perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 pic gadis TAK tulen malaysia..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: pic gadis TAK tulen malaysia..   Sat Apr 25, 2009 7:54 am

MISS LABUAN


MISS N.SEMBILAN


MISS PERLIS


MISS SELANGOR


MISS TERENGANU


MISS PERAK


MISS PENANG


AKU RASA PENENG NI MACAM ROSITA CHE WAN :
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: pic gadis TAK tulen malaysia..   Sat Apr 25, 2009 8:12 am

lol! nice bro...

byk idea dan kreatif....respek bro
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: pic gadis TAK tulen malaysia..   Sat Apr 25, 2009 8:28 am

walaupn bntuk bdn mu seperti wanita ttp..ruas wajahmu ttp lelaki
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: pic gadis TAK tulen malaysia..   Sat Apr 25, 2009 8:29 am

sriteddy wrote:
walaupn bntuk bdn mu seperti wanita ttp..ruas wajahmu ttp lelaki

wanita yg xtelan biji kuram(halkum)tersekat jer kat situ...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: pic gadis TAK tulen malaysia..   Sat Apr 25, 2009 11:06 am

sekali die punyer muscle kat lengan sdh sama la mcm aku
muahahahaha klu lawan betumbuk ngan aku
aku pun kalah muahahahaha
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: pic gadis TAK tulen malaysia..   Sat Apr 25, 2009 11:22 am

miss selangor tu g gym kot...
ade muscle..
muahahahahha
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: pic gadis TAK tulen malaysia..   Sat Apr 25, 2009 12:33 pm

aku pantang betul lah bile tgk pondan ni
mcm P*** jer benci betul aku kat pondan
sesungguhnye dunia dah nak kiamat so bnyk lh yg saling menyerupai
aku jumpe je pondan mesti ako nak tarik ekor kontot die lau takde dah
ako nak pecahkan silikon die lak
wat ever lah werrrgghhh
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: pic gadis TAK tulen malaysia..   Sat May 16, 2009 7:03 am

pergh, miss perak tu siap pakai baju 'puteri perak' lagi.

eh.. off topic jap...

masa penjajah british datang ke negeri perak, pakaian 'puteri perak' dikatakan 'the most romantic clothes' berbanding dengan pakaian kebangsaan negeri2 lain. wah! hebat gak gadis2 melayu perak nih ek.

ha.. sambung balik topik.

pic mana ko dapat nih panx? maksudnya pondan kat mesia nih tak hebat lagi ler. kalo tengok pondan kat thailand, sampai kiter pun kompius.. dia nih pondan ker.. pempuan ker?

ha.. nak kongsi pengalaman masa aku belajar kat uitm dulu. ada sorang senior aku nih, dia pondan. masa tu kat dining (dewan makan asrama) kongsi lelaki dan pempuan. cuma pempuan kat bahagian lain, lelaki kat bahagian lain.

sekali, senior yang pondan nih, pergi dining pakai skirt, baju senteng nampak pusat. pas ambik makanan, selamber dok kat tempat lelaki. kawan2 sekelas aku yang tak tau citer tu, terus ler bising, "eh.. apsal akak tu dok kat tempat lelaki?" kawan dia yang mmg tak tau citer pun balas. "itu namanya pempuan gatal." wakakaka

mmg betoilah! senior tu mmg cantik sangat, macam pempuan. takde muscle2 ok? jgn sampaikan kawan sekelas aku cakap, "kak long, mmg cantik ler kak long. dah ler suka pakai skirt, pakai baju nampak pusat. kulit pun putih, licin mulus je." tak silap aku, dia ratu maknyah kat asrama dia.

tapi... sebelum aku berhenti belajar, aku tengok dia dah tak pakai mekap. dah mula pakai pakaian lelaki. (takde nak pakai baju fit2, jalan lenggang cam pempuan tak jadi lagi). dah mula kuar sore jantan, dah mula simpan misai. di sisi dia, aku tengok ada sorang senior pempuan yang selalu kuar dengan dia.

dengar al-kisahnya, senior tu dulu jadi camtu sbb dia terlalu frust dgn awek dia masa kat sekolah dulu. awek dia curang, langsung dia marah sangat.. dia jadi camtu. alhamdulillah.. sebelum aku berhenti belajar.. dia dah pun berubah jadi lelaki.
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: pic gadis TAK tulen malaysia..   Sat May 16, 2009 8:07 am

hahahahahaahahahahahah mcm2 adaaa

nak tegelak aku nengok gelagat pundan nih



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: pic gadis TAK tulen malaysia..   Today at 1:15 pm

Back to top Go down
 
pic gadis TAK tulen malaysia..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» my trip to Legoland Malaysia NOV 2012
» GBH Crown Lynn Kuala Lumpur Malaysia
» I AM MALAYSIA STONE LOVER!
» Some Stunning Wrightia Religiosa from Malaysia.
» 3rd Malaysia Bonsai Carnival-Baeckea Frutescens almost steal the show

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.