ko kawen jawpnya x de la.... ...mcm biasa kwn2 kita rokok2 dulu nnt dtg la idea nk wat gath kat mn
Back to top Go down
View user profile
master_devildeadnew
Police
Police


Posts : 7
Join date : 2009-04-14

PostSubject: Re: cadangan gath   Tue May 05, 2009 5:19 pm

salam,gath ye? boleh2 kat gerik pon boleh,hahaha....satu lagi kan ako ade la cadang2 nak wat team kereta,huhuhu tapi dalam perancangan..n kalu boleh lagi kawan2 nak tolong leh wat cam mudah.com...huhuhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: cadangan gath   Tue May 26, 2009 1:42 am

tp macan kalu nak pantai yg menarik2 datang kt kole teganu jaa
aku sedia menanti kepulangan mu disini

kt pulau kapas pon syok

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: cadangan gath   Fri May 29, 2009 1:28 pm

korang wat gath g kenduri aku..
makan free..
huhuu....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: cadangan gath   Fri May 29, 2009 2:29 pm

sokong macan.. pangkor mali lg best hehe
slalu sgt kat kl..
busan la kekeke...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cadangan gath   Today at 10:53 pm

Back to top Go down
 
cadangan gath
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cho'Gath Eats World
» Savitri - Sathyavan finally wed with Sindoor n Saptapadi ..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. .::OPINION SITES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.