perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 15, 2009 6:22 pm

kalo lelaki takde mulu kaki camner plak... licin macam kaki aweks je...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 15, 2009 10:34 pm

jap erk aku cari mulu idung eeeeeee laki x de mulu kaki mcm ppun la ..mulu dada ni penting la bg laki2 bg menagkis hawa sejuk ...salman khan x de mulu dada bab badan dia bnyk gunung ganag klu bnyk mulu dh mcm gunung kinabalu lak nnt ....nk merokok jap ni rokok pakai tembakau bulu dada salman khan

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 16, 2009 5:12 am

tak gak macan... orang keturunan india nih kan mmg banyak mulu dade.

tapi kes si salman khan tu, dia perintis je. mmg dulu dia ada banyak mulu dade. pastu dia pergi pusat kecantikan buang semua mulu dade tu. pastu aku rasa, banyak pelakon hindustan lain yang ikut dia. macam hitrik roshan tu. kalo tak, takdelah licin berkilat je dada dia.

tak silap aku ada gak artis hindustan lain buang mulu2 dade tu.. tapi aku tak ingat dah saper.

budaya masyarakat kat india dah berubah. kalo dulu saper yang ada banyak mulu dade, dialah banyak awek. sekarang saper yang takde mulu dade.. dialah hero pujaan. wakakaka
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 16, 2009 5:27 am

actually rimas tgk lelaki ade bulu dade ni mcm semak je
klu xde bulu dada..hmm leh landing2 kat dade
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sun May 17, 2009 3:14 am

hahhaha...
kan best sri kalo ade bulu dada....
cm landing atas kapet tau...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sun May 17, 2009 7:35 am

adoi.. uncle.... bukan men lagi.

p/s uncle ada mulu dade ker?

pp/s tak lari tajuk kan?
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sun May 17, 2009 11:03 am

uncle kapet benggali ke ....klu mulu dada benggali tu wat kapet leh kot... ...bg gadis2 dlm forum ni biasakn la diri anda tido2 kat kapet banggali tu....nnt klu dpt suami yg de mulu dada x rasa... x selesa lak... ...nk merokok dulu la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Tue May 19, 2009 3:38 pm

lau bf ku de mulu dade...kan ku bakar camni... hiyah...
x suke...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Tue May 19, 2009 5:43 pm

wahai gadis2 di luar sn... jgn lum kawen jgn la ckp x suka mulu dada....kawen dulu bru tau mulu dada tu nnt nikmatnya mcmner...ni pendapat aku erk....yg dpt x de mulu tu kira x bernasib baik je wakakaka ....sapa2 wanita yg dpt nnt leh la citer kat yg x dpt tu ok ....nk cerita lbh lanjut pn ssh nnt la korg tau sendiri la....abg nk merokok

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Tue May 19, 2009 6:26 pm

aku setuju dgn kata2 macan tu...

kadang2 manusia nih masa belum dapat mulalah mengutuk, marah2 ler semua tu.. tapi biler dah terkena.. semua malu2 unta.

adesss... aku termasuk dalam list ker?

tapi aku paham apa yang macan cakap tu.. kenapa aku paham? rajin2 ler baca buku ek?


p/s yelah.. aku hidup dgn buku, dgn tenet je.. takde pengalaman banyak cam macan tu..
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Wed May 20, 2009 4:51 am

uncle rasa...
org lelaki yg tak suka ade bulu dada ni... sakitttttt...!!
yg suka sgt org pompuan lah... coz senang utk dia org tarik bila...

ahhh... korang tau sendri lah nanti kalo korang dpt laki ade bubu dada...

Back to top Go down
View user profile
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Wed May 20, 2009 5:17 am

aku paling tak ske laki2 ade bulung hidung pjg sampai tekeluar..hurmm comot giler so potong2 lah bulu2 anda
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Wed May 20, 2009 5:26 am

bulu dada
iee yek namo la bulu dada
tak best

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 23, 2009 5:29 am

miss-lady™ wrote:
bulu dada
iee yek namo la bulu dada
tak best

seb baik abg bulu kaki je panjang...blonde2 lagi tau...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 23, 2009 5:35 am

Quote :
seb baik abg bulu kaki je panjang...blonde2 lagi tau...

haha biaq betui panx?/ siap blonde tuu hahaha

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 23, 2009 6:04 am

kuyie wrote:
Quote :
seb baik abg bulu kaki je panjang...blonde2 lagi tau...

haha biaq betui panx?/ siap blonde tuu hahaha


haaaaa !! nak tgk la tu eee....tak malu

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 23, 2009 6:13 am

kuyie x yah la ko ngok mulu kaki si panx tu ko dpt ngok janggut si panx pn ok pe ..... nk merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 23, 2009 6:20 am

haha alaa nak nengok jugak!!

panx selak sket sua tu nak nengok blu betis ang yg blonde tuu

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sun May 24, 2009 6:10 am

hoiii hoii kuyiee... apa ni nak tgk2 aurat ni








_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sun May 24, 2009 6:12 am

hahahahahaha alan panx bkn slalu dapat nonton bulu betis yg di'blode kan

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sun May 24, 2009 6:29 am

dah2... back to topic
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Tue May 26, 2009 1:30 am

baekk puan sri eh puan ke

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
beLonharapan~~
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-05-28

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 29, 2009 8:32 am

xsyuke..no..no..no..jgn geLi..hahaha..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 29, 2009 10:13 am

geli?...geli ape tu ...opssss

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 29, 2009 3:26 pm

geli konon..... belum dpt geli la....sok dh dpt 1 ari x jumpa mulu mcm rasa nk demam je ....panx jom la merokok dulu

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Today at 2:49 am

Back to top Go down
 
laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Kitbash: General Idi Amin Dada - The Last King of Scotland
» Wasn't it terrible the way Bob treated Joan Baez?
» Pyaar Ka Dard Hai 11th March 2014 Watch Online
» Primera dama

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.