perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA   Sun Apr 26, 2009 9:32 am

jenis2 seks luat tabie.. MAKLUMAT SEKADAR RENUNGAN BERSAMA - NO 18SX THINKING

Homeoseks

Seks dikalangan lelaki sama lelaki, kebiasaanya mereka melakukan seks dengan cara memasukkan zakar ke dubur. Lelaki jenis ini jika berkahwin sekalipun, mereka tetap akan melakukan seks dengan isteri melalui dubur.
Seks beginilah puncanya penyakit AIDS atau HIV

Lesbian contoh biase tgok, Baby Rina

Lesbian dikalangan remaja melayu tidak begitu serius. Ia berlaku dikalangan anak-anak remaja perempuan yang tinggal diasrama atau di kilang-kilang. Biasanya kumpulan perempuan ini tidak sukakan lelaki, maka mereka beraleh melakukan cumbuan-cumbuan dikalangan sesama mereka. Satu orang bertindak sebagai lelaki dan satu orang bertindak sebagai perempuan.
Ada yang teruk hingga sanggup membeli zakar plastik dan menusukkan kefaraj temannya.
Cara ini boleh merusakkan dara anda !

Scoptophilia

Ini sejenis manusia yang suka dan seronok melihat orang lain bersetuboh. Jangan terkejut mendapati manusia ini suka melihat isterinya atau anaknya sendiri disetubohi oleh orang lain.
Mudah-mudahan tidak ada golongan ini dalam masyarakat Melayu


Voyeirisme
Orang yang suka mengintip perempuan mandi telanjang melalui mana-mana lubang yang terdapat dirumah mereka. Ada yang sanggup tidur satu malam diatas bumbung hanya sekadar melihat suami-isteri bersetuboh. Sambil mengintai, mereka juga turut melakukan onani.
Hal ini biasa berlaku dikalangan anak-anak kampong.
Mungkin - normal

Podophilia
Lelaki yang sukakan seks dengan kanak-kanak dan sanggup merogol anak atau cucunya sendiri. Mereka ini tidak berminat kepada orang dewasa

Bestially

Orang yang suka melakukan seks dengan haiwan atau binatang peliharaan seperti ayam, itek, lembu, kambing, anjing dan kadang-kadang dengan ular.
Anak-anak dikampong selalu mencari ayam atau kambing untuk melakukan seks jenis ini.

yg ne mmg le xleh nak terima manusia jenis cmneh, sggup wat sex ngn binatang!!! betape bangang punye owg mcmneh pon ade..

Fetishisme

Lelaki yang suka menyimpan dan mengumnpul barang-barang perempuan sprticoli, seluar dalam, rambut, tuala dan sebagainya.

Nyamphomania
Perempuan yang kuat nafsu seks, tidak puas satu lelaki. Mereka akan melakukan seks dengan banyak lelaki.




Satyriasis
Lelaki yang kuat nafsu dan suka melakukan seks dengan banyak perempuan.

Necrophilia
Orang yang melkukan seks dengan mayat - ini lagilah, ade ke feel main ngn mayat!!
Incest
Melakukan seks dengan keluarga terdekat seperti ibu, adik, kakak, bapa.

Zoophilia
Orang yang suka melihat haiwan melakukan seks

Molested
Percubaan melakukan seks secara paksa sama ada raba-raba punggong atau buah dadaatau mengambil kesempatan sewaktu melakukan pemeriksaan kesihatan.

Trollisme

Lelaki yang suka melihat perempuannya disetubuhi oleh orang lain

Wifeswapping
Orang yang suka menggangu isteri dan suka lakukan seks pada isteri orang. Juga mereka suka bertukar-tukar isteri untuk seks.

ExhibitionismeOrang yang suka melihat perempuan berjalan khusunya bahagian punggong sehingga menimbulkan keghairahan.

PLS..NO 18 SX THINKING OK
Back to top Go down
View user profile
seri__
Site Admin
Site Admin


Posts : 12
Join date : 2009-04-15
Location : somewhere were all pretty girl are naked

PostSubject: Re: JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA   Tue Apr 28, 2009 6:30 am

lipan - beastialy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA   Tue Apr 28, 2009 10:38 am

eeeeeeeee...x suka tau tuduh2 cam ni ..
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA   Tue Apr 28, 2009 10:00 pm

wah!!!! tiba2 rasa nak fluk panx nih... tapi sbb panx takde depan mata.. aku peluk lappy jelah.. hehehe..

time kasih banyak2 sbb bagi info ni. sangat membantu salju, dan salju percaya sangat membantu yang lain juga. erm, setakat nih salju lum pernah lagi pegang kes seks luar tabi'i. harap2 dengan info yang ada pada panx, leh bagi gambaran pada salju tentang masalah abnormal sex di kalangan manusia zaman sekarang nih..

mekasih panx!
Back to top Go down
View user profile
5ruz17
junior
junior


Posts : 20
Join date : 2009-05-09
Age : 32
Location : Malaysia

PostSubject: Re: JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA   Sun May 10, 2009 5:30 am

salju x pnah jumpa kax lol! ..... benda nie ada kat sekeliling kite...
sbb 5ruz dah pnh jumpa.... hahahah
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA   Sat May 23, 2009 5:32 am

agaknyee panx jenis kategori ape ye

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA   Sat May 23, 2009 5:47 am

ntah..aku suka seks je kot ada ke laki yg tak suka seks?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA   Sat May 23, 2009 5:59 am

haha ntah la panx manusia ni mcm2 hei susah juge aku nak jwb tuh

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA   Sat May 23, 2009 6:01 am

de la panx... sebenarnya bkn x suka cuma x nk naik je bab tu laki tu x suka seks je .... tp mcmner pn aku suka ngan ko panx menegahkan topik2 yg kdg2 org terlepas pandang ni..... ....jom panx kita merokok dulu

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA   Today at 7:22 pm

Back to top Go down
 
JENIS JENIS SEKS SONGSANG- SEKADAR MAKLUMAT BERSAMA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Green Island Ficus
» MY LARGEST CASUARINA
» Deepali Pansare *Pic*
» 'Make us laugh' Game

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.