perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Sun Apr 12, 2009 11:46 am

GUA nak bagi kenyataan maut yang GUA rasa akan mencetuskan kontroversi di ruangan ini. Kaum wanita sebenarnya lebih gemarkan lelaki nakal berbanding dengan yang baik walaupun apabila ditanya tentang lelaki pilihan, jawapan standard ialah saya inginkan teman lelaki yang boleh membimbing saya ke jalan yang benar. Sebelum kakak-kakak, makcik-makcik yang membaca artikel ini tidak bersetuju dan mencari-cari idea untuk memberi komen maut, GUA cabar akak-akak semua cakap kuat-kuat aku tak minat lelaki nakal! dan hati-hati, jangan tipu diri sendiri.

1- Lelaki nakal pandai mengurat dan tidak takut untuk mendekati wanita! Pendekatan mereka lebih berani dan jika ditolak sekali pun mereka cool sahaja. Sekurang-kurangnya mereka berani memberitahu dan si wanita itu pun sudah tahu yang mereka berminat. Yang lainnya terpulang kepada yang empunya diri. Sifat berani dan cool yang ada pada lelaki-lelaki nakal ini menggiurkan! Kalaupun mereka ini sebenarnya takut untuk approach wanita, persepsi wanita tentang lelaki nakal adalah sebaliknya.

2- Temujanji atau dating dengan lelaki nakal tidak membosankan kerana mereka tahu cari aktiviti menarik dan luarbiasa untuk menghiburkan teman wanita. Itu pasallah mat rock atau mereka yang pandai main gitar selalu jalan dengan girlfriend. Kalau pun hanya pergi tengok wayang, tengok wayangnya lebih menarik berbanding lelaki poyo dan baik.

3- Kenderaan lelaki nakal tidak biasa. Mana ada lelaki nakal naik kereta biasa-biasa, paling-paling pun tayar kena ada sport rim atau serba sedikit modifikasi. Kereta sedan yang biasa tidak diterima pakai oleh golongan ini. Takkan lelaki nakal hanya naik motor biasa. Kurang-kurang pun kena kapcaikan sikit motor. Barulah seksi, barulah awek mari!

4- Lelaki nakal sering menjadi pilihan atau idaman ramai wanita! Sifat semulajadi wanita ialah suka membuat perempuan lain cemburu. Dan apabila wanita dapat bertemankan lelaki nakal, kadar cemburu wanita lain kepadanya meningkat berkali ganda. Kombinasi yang sempurna!

Memanglah lelaki nakal atau bad boys ini bukan calon ideal untuk dijadikan suami tetapi idea untuk berpacaran dengan lelaki baik sudah membosankan, apalagi untuk mengalaminya.

:-X:
Back to top Go down
View user profile
l-a-t-z
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-11

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Sun Apr 12, 2009 2:52 pm

untuk pengetahuan anda suma...sa seorang lelaki yg sangat2 nakal dan jajal
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Mon Apr 13, 2009 5:18 am

amboi lalat
sa bilang jgn nakal nakal nanti sa babap wekk
wakakaka


ehem ehem abg lipan..
mekaseh ye abg soal ni memang tererlah nak post naseb ade rules lau takde main terjah je semua nak di taip nye tak nak bertapis
anyway tentiu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Mon Apr 13, 2009 1:56 pm



aku setuju sangat benda ni. hahaha... kenapa? sbb aku pernah mengalami situasi macam tu. dan aku sendiri perhatikan lelaki yang baik.. alim, control nih.. biasanya susah nak cari awek. aku tengok adik beradik aku sendiri, yang majoritinya lelaki. pergh.. susah wei.. dia orang nak cari gf.

kalo nak diikutkan, adik beradik lelaki aku nih ada ciri2 yang 'kononnya' wanita idaman nak. baik, jaga solat, tak sosial, tak kuar rumah sangat, tak kawan ramai pempuan, komited stadi dan keje, serius, boleh membimbing... tapi.. kalo nak cari bab jodoh mmg payah. adoi.. adoi.. kalo dia orang bercinta pun, selalu putus... pasal awek bosan dgn dia orang.

pastu cuba korang tengok dalam room pun, saper lelaki idaman dalam room? biasanya lelaki yang nakal, suka mengusik2 nakal glamer dalam room kan? cuba tengok lelaki yang baek, lurus dalam room.. ada ker orang nak peduli dan orang nak layan?

tapi camnilah.. ni pengalaman aku dan jugak pendapat aku...

mmg lelaki nakal nih mengghairahkan, menggiurkan wanita. lelaki nakal nih ramai peminat. muka tak hensem pun orang suka gak dgn dia orang. sbb dia orang pandai ambik ati pempuan, pandai mengurat dan sebagainyer..

CUMA...RISIKONYER....

kalo bercinta dgn lelaki nakal nih kena control cemburu. sbb camner dia mengayat kiter, dia akan mengayat semua pempuan lain sama je. dan lelaki nakal nih, kiter susah nak tahu adakah dia betoi2 cintakan kita.. ataupun sekadar nak bernakalan dgn kiter, menambah stok barunya.

mmg lelaki nakal indah kalo bercinta dgn dia, tapi lum tentu dia mampu menjadi suami yang mampu menemani kita, setiap saat dan ketika memberi sokongan ketika kita memerlukan, memahami derita dan masalah kita, bersama2 menempuhi dalam pahit maung kehidupan.

mungkin kita sekadar tempat dia 'bernakalan' dan tak lebih dari situ.

mengghairahkan, menghiburkan? semua tu bersifat sementara je. sementara lelaki nakal itu merasakan kiter menghiburkan dia.. dia akan bersama dgn kiter. tapi biler dia rasa kita nih membosankan.. dia akan selamber tinggalkan kiter dan cari orang len. tak jadi masalah, sbb skil mengayat dia power. petik jari je dia leh cari yang seribu kali ganda lagi baek dari kiter.

dan balik2....

pempuan nih akan cari gak lelaki yang membosankan, tak de keter canggih, yang naik motor cabuk, pakaian pun selekeh je... lurus bendul... tak kuar rumah.. tak reti nak bersosial nih sebagai suami.. sbb lelaki camni, dunia dia hanya dalam lingkungan keluarga dan kerjaya dia je... tak lebih dari itu.

renung-renungkan!

wallahualam...
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Mon Apr 13, 2009 2:19 pm

2 dia akak salju...hehehe

baca 2..betul akak salju kata 2...
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Mon Apr 13, 2009 2:53 pm

aku dah lama tgk perempuan..
maksud aku dari segi perangai la...
kadang2 kita leh tgk sendri..
macam mana mat rempit yang di ketegori kan jahat tu..
dia boleh dapat awek yang baik...
sedangkan budak skema, yang selalu sembang dengan awek tu..
dia wat tak tau jek.. dari situ kita dah leh nampak macam mana..
dlu pon aku di ketegori pendiam dan malu nak bercakap dgn perempuan..
kalau nak berlawak pon dengan yang kenal betul2 jek..
tapi nak cari awek skit nye susah..
sebab tu skang jadi giler2..
hahahahhahaha...
perempuan memang suke lelaki nakal..
percaya lah...
melainkan die di kawin kan ngan bapak die ngan lelaki baik..
masa tu baru dia kenal lelaki baik lagi bagus dari lelaki nakal..
percaya lah...
salju macam dah biasa jek..
hehehehehe...

jadi zaman skang ni aku dah tak hairan dah dengan pompuan2 yang baik..
tapi kaple ngan laki jahat... sebab itu pilihan dia...
pikir2 lah sendiri...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Mon Apr 13, 2009 4:03 pm

cam dah biasa?

biasa tu boleh kata camtu gaklah beb. aku dah pernah bercinta dgn laki baik, aku pernah bercinta dgn laki nakal, banyak lelakilah aku dah kenal.. pendek kata. dan aku pun suka mengkaji lelaki yang kompleks psikologinyer. sbb lelaki adalah makhluk yang pemendam, yang reserved. apa yang zahir kat luar tak semestinyer mencerminkan apa yang ada kat dalam.

biler aku kapel dgn lelaki nakal dulu mmg aku rasa sakit jiwa raga ler. biler aku jatuh cinta dgn lelaki baik.. lelaki baik plak tak berkenan dgn aku, (mungkin pasal aku tak cukup baik kot.. hahaha).

lelaki ni, mmg dia suka pempuan yang mesra alam, pandai melayan dan sebagainyer. tapi tu biasanya (menurut pengalaman akulah) sebagai bahan dia biler dia sesak je. kalo nak kawen nanti tengoklah, dia akan cari yang pemalu, tak bersosial, tak berkawan ramai orang.. sbb dia rasa itu calon isteri yang terbaek untuk dia.

tapi bagi aku lah kan.. pape pun.. tak kisah ler pempuan ker, lelaki ker.. masing2 ada taste masing2. dia suka lelaki nakal ker.. lelaki baek ker.. itu taste dia beb. takleh nak kata pe. semua pun dah besar, dah matang, dah leh tahu buruk baek.

bagi aku, semua benda ada risikonyer. risiko bercinta dgn lelaki nakal ialah, kiter tak tahu adakah kiter benar2 dia cinta ataupun sekadar bahan mainan dia je. manakala bercinta dgn lelaki baek, kiter susah nak puaskan hati dan perasaan dia. ada je tak kena kiter buat. buat gini salah, buat gitu salah. dan itu normallah, lelaki yang agak baek nih kadang2 panas baran. pasal dia tak dapat kepuasan macam lelaki nakal.. yang leh enjoy dgn ramai pempuan. dia dapat sorang je pempuan, dan dia pencinta setia. baek buruk pempuan tu... dia kena terima. kalo dia takleh nak terima.. tu kadang2 dia hangin.

ni pesan abah aku ler, biasalah kalo suami tu panas baran ker, marah2 ker apa ker. sbb pe? sbb dia ada rasa yang dia tak puas kat isteri dia, mungkin dari segi layanan ker, makan minum ker, pape lah. dan abah aku pesan, jangan sangka lelaki yang baek, tak pernah marah isteri sayang isteri tu betoi2 setia. entah2 senyap dah pasang lain. dia malas nak bebel kat isteri apa yang kurang sbb isteri selalu marah2 balik ker, biadab ker apa ker.. jadi dalam diam dia pasang lain beb!

hahaha.. aku nih dok bercakap pasal lelaki macam aku nih lelaki plak. aku sendiri pun pempuan, tak kawen plak lagi. kui kui kui....
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Tue Apr 14, 2009 5:50 am

wahhh panjang betui komen salju...hihihi...mcm luahan perasaan je ni salju.. :)
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Tue Apr 14, 2009 10:30 am

kalau mcm tu aku nie ketogori lelaki nakal la sbb ramai awek minat kat aku walaupun aku nie size XXXXL

kirenye aku nie kasanova XXXXL la
Back to top Go down
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Tue Apr 14, 2009 10:45 am

ades... nih yang kadang2 malas nak mengomen nih. mmg aku meluahkan perasaan pun.. sambil2 kongsi kot2 leh ambik pengajaran ker daripada citer2 yang aku citerkan...(tu pun kalo sudi). hik hik hik..
Back to top Go down
View user profile
en.izz
junior
junior


Posts : 12
Join date : 2009-04-16
Location : sempadan ngan negeri melaka, selangor n pahang

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Fri Apr 17, 2009 4:30 am

wah kalo camtu kena tambah la kenakalan aku,..

hehehe,..

Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Fri Apr 17, 2009 1:32 pm

ala..nape pihak wanita tak ramai yg jawab ni
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re : Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Fri Apr 17, 2009 5:39 pm

yeke panx laki nakal ghairah kan wanita ke...... nape aku sekolah dulu cikgu zainab asyik denda aku psl nakal ek.....
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Sat Apr 18, 2009 10:15 am

bunguk betol lie ni
lari tajuk ka apa ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss_perak.gurlz
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-04-17
Age : 28

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Sun Apr 19, 2009 7:23 am

ye la tu lipantat
aku pn ske laki gatal..
tp xle gatal sgt mcm ko tu lipantat
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/nottygurlz
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Sun Apr 19, 2009 12:57 pm

iela :-o: kamu mencarut ker? :-o:

iela tak baca rules ker
di larang keras untuk melucah
perkataan "lipant**" adalah satu perkataan lucah eila
sekadar teguran...hope jgn melucah lg..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Sun Apr 19, 2009 8:17 pm

lipanx_laut wrote:
GUA nak bagi kenyataan maut yang GUA rasa akan mencetuskan kontroversi di ruangan ini. Kaum wanita sebenarnya lebih gemarkan lelaki nakal berbanding dengan yang baik walaupun apabila ditanya tentang lelaki pilihan, jawapan standard ialah saya inginkan teman lelaki yang boleh membimbing saya ke jalan yang benar. Sebelum kakak-kakak, makcik-makcik yang membaca artikel ini tidak bersetuju dan mencari-cari idea untuk memberi komen maut, GUA cabar akak-akak semua cakap kuat-kuat aku tak minat lelaki nakal! dan hati-hati, jangan tipu diri sendiri.

1- Lelaki nakal pandai mengurat dan tidak takut untuk mendekati wanita! Pendekatan mereka lebih berani dan jika ditolak sekali pun mereka cool sahaja. Sekurang-kurangnya mereka berani memberitahu dan si wanita itu pun sudah tahu yang mereka berminat. Yang lainnya terpulang kepada yang empunya diri. Sifat berani dan cool yang ada pada lelaki-lelaki nakal ini menggiurkan! Kalaupun mereka ini sebenarnya takut untuk approach wanita, persepsi wanita tentang lelaki nakal adalah sebaliknya.

2- Temujanji atau dating dengan lelaki nakal tidak membosankan kerana mereka tahu cari aktiviti menarik dan luarbiasa untuk menghiburkan teman wanita. Itu pasallah mat rock atau mereka yang pandai main gitar selalu jalan dengan girlfriend. Kalau pun hanya pergi tengok wayang, tengok wayangnya lebih menarik berbanding lelaki poyo dan baik.

3- Kenderaan lelaki nakal tidak biasa. Mana ada lelaki nakal naik kereta biasa-biasa, paling-paling pun tayar kena ada sport rim atau serba sedikit modifikasi. Kereta sedan yang biasa tidak diterima pakai oleh golongan ini. Takkan lelaki nakal hanya naik motor biasa. Kurang-kurang pun kena kapcaikan sikit motor. Barulah seksi, barulah awek mari!

4- Lelaki nakal sering menjadi pilihan atau idaman ramai wanita! Sifat semulajadi wanita ialah suka membuat perempuan lain cemburu. Dan apabila wanita dapat bertemankan lelaki nakal, kadar cemburu wanita lain kepadanya meningkat berkali ganda. Kombinasi yang sempurna!

Memanglah lelaki nakal atau bad boys ini bukan calon ideal untuk dijadikan suami tetapi idea untuk berpacaran dengan lelaki baik sudah membosankan, apalagi untuk mengalaminya.

:-X:



aku amt la TERsetuju ngan lipanx...100%...baik mne pon girl skunk ni...dia nk laki yg nakal n "pandai" nakal dgn dia..huhuhu

best btl klu nakal2 ni..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Tue Apr 21, 2009 5:50 am

salah tu lipanx n raffey.. bkn sume cmtu..my b gadis2 belasan atau remaja tak mature, klu gadis yg matang dan dewasa..mereka lbh suka lelaki yg caring.. ambil berat bkn ambil sempat
bg lelaki yg suka nakal plk sbnrnya bkn lelaki tp jantan (mf ckp ek )..lelaki ni sepatutnya 'menjaga' perempuan bkn 'menceroboh' pempuan..hmm apa pn kita nak buat..kita kena ingat..dimana maruah kita.. 'biar dikata sombong jgn dikata miang' biar hilang pasangan, jgn hilang maruah'...
~adios~
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Tue Apr 21, 2009 7:07 pm

hot jugak topik ni ek. : .eniways teruskan komen k..
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Thu Apr 30, 2009 7:47 am

erm..best gak isu ni,
pndapat aku la kan....bukan atas alasan wanita suke laki nakal sbb die pandai amik ati ke pe ke,
tp kerana sifat keterbuakaan yg dimiliki oleh lelaki nakal ni,
bukannye bmaksud sifat ni takde pada lelaki yg baik2 ni,
tp kebanyakannya ada pd laki nakal ni,
laki bek ni besanya jumud..cam katak bwh tempurung la,
iu takleh,ini takleh....tak open minded la...
bg aku samer je laki atau pompuan,asalkan diorg ni bsifat tbuka,
sume org suke,yg mmbezakan kite ni hanyalah fitrah
camne lipan? hik3
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Thu Apr 30, 2009 9:04 am

aku stuju ngan sri...klu la ko kapel ngan dak umo 15thun ..ko bleh beza ngan awek yg 24 ke ats..tp bg aku sume same jer...ko baik..ko jahat..ko nakal..ko x nakal...ble nk jd ttp jadi gak...tunduk ke tanah,tkut pd TUHAN YANG ESA..insya ALLAH...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Thu Apr 30, 2009 5:43 pm

SLM...tumpang join gak yer...mintak maaf,minta ampun... bkn nak belah sapa2...tp laki nakal ni mmg best dibuat kawan...mereka open,jujur jd diri sndiri...x berlakon,nmpk mcm nakal tapi baik hati kot,,,,,kalo dia dah suke kat sorg pmpuan tu...mesti dia akan dptkan dn jaga btol2..kdg2 romantik gak walopun ada jns yg nakal ganazzz...(ganaz means kasar perwatakan) maybe sebab ni la pmpuan suke kot...ganaz luar...dlm rupanya lembut gak...hehehehe...
dan mmg bnyk blaku...lelaki nakal akhirnya dpt pmpuan baik...

emmm...lau pompuan nakal lak cmner...(means yg giler2 n ganaz sket perwatakan dia)...slalu dpt laki nakal ke laki skema???

ni pendapat saya jer yer,,,maaf n ampun lau terkasar...heeheheh
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Thu Apr 30, 2009 11:26 pm

adekah aku di kategori...
lelaki nakal..??? teruna nakal..??

suffle lagi...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Sat May 02, 2009 2:23 pm

teruna ke uncle? lalalalaaaa
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Sat May 02, 2009 2:30 pm

selalunya pempuan nakal, ganas, garang dapat lelaki yang skema....



itulah namanya jodoh. lengkap-melengkapi.



eh, ni bukan saje2 kuarkan teori tau? aku kata semua ni berdasarkan pemerhatian aku pada sekeliling. subjek yang dijadikan bahan kajian bukannya orang lain, orang2 kampung aku dan jugak lecturer2 aku...(jangan mara ek pensyarah2ku yang tersayang.. )

hehehe...



p/s agak2 orang macam aku nih jodoh dgn lelaki camner ek?

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..   Today at 3:09 pm

Back to top Go down
 
Lelaki Nakal Ghairahkan Wanita?luahan dari seorang teruna..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Gaara is from Uzumaki clan
» Mangrove bonsai
» Yeh Kya Ho Raha Hai - PKDH
» Philantus Neruri/Cendrawasih

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.