perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 mari maen game ni..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: mari maen game ni..   Fri Apr 24, 2009 10:42 am

mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir korang

ambil ayat dari bulan korang lahir
January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku ada makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling

ambil ayat dari hari lahir korang
1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun


ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan
1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan jalan cari kucing
0 -------- di dalam bilik tokwan

ambil ayat dari color yang korang suka
putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

kemudian gabungkan ayat2 yang telah korang pilih

contoh:
ni ayat aku hehe -->aku cium cikgu lama aku di bawah jambatan sebab aku seksi dan aku boleh buat senyum..

saja suka2 jer..


Last edited by peace™ on Sat May 30, 2009 1:16 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Sat Apr 25, 2009 7:10 am

ni aku pye palk...>>AKU SUKA MAKAN DENGAN BUAYA DI ATAS MOTORSIKAL SEBAB AKU MEMANG DEGIL<<
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Sat Apr 25, 2009 8:02 am

aku menari dgn ---> makhluk asing ---> di dalam bilik tokwan ---> sbb aku suka macam tu

ayat aku :
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Sat Apr 25, 2009 10:20 am

aku menari dengan basikal aku diatas katil engkau
sebab aku seksi dan engkau boleh buat
muahahahaha
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Sat Apr 25, 2009 11:54 am

aku terajang mee kari adek aku bawah katil sebab aku seksi aku boleh buat
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Sat May 30, 2009 12:59 pm

aku lak nak cube
aku lari keliling kambing ayah aku atas bumbung rumah sebab aku memang degil

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Sat May 30, 2009 1:50 pm

aku karate ayam serama di bawah katil sebab aku memang terer

aku rasa ayat aku paling logik kat sini..

Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Sat May 30, 2009 2:49 pm

aku ada makan dengan...... hantu jepon...... masa makan atas meja.....sebab aku memang degil..... mcm kena je ngan aku....nk merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Sat May 30, 2009 5:31 pm

aku ada makan dengan hantu jepun di dalam kereta aku sebab aku pikir aku bijak
wah...cantik ayat aku
macan..kita sama tarikh lahir ke
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Sun May 31, 2009 12:55 am

aku jelir lidah kat->kawan lembu aku->di bawah jambatan->sebab aku memang degil

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Sun May 31, 2009 1:18 pm

aku terajang chuck norris di atas motosikal sebab aku seksi dan aku boleh buat

wakakaka.. ayat ni mcm btl jek...
tp ako nih seksi mcm mn yek
wakakaak
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Fri Jun 12, 2009 11:00 am

aku peluk>kerbau ayah kawan aku>di dalam kereta aku>semasa jalan jalan cari kucing>masa makan atas meja>di atas motosikal>sebab aku memang degil

Back to top Go down
View user profile
grandson
junior
junior


Posts : 40
Join date : 2009-06-01

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Fri Jun 12, 2009 11:46 am

daku ingin tgk pa daku punya ayat...

aku lompat atas burung hantu di atas katil engkau sebab ade suara yang bagitau aku

ermmm.. xbrapa sedap ayat tu da... hahhahaha.. meh sebatang
Back to top Go down
View user profile
dirra_honeybie88
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-04-13
Age : 28
Location : ampang

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Mon Jun 15, 2009 10:42 pm

alamk...malu lak nk ckp pilihn ayt dirra....

aku ada makan dengan kerbau ayah kawan aku mase makan atas meja sebab ade orang suruh...

kecewa
Back to top Go down
View user profile
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Tue Jun 16, 2009 4:31 am

ako nak buat gath kat man2 sapa boleh kasi cadangan kepada daku,kalu macan jd kepala pun boleh....jumpe dgn kawan2 perak1 daku nihh.... <<<AYAT AKO...HUH...BAHAYA PUNYA AYAT
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Tue Jun 16, 2009 7:25 am

eee ko ni topiq asyik nak lari tajuk ajer

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
dirra_honeybie88
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-04-13
Age : 28
Location : ampang

PostSubject: Re: mari maen game ni..   Tue Jun 16, 2009 10:28 am

ayt ni ader ke kt ats 2???


cam lari topik jer dak ni....ish2...
wakakaka wakakaka wakakaka
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: mari maen game ni..   Today at 1:09 pm

Back to top Go down
 
mari maen game ni..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mai-Otome Elimination Game: The Greatest Otome ROUND 7
» Gerard Butler's New Action Film will be "Citizen Game"-name change confirmed false (April Fools joke)
» Fans of Enigma & Game Zone minis REJOICE!
» Yugioh card game
» Map and game pieces for upcoming campaign

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.