perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 7 'C' yang boleh menyebabkan lelaki hilang minat

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: 7 'C' yang boleh menyebabkan lelaki hilang minat   Fri Apr 24, 2009 11:23 am

1.
Comot
Terdapat wanita yang cantik tetapi comot.
Comot yang
dimaksudkan ini
boleh melibatkan wajah seseorang wanita itu,
penampilannya yang selekeh,
kerja yang dilakukannya serta tindak-tanduknya.

2.
Cerewet
Kata ulama hati wanita terletak di mulutnya.
Oleh itu
wanita perlu
mengawal percakapannya.

3.
Cemburu
Cemburu perlu dalam sesuatu hubungan.
Tetapi wanita
yang terlampau
cemburu sehingga pasangannya merasa terkongkong akan
membawapadah kepada
perhubungan mereka.
Ini memandangkan lelaki akan
merasakan dirimereka
tidak dipercayai.

4.
Cuai
Kebiasaan lelaki tidak suka jika pasangannya cuai
terutama apabila ia
melibatkan masa.
Misalnya apabila suami menetapkan
keluar jam tiga
tetapi pada masa yang ditetapkan isteri masih sibuk
bersiap, ini akan
membuat mereka benci kerana situasi itu.

5.
Celupar
Menurut Dr.
Fadzilah, wanita yang cantik akan
kelihatan hodoh jika
mulutnya celupar.

6.
Cabul
Cabul di sini membawa maksud keji dan segi perangai
sehingga seseorang
wanita itu langsung tidak ada malu.
Misalnya bergaul
bebas dengan
lelaki-lelaki yang bukan muhrimnya tanpa menghirau
batas pergaulan itu.

7.
Cabar
Lelaki mempunyai ego mereka yang tersendiri.
Oleh itu
mereka tidak suka
dicabar terutama sekali oleh wanita.
Wanita perlu tahu
batas tindakan
mereka agar lelaki tidak rasa tercabar.
Misalnya
mencabar dengan
kata-kata seperti, saya cabar awak........
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: 7 'C' yang boleh menyebabkan lelaki hilang minat   Sat Apr 25, 2009 5:59 am



yeke nie....hurmm...

akan ku try elak perangai2 yg tak bagos tu

Back to top Go down
View user profile
abg lah
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2009-04-25
Age : 28
Location : mersing

PostSubject: 7 'C' yang boleh menyebabkan lelaki hilang minat   Sun Apr 26, 2009 11:29 am

ku sker gile ngan pendapat ni.......

tp ada 1 c yg laki suke gila babi,,
yg mana ba bi pun x gile cm laki tadi.....




CUN
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: 7 'C' yang boleh menyebabkan lelaki hilang minat   Sun Apr 26, 2009 11:42 am

hmm 2 la..jd pempuan ni serba serbi kena jaga..kena ikut.. sp ada kalanya tak dihargai..tetap dipandang salah
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 7 'C' yang boleh menyebabkan lelaki hilang minat   Today at 10:53 pm

Back to top Go down
 
7 'C' yang boleh menyebabkan lelaki hilang minat
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.