perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 gadis TAK tulen thailand....laki la tu...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: gadis TAK tulen thailand....laki la tu...   Sat Apr 25, 2009 7:16 am






dapat pic ni dari web lain..kata nya pondan kat thailand..lawa2..silap2 leh terajak kawen ni
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: gadis TAK tulen thailand....laki la tu...   Sat Apr 25, 2009 8:13 am

lawa...lawa lol!
tak npk kelakian
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: gadis TAK tulen thailand....laki la tu...   Sat May 16, 2009 4:43 pm

pondan kat thailand mmg lawa. kawan aku orang thai cakap, kadang2 lagi lawa daripada pempuan tulen lagi.

sbb tu kat thailand bahaya. jgn kalo awek lawa semacam je.. entah2 tu pondan.

pondan kat mesia nih tak cukup hebat lagi. kena menuntut kat thailand nih baru jadi lawa.
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: gadis TAK tulen thailand....laki la tu...   Wed May 27, 2009 2:53 am

wahhhhhhhh tapi kecik sangat la gambo tu panx aku ni dah la rabun babun
betoi betoi betoi pondan kt thailand mmg "ensem2" silap2 panx kawen ngn dorang kot??

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: gadis TAK tulen thailand....laki la tu...   Today at 2:47 am

Back to top Go down
 
gadis TAK tulen thailand....laki la tu...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Duangkamol, Thailand
» New Conan Movie Iron Shadows being made in Thailand
» Bonsai From Hibiscus. Thailand
» Pemphis acidula J.R. & G. Forst. from Thailand Bonsai by MR.Pee
» This is Mok Bonsai From Thailand

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.