perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 jarak Usia Dalam Perkahwinan

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: jarak Usia Dalam Perkahwinan   Mon Jul 27, 2009 4:11 pm

hahaha... ran.. ran... akak pernah jumpa lelaki yang lebih tua daripada akak 30 tahun.. maksudnya umo dia dah 50an.. tapi tak matang pun! selalu nak soh kiter jaga ati dia je...... si macan tu lagi matang daripada dia kalo nak diikutkan.....

mmg kematangan boleh dinilai dari umor.. tapi tak semestinyer yang tua tu matang. kadang2 yang budak2 nih lagi matang daripada orang muda.. setuju tak?
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: jarak Usia Dalam Perkahwinan   Mon Jul 27, 2009 4:12 pm

xde la enni
sje mandai2
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: jarak Usia Dalam Perkahwinan   Tue Jul 28, 2009 5:26 am

salju..rasanya klu yg berumur tu nak kita jaga hati dia sbb hati depa sensitif..kata org... lelaki ni makin tua makin sensitif
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: jarak Usia Dalam Perkahwinan   Tue Jul 28, 2009 8:31 am

ermm betul tuh
ikot taste memasing la
kadang2 lagi jauh beza ag banyak mslahnye
yela pmikiran tak sme
smuanya tak bergantung pada umo smate2
so wt plihan y terbaik
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior


Posts : 46
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: jarak Usia Dalam Perkahwinan   Thu Jul 30, 2009 9:30 am


aku nk celah ckit je.

bg aku umo tu just nombor je.

xlebey dr tu.

cm tikam no gak
seb bek kne seb xbek xkne.wakakakakaaaaa...
(mende remeh je tu)

mtg xmtg depend pndangan individu...
sudut pemikiran manusia lazim ny xsme.
org tu kte len n org ni ate len.
so lyn jela...lumrah...
bg aku jrk usia sbnrny more 2 keduniaan...
manusia yg mmbeza beza kn ny...

yg pntg aku ase pe yg kite da wat
sepanjang idop kte dmuka bumi ni.
ngat tggjwab masing2 je.
untuk pe ka kte djadikn di muka bumi ni???...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: jarak Usia Dalam Perkahwinan   Today at 10:21 pm

Back to top Go down
 
jarak Usia Dalam Perkahwinan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» GURU LIED TO MEGHA
» Happy Birthday Alex GIMLI

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.