perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Thu Apr 23, 2009 2:20 pm

[Only admins are allowed to see this image]

DRAGAS bergambar bersama penari-penari kelab tarian Secrets di London



LONDON – Seorang pemuda berumur 26 tahun dan mendakwa masih teruna menjadi pengurus sebuah kelab tarian lucah, lapor sebuah akhbar semalam.

Pemuda itu, Dave Dragas mendakwa dia tidak tergoda dengan aksi ghairah di kelab tersebut dan berikrar tidak mahu mengadakan hubungan seks sebelum berkahwin.

“Saya menolak lebih 20 tawaran namun gadis-gadis itu tidak bernasib baik (gagal mengajaknya melakukan hubungan seks),” kata Dragas.

Dragas berkata, dia tidak pernah mempunyai teman wanita dan kerap mengunjungi gereja sekiranya mempunyai masa lapang.

Bagaimanapun, dia mengambil masa enam bulan untuk memberitahu bapanya bahawa dia bekerja di sebuah kelab tarian lucah.

Dragas berkata, bapanya tidak berasa gembira apabila mengetahui pekerjaannya.

Dia percaya gaji sebanyak £35,000 (RM186,042) setahun di kelab Secrets di London itu boleh membantunya membina sebuah keluarga pada masa depan.

“Tugas saya menyeronokkan tetapi ia adalah profesional,” katanya. – Agensi

* aku rasa dia ni menipu je...tak pun jenis minat sejenis ni.. lol!
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Thu Apr 23, 2009 2:27 pm

: hmmm betul ker fakta ni abg :
mcm tak caye jer :

ape kate user lain lak..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Thu Apr 23, 2009 7:32 pm

bagi aku susah nak percaya..
dah kaya, bukan islam lak tu..
mgkin btul kata lipanx
gay kot..
hahahha....
tak pon nak publisiti murahan...
aku ada baca kat mana ntah.. pompuan negara mana ntah
pasal virgin ni..
siap lelong virgin kat internet g..
sape letak harga paling tinggi dia la dapat..
pompuan tu siap bgtau g bape target paling tggi dia nak..
supaya boleh bayar tuk dia blajar..
gila tul... zaman skang..
kadang2 aku tgk paper ni..
benda yang tak spatut masuk paper pun diaorg nak letak..
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Thu Apr 23, 2009 9:32 pm

apa nak komen ek?

pensyarah aku pernah cakap, yang masyarakat barat kalo kata profesional, mmg profesional. tak semestinyer dia orang gay, tapi dia orang buat atas dasar profesional.

contohnya, pensyarah aku cakap.. salah satu etika kaunseling ialah menerima klien tanpa syarat. kalo klien yang datang tu terlalu seksi ker.... dia orang akan tetap layan atas dasar, profesional.

benda nih boleh buat sebenarnya, pensyarah aku cakap. kena betoi2 kuat dan sabar ler.

tapi aku citer nih dalam situasi seorang kaunselor dengan klien. walaupun duduk berdua dalam bilik yang sunyi dan privasi, masih mampu profesional.

erm... camner plak dalam situasi kelab tarian bogel nih, ek? aku tak tau ler plak. sama ada logik atau tak stetmen dia?
Back to top Go down
View user profile
abg lah
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2009-04-25
Age : 28
Location : mersing

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Sat Apr 25, 2009 11:18 am

aku rase lak kn.....
die ni mati pucuk r!!!!
ak serious bab mati pcuk ni
memg die x lrt
ak tau r....
die ckap cm2 pun dh menunjukkn die dh mati
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Sat Apr 25, 2009 11:48 am

hmm..org barat ni keje mmg profesional..kita tak tau atas sbb apa dia keje kat kelab tu.. mungkin terpaksa ke.. hati tak suka, tp kene wat juga..dlm masa yg sama, dia g gereja cz nak lwn godaan lol! sape tau kan..
Back to top Go down
View user profile
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Sun Apr 26, 2009 9:04 am

hurmm pada pendapat lock kan..konform dia mati pucuk..lau tak pun mati shahwat..lau tak pun tut tut dia takde...lau tak pun...dia ni lelaki pada zahir je...sebalik nye dia wanita gak..ataupun memang dia ni..bodoh..wakaka...kalau lock la kan konform ...semua pekerja2 wanita yg jadi penari lucah tu...jadi.....erm jadi ape erkkk..lu pikir la sendiri...wakakaka
akhirkata dari lock...minum la milo untuk kecergasan anda..chow




[Only admins are allowed to see this image] juz call me 'lock' ya [Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Sun Apr 26, 2009 1:47 pm

abg lah p kenal kan diri dulu baru bg komen ok..
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Fri Jul 31, 2009 10:20 pm

1st time dgr cite cmni.. leh caye ke??

ak x caye..da name die lelaki..mustahil la die x wat bnde2 tu..die tu bukan Islam pn..takat mane la g gereja tiap2 ari ke...xde mkne nye g gereja..
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Sat Aug 01, 2009 10:19 am

leh percaya la panx bab dia pnya tido jex bngn2 mmg la dia tolak tawaran seks tu klu aku rezeki dpn mata pe lagi ngap je la

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Sun Aug 02, 2009 4:23 pm

ko nih macan.. pantang pempuan menyerah... terkam aje... tak baik camtu tau can.. jgn len kali kalo ada yang menyerah camtu ko antar dia balik rumah cepat2.. soh dia tobat mengaji al-Quran ker.. tak pun ko nikah aje dgn dia... ko ada 3 kosong lagi kan can?
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Sun Aug 02, 2009 7:27 pm

rezeki jgn di tolak musuh jgn di cari dh dpn mata ngap je la

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Raja Laut
junior
junior


Posts : 15
Join date : 2009-06-03
Location : north

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Mon Aug 03, 2009 8:22 am

sekadar pendapat je..
dalam dunia ni tidak mustahil pun jika ada manusia macam tu. kerana dalam kalangan manusia ada yang malaikat tapi dalam kalngan malaikat takkan ada manusia.
walaupun simamat ni berdepan dengan suasana sebegitu setiap hari, tetapi atas dasar keteguhan iman kepada ugama dia, adalah tidak menghairankan jika ia menolak. Spt kata yang lain2 keje dia sebegitu adalah sebagai kerjaya profesional untuk mencari rezki.

so kongklusinya saya tidak berburuk sangka dengan apa yang nyatakan dalam statement di atas. wallahuallam.
Back to top Go down
View user profile http://min-def.blogspot.com/
pelam
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2012-07-09
Age : 29

PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Tue Jul 10, 2012 6:07 pm

lipanx_laut wrote:
[Only admins are allowed to see this image]

DRAGAS bergambar bersama penari-penari kelab tarian Secrets di London



LONDON – Seorang pemuda berumur 26 tahun dan mendakwa masih teruna menjadi pengurus sebuah kelab tarian lucah, lapor sebuah akhbar semalam.

Pemuda itu, Dave Dragas mendakwa dia tidak tergoda dengan aksi ghairah di kelab tersebut dan berikrar tidak mahu mengadakan hubungan seks sebelum berkahwin.

“Saya menolak lebih 20 tawaran namun gadis-gadis itu tidak bernasib baik (gagal mengajaknya melakukan hubungan seks),” kata Dragas.

Dragas berkata, dia tidak pernah mempunyai teman wanita dan kerap mengunjungi gereja sekiranya mempunyai masa lapang.

Bagaimanapun, dia mengambil masa enam bulan untuk memberitahu bapanya bahawa dia bekerja di sebuah kelab tarian lucah.

Dragas berkata, bapanya tidak berasa gembira apabila mengetahui pekerjaannya.

Dia percaya gaji sebanyak £35,000 (RM186,042) setahun di kelab Secrets di London itu boleh membantunya membina sebuah keluarga pada masa depan.

“Tugas saya menyeronokkan tetapi ia adalah profesional,” katanya. – Agensi

* aku rasa dia ni menipu je...tak pun jenis minat sejenis ni.. lol!

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image] AUWWW AUWW
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee   Today at 5:17 am

Back to top Go down
 
Teruna 25 tahun tolak tawaran seks..leh caya ke?? ni bukan lucah..baca dulu yee
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Deepali Pansare *Pic*
» 'Make us laugh' Game
» Latest Naruto Shippuden episode's Naruhina moment
» NaruHina Chronicles
» Your Desktop/Mobile/iPad/Console Background :3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::BERITA SEMASA DALAM & LUAR NEGARA::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.