perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Keluar message error setiap kali nak remove thumbdrive

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Keluar message error setiap kali nak remove thumbdrive   Sun Apr 12, 2009 11:42 am

setiap kali nak remove thumbdrive, kita akan right klik ikon kat bawah supaya appear safety remove hardware. bila klik kat situ,keluar message error RUNDLL "An exception occured while trying to run "shel32.dll,Control_Run DLL hotplug.dll" ?

bukak control panel
klik ikon system
klik tab "hardware"
klik"device manager"
klik menu "view" ...show hidden devices
double-click pada "storage volumes"

klik kanan pada mana2 drive dan pilih "Update driver" dan biarkan search kat internet.
xpon pada storage volume tu uninstall driver dia, pastu restart, dia kan install balik sndiri..
Back to top Go down
View user profile
Kill-Vearn
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2009-04-15
Age : 31
Location : KL

PostSubject: Re: Keluar message error setiap kali nak remove thumbdrive   Sun Apr 19, 2009 2:22 am

aku guna USB Disk Ejector untuk remove ape2 external... mmg best dan tak konfius... try google untuyk dapatkan oke...
Back to top Go down
View user profile http://killvearn.com
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Keluar message error setiap kali nak remove thumbdrive   Sun Apr 19, 2009 7:48 pm

thnx korg...huhu....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: Keluar message error setiap kali nak remove thumbdrive   Today at 5:37 pm

Back to top Go down
 
Keluar message error setiap kali nak remove thumbdrive
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Error message
» Lister DK Remove Crank bearings/Shaft.
» Do I need spring compressors to remove the front LCA?
» why are flywheels so difficult to remove???????
» DC Message Boards to Close

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::Warez::. :: .::SOFTWARE-PC::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.