perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Sun Apr 26, 2009 9:45 am

1. Type pencicip.
Bila anda melihat seorang wanita sedang menghadapi berbagai masakan yang ada dihadapannya, maka perhatikanlah tingkahnya. Jika ia sering mencicipi masakan yang ada satu persatu, ia termasuk didalam golongan wanita yang kurang setia. Namun didalam masalah seksual, wanita itu tergolong sosok yang pandai melayani pasangannya dengan berbagai posisi yang variatif. Sehingga hubungan seksual yang terjadi tidaklah membosankan. Jika si pria tidak mau ditinggalkan, maka ia harus mampu membuat sosok yang satu ini puas dan senang.

2. Type kecap.
Kecap yang dimaksud disini adalah jika makan mulutnya selalu bersuara. Walau terkesan jorok,tetapi wanita ini mampu menikmati makanan yang disantapnya. Biasanya sifat wanita jenis ini adalah pemalas, tak mengindahkan kebersihan atau mengindahkan keserasian dalam berdandan.
Sedang dalam melakukan hubungan seksual, wanita type ini cukup menggairahkan. Ia sangat menikmati apa yang diberikan oleh kekasihnya dengan total, bahkan terkadang, ia terlihat tak memperdulikan apakah pasangannya merasa puas dengan layanannya atau tidak.

3. Type penghisap jari.
Bila kebetulan sedang makan bersama pasangan, cobalah perhatikan jika hidangan yang disajikan telah habis. Bila setelah itu ia menjilati tangannya sendiri, didalam menjalani kehidupan wanita ini tergolong memiliki sifat yang tidak pernah puas. Cita-citanya amat tinggi.
Namun dalam masalah seksual, wanita ini adalah type yang hebat. Ia adalah sosok yang paling piawai memainkan lidah didalam hal oral seks. Karena dorongan nafsu seksnya yang kuat, maka sipria harus selalu memiliki stamina yang benar-benar prima jika hendak bermain asmara dengan wanita type ini. Dengan begitu barulah si wanita merasa benar-benar terpuaskan.

4. Type penjaga pintu.
Jika sering melihat ada wanita yang senang makan didepan pintu dengan cara menopang piringnya, maka ia tergolong wanita yang tidak mandiri. Pendiriannya mudah goyah. Bila terkena rayuan dari pria lain, terkadang dengan mudah ia akan meninggalkan pasangannya.
Di dalam hubungan seksual, ia tergolong type yang pasif. Tepatnya hanya menunggu aksi yang dilancarkan oleh pasangannya. Sungguh tak memuaskan jika bermain cinta dengan wanita type yang satu ini.

5. Type pemangsa lembut.
Wanita yang bila makan selalu memasukkan kudapan ke mulutnya dengan sedikit-sedikit, serta waktu mengunyah mulutnya tertutup, maka dapat dipastikan, sifat wanita ini adalah pendiam dan tertutup. Polah tingkahnya sangat hati-hati bahkan amat lambat.
Dalam permainan seksual, si pria harus dengan sabar dan penuh kelembutan mencumbunya hingga membuat dirinya terangsang. Ia juga tergolong wanita yang tak menyukai permainan keras dan kasar. Yang paling disukainya melantunkan lagu-lagu romantis, di kamar yang remang-remang dan tiap sentuhan dilancarkan dengan penuh perasaan. Jika hal ini dilakukan, dijamin anda akan dibawanya kepuncak kenikmatan yang tiada tara. Dan ingat, jangan sekali-kali membuat hatinya terluka. Bila terjadi, maka selamanya hatinya akan tertutup untuk anda.

6. Type panas.
Ia sangat menyukai jika masakan yang dihidangkan dalam keadaan panas. Ia tergolong wanita yang memiliki sifat temperamental, mudah marah. Namun begitu, bila sudah selesai, ia tidak lagi mempersoalkannya. Ia bukan type wanita yang pendendam.
Didalam hubungan seksual, ia merupakan mustikanya kaum wanita. Ia tahu apa yang harus dilakukan guna memuaskan pasangannya di ranjang. Ia berpendapat, didalam melakukan hubungan seksual, dia dan pasangannya harus benar-benar dapat terpuasi.

7. Type dingin.
Ini adalah type wanita yang amat membosankan. Bahkan wajahnya tampak mirip orang yang penyakitan. Sifatnya sangat tertutup. Dalam masalah seksual, wanita jenis ini cenderung pasif. Dan kalau hatinya terluka, bahkan ia dapat menjadi sosok yang frigid seumur hidup. Baginya, seks hanyalah merupakan kewajiban seorang isteri didalam melayani suaminya.

8. Type pedas.
Wanita type ini biasanya berwajah galak, bahkan kata-kata yang sering keluar dari mulutnya sering menyakitkan , kadang hal itu tak disadarinya. Apalagi blia hatinya tak berkenan, ia sering mengucapkan sumpah serapah yang memerahkan telinga.
Dalam hubungan seksual, layanan yang diberikannya bak sengatan laba-laba. Dan hal itu dikuatkan dengan daerah kewanitaannya yang memiliki daya cengkeram yang teramat kuat. Bila sudah sampai "disini", biasanya si pria tak pernah mau perduli dengan mulut pedas isterinya. Kepedasan mulut sang isteri mampu diimbangi dengan kenikmatan seksual yang didapatkannya.

9. Type manis.
Semua pembawaannya serba serasi. Sesuai dengan kegemarannya menyantap makanan yang serba manis. Tutur katanyapun sangat halus dan mampu meneduhkan hati yang mendengarnya. Yang jelas, ia adalah type yang setia kepada pasangannya.
Didalam hubungan seksual, ia adalah sosok yang suka pada kelembutan. Tapi bila sudah mau mencapai puncak, segala yang tersimpan didadanya langsung ditumpahkan. Kemanisan tercurahkan dalam kepuasan. Dan sungguh beruntung pria yang memiliki kekasih atau isteri bertype seperti ini.

aku suka type no 3
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Sat May 02, 2009 3:35 am

panx nih.. kalo tak sentuh bab seksologi takleh ker...
Back to top Go down
View user profile
miss_perak.gurlz
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-04-17
Age : 28

PostSubject: Re: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Sat May 02, 2009 4:23 am

panx ni mmg..ske benor bab ini..

dh menjadi kebiasaan lak..

hahahahaha....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/nottygurlz
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Sat May 02, 2009 9:49 am

eemm...xtau yg mn 1 sbb teman xpnh merasa lg huahaha
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Sat May 02, 2009 10:54 am

yang aku tau..aku lepas mkn basuh tangan
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Sat May 02, 2009 12:12 pm

lipanx ko dh kawen lum ..setiap wanita tu de kelebihan dan kekurangannya masing....kita ssh kita nk dpt mua ciri2 wanita yg kita nak...klu leh pun tu mgkn kebetulan je atau bernasib baik .....cantik pun x leh menjamin hidup berkeluarga tu kan bahagia smpi akhir hayat.....bagi pe pun mua ciri2 tu biar la yg sedang2 je jgn terlebih atau terkurang ermmmmmm klu terkurang jadi mcm ni.. perang ..terlebih pun jdi mcm ni gak.... perang ....so sapa2 yg blum kawen pikir2 la sendiri ...dlm hidup kita ni yg indah adalah masa kita bercinta je ..bab time tu mn ingat pe2...cuma dh kawen de ank lagi ...tp pe2 pn semoga korg berjaya menemuai peasangan masing2... amegos
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Sat May 02, 2009 12:22 pm

aku lum kawen masih tight teruna
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Wed May 06, 2009 4:02 pm

ye ke panx...bab mkn ni jgn cari ppun yg mknnya lambat mcm siput....dia mkn di kira seketul2 nasinya....selalunya ppun mcm tu....lambat pick up tau....bab dr gaya aku ngok ko ni panx mn suka lambat.....mst nk terus wikang pnya la .....rokok dulu.....
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Thu May 07, 2009 2:41 am

macan nih.. pantang ada isu2 camni laju je dia nak turun semua ilmu + pengalaman dia.. panx.. jangan salah guna ilmu plak nanti. jgn
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Thu May 07, 2009 4:07 am

PANX KN MANYAK IDEA...KN PANX KN..HUHU..
PD POMPUAN...MKN LA NGAN SOPAN K...



__________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??   Today at 5:33 pm

Back to top Go down
 
wanita dinilai dr cara dan kebiasaan makan??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» La otra cara del alma
» Jesus Christ Superstar
» Tamarindus - looking for large old examples
» Huge 30 year old bougainvillea
» Commands to invite players to a checkmate server

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.