perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Keajaiban Bunga Bakawali..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Keajaiban Bunga Bakawali..   Sat Apr 25, 2009 11:25 pm

Gambar Bunga Bakawali yang jarang dilihat, hanya kembang tepat 12:00malam selama 3 jam













bunga ni cantik...
putih berseri...
yang indah slalu sementara...
tapi yang penting bukan yg indah
tapi apa yg kita dapat dari apa yg kiter lihat...


hargai apa yang ada...
jangan bile xder baru kita tercari2...


p/s :) walaupun xder kaitan, tapi sekadar renungan,
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Keajaiban Bunga Bakawali..   Sun Apr 26, 2009 5:26 am

lawa jugak ek bunga bakawali ni..siti nurhaliza ada guna nama ni kan dalam lagu dalam album dia kot...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Keajaiban Bunga Bakawali..   Sun Apr 26, 2009 11:56 am

cantiknya...1st time tgk nih, sll dgr nama je..usah kan ms kembang..pokok dia pn xpenah tgk
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Keajaiban Bunga Bakawali..   Mon Apr 27, 2009 8:02 am

lawa la bunga 2..haah btl ckp si lipan 2...siti ade gne nme bakawali dlm lgu dia...tp mmg hebat kuasa TUHAN kn...MASYAALLAH..suggh cntik bunga e2 ble kembang....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Keajaiban Bunga Bakawali..   Sun May 03, 2009 1:27 pm

cantiknya bunga tuuuu wah nk ngok bunga tu mekar kena mlm2 ke??? pandai lak bunga tu erk time org dh nk tido baru dia menampikan dirinya ............dr namanya je de bunyi wali2 mgkn bunga tuk para2 wali yg hatinya suci dan bersih itu...........amaran kpd sesiapa yg bnyk membuat dosa jgn la menyentuh bunga itu takut nnt layau ......tp mcmner pun itu la ciptaan tuhan yg maha segala2nya..........mcm biasa mari kita isap rokok duluuuuuuuuuuuu
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Keajaiban Bunga Bakawali..   Sun May 03, 2009 6:27 pm



bunga ni cantik...
putih berseri...
yang indah slalu sementara...
tapi yang penting bukan yg indah
tapi apa yg kita dapat dari apa yg kiter lihat...

hargai apa yang ada...
jangan bile xder baru kita tercari2...


setuju! kadang2 tu ler manusia.. dah takde baru terhegeh2 nak cari.

pape pun, mmg cantik ler bunga ni. subhanallah! terlalu cantik dan indah.

ni yang tiba2 rasa nak guna nama bakawali plak.. hehehe..
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Keajaiban Bunga Bakawali..   Wed May 27, 2009 3:25 am

bakawali?? bunge ape tuh kak?? seriusly tatau
kalu tak masuk sini tadi mmg sampai bebile tatau

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: Keajaiban Bunga Bakawali..   Today at 12:14 am

Back to top Go down
 
Keajaiban Bunga Bakawali..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» my BCI wrightia religiosa

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.