perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Pic menarik bg aku..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Pic menarik bg aku..   Sat Apr 25, 2009 7:10 pm

ni jadi wallpaper desktop aku lol!



damainya klu dpt umah kat sini..



dpt memancing kat sini..


waiting 4 mr right....


heh..stop dlu..klu ada permintaan..ade la kesinambungan...klu tak..setakat ni jer la..
:group:
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Pic menarik bg aku..   Sun Apr 26, 2009 5:29 am

best nye pic no1 tu...tu kalau bgn pagi2 udara mesti nyaman tu..sambil kena lak rokok sebatang dua sambil di temani siti aishah af7 ( angan2 je laa ..hahaha ) mesti best gileeeeeeeeee
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Pic menarik bg aku..   Sun Apr 26, 2009 6:45 am

damai nya bumi tuhan
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Pic menarik bg aku..   Sun Apr 26, 2009 8:01 am

mmg cantik gamba2 ni pic no1 tu klu tangkap ayam tu masak gulai ke masak kicap ke masak sweet and sour ke perghhhhhh.
lepas makan start keta jln2 kat pic no2 tu ne tau ada awek sedang kutip buah epal ke kan leh ajak jln.
pastu bwk awek tu jln jumpa member kat pic no3 tu tgh tarik perahu tu pow rokok die sebatang....
then ajak lagi awek tu detim bawah pokok kat pic no4 tu pastu tulis la nama sebagai tanda percintaan kat pokok tu...
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Pic menarik bg aku..   Sun Apr 26, 2009 8:12 am


aduyai..siap de jln cite lak
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Pic menarik bg aku..   Mon Apr 27, 2009 8:05 am

tawu tape.....bdn bleh sht ble dok tmpt aman ni...udara yg nyaman...ade awek sblh lg peghhhhh...berangan siot...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: Pic menarik bg aku..   Today at 7:21 pm

Back to top Go down
 
Pic menarik bg aku..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.