perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Thu Apr 23, 2009 3:28 pm

aku nk tnye nih...
korng kalo nk crk bf..
suke x yg ade bulu dada...or korng geli x..
or reject trus kalo ade bulu dada...
aku tya ni bukan nak berunsur kan lucah ke ape ke..sekurang2 nye tahu jugak apa yg setengah wanita tu nak..ciri2 laki idaman la katakan ..

ni cerita aku...aku xde bulu dada.. tp awek aku slalu ckp apsal aku xde bulu dada ekk..
die kate mcm pondan je xd bulu dada..
p mksud die ekk??
sodih
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Thu Apr 23, 2009 7:37 pm

aku rasa benda ni tak patut la di bincangkan..
sebab hal ni bergantung pada pandangan dan kesukaan masing2..
setiap org pandangan berbeza...
kalau kita bincangkan pon..
jawapan dia tetap takkan dapat..
takde makna... ni nama nye sia-sia..
buang masa..
sory lah kalau lipanx terasa..
aku tak bermaksud...
juz pendapat aku..
:\M/:
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Thu Apr 23, 2009 7:42 pm

sekurang2 nye tahu jugak apa yg setengah wanita tu nak..ciri2 laki idaman la katakan ..

bukan nak cari jawapan muktamad ok.. :)>-: ..
Back to top Go down
View user profile
senikarutkuindah23
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-04-22
Age : 46
Location : DiaMond Bay - Lumut Town

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Thu Apr 23, 2009 7:50 pm


lelaki berbulu dada...
wah macho kut...
ahaaa.. tp x bnyk
cikit je r... kalo penuh semak plk rasenye...
tp biar r pandai menjaga nye.. Biar Kemas... bru Macho...
Tp sy lebih suke Lelaki yg berbulu di muka.. ahaaa
Smart Look.. Berjmbang Ciput jew.. Aahahah..
Macho 2... ..
ini Hanye pndgn.. wawawawa ..
Lelaki Bnyk Bulu dada Selalunya Putih ahaa.. putik kew??
Back to top Go down
View user profile http://photoholicku.blogspot.com/
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat Apr 25, 2009 12:14 pm

no komen for this entry... lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat Apr 25, 2009 12:25 pm

aku ade bulu tp bukan kat dada tunang aku tetap suke
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat Apr 25, 2009 12:52 pm

admin...
hmm lelaki b'bulu dada... terang2 tak suka! tak suka!
Back to top Go down
View user profile
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sun Apr 26, 2009 8:58 am

ermmm lock ade bulu idung je ..camna perempuan ske ke tak ni... <--sparing partner lock yg banyak bulu....jgn kata dada satu badan pun dia ade.... wakaka...ape2 pun padalock...tak kesah la mana2 yg korang nyer suke..tapi jgn pilih lipan k..sebab badan lipan tak pernah ade bulu..yg ade cume kaki je banyak..wakaka akhirkata dari lock..jauhilah diri anda dari dadah....chow


juz call me 'lock' ya http://print-ur-life.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 02, 2009 4:32 am

panx nih mmg ler...

bagi aku bukan bulu atau tak berbulu tu punca utama nak jadi lelaki idaman.

nak jadi lelaki idaman, mestilah memahami wanita, dan juga ada kekuatan untuk mendidik dan membimbing wanita....
Back to top Go down
View user profile
miss_perak.gurlz
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-04-17
Age : 28

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 02, 2009 8:56 am

lipanx2... ahahaha... aku xske laki berbulu dada..
tambah2 yg berbulu dada semak samun tu...
tp klu jodoh aku kene dgn org yg berbuu dada.. redha je la..
tp nnt kompom aku suh die cukur bulu dada tu.. bg licin.. sedap skit plok..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/nottygurlz
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 02, 2009 9:37 am

tak suker....tak suke....

btol pe yg salju tulis...saya sokong...

itu bukan ukuran...ada ke x bulu dada itu bukan punca laki tu idaman wanita...

yg penting ikhlas,,,baik,,,bole bimbing wanita tu ke jalan yang lurus....

hehehehe
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 02, 2009 7:03 pm



tak kan nk tanya or selak baju bf... ade bulu dada or tak...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 02, 2009 7:12 pm

tapi uncle, leh agak ler orang tu ada bulu dada ker tak. biasanya lelaki yang lebat bulu romanya, adalah bulu dada... takyah selak2 pun leh agak..
Back to top Go down
View user profile
master_devildeadnew
Police
Police


Posts : 7
Join date : 2009-04-14

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sat May 02, 2009 8:50 pm

ako bulu dada x de,bulu **** byk la,tp tiap ar jumaat ako potong (sunat) mekasih
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sun May 03, 2009 6:24 am

salju wrote:
tapi uncle, leh agak ler orang tu ada bulu dada ker tak. biasanya lelaki yang lebat bulu romanya, adalah bulu dada... takyah selak2 pun leh agak..

amboii hang salju...
terrer arr ang psaii ni...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Sun May 10, 2009 3:51 am

korg ni psl mulu pn nk bertekak ke mgkn ppun yg x suka tu x tau pe keistimewaan mulu dada ni yeeeee.....yg suka tu ermmm macan ucapkn tahniah..... npe???????nk tau kawen dulu .....rokok dulu la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
hana
junior
junior


Posts : 24
Join date : 2009-05-14
Age : 32
Location : kl

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Thu May 14, 2009 8:47 pm

oh! inilah post kedua aku selepas post pengenalan diri..
dengan selamba pilih topik uncle lipan dulu wakakaka

aku tak suke laki ada bulu dada
sebab? sebab tak seronok untuk berbaring-baring lepak-lepak atas dadanya kerana bulu-bulu dada itu boleh mengganggu pernafasan seperti tercucuk ke dalam lubang hidung mungkin..ee..yark!! sodih
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 15, 2009 10:05 am

uncle lipan ? hana meriam buluh ke ni...dia ni sorang je panggil aku uncle2 ni

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
hana
junior
junior


Posts : 24
Join date : 2009-05-14
Age : 32
Location : kl

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 15, 2009 3:17 pm

ye sayalah budak meriambuluh itu, uncle

uncle penuh bulu di dadakah?
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 15, 2009 3:26 pm

tak de..bulu kaki je byk ni...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
hana
junior
junior


Posts : 24
Join date : 2009-05-14
Age : 32
Location : kl

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 15, 2009 3:30 pm

pakailah VEET
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 15, 2009 3:37 pm

eh apadaa... mulu kaki plak.

kat sini citer pasal mulu dade jelah hana... panx nih pun satu.. adoi..

ha.. satu lagi kan... aku tengok trend hero hindustan.. cukur mulu dade.. naper ek? kalo dulu semua jenis mulu dade penuh.. sekarang jadi licin. contoh yang cukur mulu dade nih salman khan.
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 15, 2009 5:23 pm

eee tak luka ke dada dia...bahaya nye...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 15, 2009 5:49 pm

aku tengok dade salman khan tu elok je.. licin berkilat. entah.. ko tanyalah dia sendiri. luka ker tak.

tapi mmg ada salon camtu untuk lelaki. perkhidmatan membuang mulu2 dade... kat amerika lagi dah ada. nama dia waxing ker apa entah. lagi sakit tau! dia lekatkan gam kat kertas. pastu tekap kat dade.. pastu tarik.. awwwww.... tak taulah sakit ker tak.
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Fri May 15, 2009 6:03 pm

skg ni pun dh ade pusat kecantikan utk lelaki..tak lama lg bkn setakat xde mulu dade..bulu kaki pn depa nak buang
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??   Today at 5:16 am

Back to top Go down
 
laki adebulu dada..pompuan suka ke tak ek ??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Kitbash: General Idi Amin Dada - The Last King of Scotland
» Wasn't it terrible the way Bob treated Joan Baez?
» Pyaar Ka Dard Hai 11th March 2014 Watch Online
» Primera dama

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.