perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Rahsia perempuan yang lelaki patut tahu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Rahsia perempuan yang lelaki patut tahu   Sun Apr 26, 2009 9:45 am



1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang
bersedih, tetapi dia tidak
menitiskan airmata, itu bermakna dia sedang menangis
di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu
menyakiti hatinya,lebih
baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya
semula sebelum kamu
menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci
tentang orang yang paling dia
sayang(sebab itu ramai wanita yang patah hati bila
hubungan itu putus di
tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang
lelaki,lelaki itu akan
sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia
sedang keluar dengan lelaki
lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung
tajam ke dalam matanya,dia
akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak
tau macam mana nak
menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan
kamu separuh mati, tolak
cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada
satu semangat dalam diri
wanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat
keputusan, dia akan
lakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri
darimu selepas kamu tolak
cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu
masih ingin menganggap
dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka
rasa.Muzik,puisi,lukisan dan
tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi
hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka
ni lansung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood
wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam
diam memberikan respon
positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si
gadis akan bersikap acuh
tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik
saja ganggang
diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan ! tak
sampai sepuluh minit,semua
rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi
wanita.Jadi jangan senyum
sebarangan.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah mulakan
dengan
persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan
lebih mendalam.

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan
setiap kali kamu ajak
keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat
denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia
menghubungimu atau menunggu
panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang
dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta,dia akan sering
tertanya-tanya
kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling
romantik untuk memikat
hati sorang gadis,cubalah rajin-rajinkan tangan
menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar,benda pertama yang dicari oleh
wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah
hatinya,kemudian barulah
dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di
fikirannya tetapi lelaki yang
dicintainya sekarang akan berada di tempat
teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan
harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia
rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik
dengan mereka semata-mata
nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur
dan kebahagiaan tanpa
sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan
mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang
disayanginya mengadakan surprise
buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan
romantis).Mereka akan rasa
terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai
setulus hati.Dengan i! ni dia
tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil
berat tentang mereka dana
baik terhadapnya.So,kalau nak memikat wanita
pandai-pandailah...

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana
apa yang dia mahu
hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh
jiwa.
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Rahsia perempuan yang lelaki patut tahu   Sun May 03, 2009 2:49 am

peace wrote:


7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan
kamu separuh mati, tolak
cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada
satu semangat dalam diri
wanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat
keputusan, dia akan
lakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri
darimu selepas kamu tolak
cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu
masih ingin menganggap
dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.


suka nombor 7 dan nombor 8. hahaha... dua benda ni sangat penting di mana lelaki susah sangat nak faham.

kalo pempuan separuh nyawa menyayangi, pastu kena rejek, tak semudah tu nak pujuk dia balik untuk menjadi kawan anda.

jadi kalo rasa tak nak kawan yang cintakan anda itu ilang.. pandai2 ler usaha nak kawan balik dgn dia. kalo buat beria2 nak kawan balik pun pempuan menyampah. kalo diam terus pulak, pempuan akan terus berdendam.

jadi pengajarannya?

pandai2 ler korang..

Back to top Go down
View user profile
 
Rahsia perempuan yang lelaki patut tahu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.