perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Thu Apr 23, 2009 3:23 pm

saja nak tau nak buat servey...laki2 jgn jawab aku cantik lak ek .. : ..ni tuk pompuan je..

Para pembaca forumers yang di kasihi,kecantikan adalah perkara yang sangat subjektif.Malahan kecantikan adalah berbeza-beza mengikut adat budaya dan latar belakang sesuatu puak itu sendiri.Dan yg paling penting kecantikan itu meurujuk pada pandangan mata seseorang individu itu tanpa memerlukan kata putus daripada sesiapa pun.Itu adalah hak mutlak indidividu dalam memperkatakan soal cantik.(Contohnya ,dlm Miss Universe,juri diperlukan untuk memutuskan siapa yg paling jelita berdasarkan beberapa kriteria terpilih)

Beginilah, sebagai seorang gadis ataupun wanita ,dilihat cantik atau memperagakan sesuatu yg cantik merupakan lumrah yg terbiasa bagi kita.Memperagakan diri sebaik mungkin terutamanya dihadapan yg tersayang adalah satu keperluan asas diri seorang gadis mahupun wanita.

Uhmmm....tetapi haikikatnya cantikkah diri anda? Betul ke CANTIK? Sejauh mana anda begitu berkeyakinan bahawa anda cantik?Cantik adalah refleksi daripada aura wajah anda,ini bukan soal hati...kerana bagi saya apa pun yg pertama dilihat adalah paras rupa.

Sejujurnya,cantikkah anda ? ...Mengapa?
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Thu Apr 23, 2009 3:41 pm

cantik...

mengapa...??haza min fadhli rabbi...

ini adalah drpd kelebihan yg di berikn oleh Tuhanku....

laisa kazalik...usykur lillah...

bersyukurlah kepada ALLAH swt kerana nikmat yg d berikn olehNya,

Wallahua'lam.....
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Fri Apr 24, 2009 12:51 pm

syira cantik ke



xtau laa nak jwb cm ne persoalan nie..hehehe...

cantik bkn dr segi muka je tp akhlak seseorg gadis itu...

Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Fri Apr 24, 2009 3:51 pm

aku cantik ker? entahlah.. tu terpulang pada mata hati yang melihat.

ada yang kata kalo itam manis tu cantik. ada yang kata putih pucat tu cantik, ada yang kata kuning langsat tu cantik, ada yang kata putih merah tu cantik.

tapi aku tetap berpendapat, kalo orang tu cantik hatinya.. akan terpancar melalui keikhlasan mukanya. sekali pandang, orang terus rasa suka, terus rasa terpikat. sbb dia seorang yang ikhlas, jujur, dan berhati mulia.

orang yang indah hatinya, akan indah juga wajah dan paras rupanya. orang yang hatinya bermasalah (penuh dendam, hasad dengki, macam2 lagilah) wajah secantik mana pun dia.. akan hilang serinya. orang tengok pun naik takot. cantik.. tapi agak menakutkan. bukan cantik yang menenangkan.

wallahualam...
Back to top Go down
View user profile
a.n.n
junior
junior


Posts : 4
Join date : 2009-04-13
Location : pey-rak

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Fri Apr 24, 2009 9:25 pm

yup...cantek...
n sume pompuan adalah cantek...
kita bkn x cantek...cuma ade org lbh cantek dr kita...

* hy DIA yg lbh mengetahui.....sekian~~


Last edited by a.n.n on Fri Apr 24, 2009 9:53 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : melembutkan ayt spt doh roti canai...peace~)
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Sat Apr 25, 2009 7:27 am

[img][/img]

[img][/img]


cantikkah aku??.... cantikkah aku?? cantikkah aku?? gaya sore 'nak cari kayu' kat sinar
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Sun Apr 26, 2009 10:16 am

mana jawapan awek2/gadis lain ni :-*:
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Thu Apr 30, 2009 11:31 pm

lipanx...
uncle tumpang lalu yerr....
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Sun May 03, 2009 6:50 am

wanita terserlah kecantikanya time dia ngah mengandung dr 1bln ke 9bln.....ni pengalaman aku la ...........tp kecantikn wanita smpi tahap mn leh bertahan??????????? ?...aku de citer sikit nk kongsi kat korg dulu aku de kenal 1 org awek mmg cantik la dia tu,tp mslhnya dia terlampau bangga ngan kecantikan dia dpt dr anugerah tuhan...3 tahun lepas aku terjumpa dia berada di wad besalin time tu dia sarat nk melahirkan ank 1st,kat situ aku berkata2 di dlm hati....di manakah kecantikan yg ko bangga2kn dulu .......so peringatan kepada wanita yg cantik di luar sana jgn la ko slh gunakn kecantikan yg tuhan anugerahkan itu...kepada laki2 lak jgn la korg cari ppun yg terlampau cantik sbab ia akan mendatangkn mslh 1 hari nnt klu korg x caya korg tunggu dan lihat la cari la yg sedang2 saja sedap mata memandang...........kita merokok dulu
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Sun May 03, 2009 8:05 am

macan...
ko hisap rokok aper... meh sebatang...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Mon May 04, 2009 12:28 pm

uncle jgn lah rogol topik...ramai jugak yg kata diri sendiri cantik ek.. peduli apa kan, org nak kata.. janji kita tau kita cantik ..kan kan kan ... ...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Mon May 04, 2009 1:35 pm

oit enspektor sahab tolong tangkap kecantikan saya sebab kecantikan saya dah lari ::)]: hello polis polis

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
beLonharapan~~
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-05-28

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Fri May 29, 2009 7:37 am

ok..pmpn y cntek..adLh s0wg pmpn y pndai jg dr..mruah..pckpn..pkaian..n kcntkan luarn n dLmn hnye utk suaminye..da ckup utk jd s0wg wanita sempurna n cntek..
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Fri May 29, 2009 7:46 am

tompang laluuuu jugakk

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Fri May 29, 2009 10:26 am

ishhh topik pompuan ramai lak teruna2 nak lalu

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Sun May 31, 2009 1:05 am

saje nak menyebokkan diri la panx
kang ckap kami tak prihatin plak

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
cik-oya
junior
junior


Posts : 40
Join date : 2009-05-19
Age : 30
Location : KL

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Sun May 31, 2009 7:32 am

pade uya plak uya rase kecantikan tu dtg dari hati..
kecantikan paras rupe tak kekal besok2 dah tua cantik lagi kew?
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Sun May 31, 2009 12:28 pm

eleh..ye la tu cik oya

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Sun May 31, 2009 12:44 pm

tumpang lalu gak..
jgn warning ek ...
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Fri Aug 07, 2009 3:40 pm

best gak topic ni..

bg ak..cntik adlh universal..ahaks..

bg ak..cntik nye ak bl kt hormat org len..bersopan bl bercakap dgn smua org..dan mcm kak salju ckp..bile hati kt bersih..insyaAllah kt akn menjadi lebih cantik..hihihi
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek   Today at 2:57 pm

Back to top Go down
 
cantik kah anda??? HANYA POMPUAN JE YG JAWAB K..laki2 rileks la ek
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Saraswatichandra-Written Update 04/03/2013
» E24 - Humsafar 28th October 2014 Arzoo Ne Diya Jawab

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.