perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Assalamualaikum

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sinto
junior
junior


Posts : 2
Join date : 2009-04-23
Age : 28
Location : Perak

PostSubject: Assalamualaikum   Thu Apr 23, 2009 7:18 pm

nme aku ikhwan

asal Perak Darul Ridzuan

umo 21 je bru

dr nme pun teu kot aku nie laki

wj_3127

aku pun x psti sape yg jmpt aku

jika ade slp dan slh
jgn x tego
aku pun bru je kat sni
Back to top Go down
View user profile http://prepaid4u.net/?id=banez
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: Assalamualaikum   Thu Apr 23, 2009 10:15 pm

wan...

salam kenal gak dr dea

xpe,same2 belaja ok...

malu bertanye,sesat jln...betul x..??

pepun...welcome and enjoy urselft
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re : Assalamualaikum   Sat Apr 25, 2009 5:35 pm


welcome beb salam kenal
klu ada informasi kongsi2 la kat sini k



__________________________________________________________________________________________________________

Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Assalamualaikum   Sat Apr 25, 2009 6:05 pm

salam dan slmt berkenalan...
sesama ler kita tegur-menegur ek
Back to top Go down
View user profile
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: Re: Assalamualaikum   Wed Apr 29, 2009 6:48 am

selamat berforem di sini saudara ikhwan...dekat sini anda boleh berforem..dan boleh berkongsi apa saja yang anda rasakan perlu di kongsi..untuk kebaikan bersama....n don forget to giv us ur best of the best post here..wachaa..




juz call me 'lock' ya http://print-ur-life.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Assalamualaikum   Thu Apr 30, 2009 9:16 am

WELKAM 2 DA CLUB
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: Assalamualaikum   Today at 1:24 am

Back to top Go down
 
Assalamualaikum
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.