perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Kelebihan Mozilla Firefox

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Kelebihan Mozilla Firefox   Tue Apr 21, 2009 11:36 pm

Kelebihan Mozilla Firefox

1. Bila kita menggunakan internet ia menjadi lebih selamat kerana ia mementingkan keselamatan dalam internet dan sekarang,ia ada fungsi untuk menghalang pengguna dari penipuan internet (online scam).Lebih selamat bukan?

2. Tema antara muka (theme) yang boleh ditukar.Ini adalah satu lagi kelebihan yang tiada dalam Internet Explorer.

Pelbagai pilihan tema yang disediakan. Kita cuma perlu memuat turun daripada website Firefox atau dari setting Firefox kita dan kemudian install seperti biasa. Untuk maklumat lanjut sila layari www.mozilla.com.

3. Firefox juga lebih laju page loading berbanding Internet Explorer dan kita juga boleh setting Firefox untuk menjadi laju.

4. Percuma untuk di muatturun dan digunakan.Layari www.mozilla.com untuk muatturun secara percuma!

Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Kelebihan Mozilla Firefox   Sat May 16, 2009 4:09 am

satu lagi info yg amat menarik!
thx for sharing peace



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: Kelebihan Mozilla Firefox   Thu May 28, 2009 8:46 am

mcm mn nk wat jd speed loading?
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Kelebihan Mozilla Firefox   Thu May 28, 2009 10:09 am

kalau nak kasi laju skit mozilla tu..
ade post tuk lajukan ..
cuba cari2 kat software pc tu..
:group:

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: Kelebihan Mozilla Firefox   Thu May 28, 2009 10:12 am

dh wat dh peace... skg nk install av tu xleh plak
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kelebihan Mozilla Firefox   Today at 10:49 pm

Back to top Go down
 
Kelebihan Mozilla Firefox
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mozilla Firefox users...Mai-HiME/Otome stuffs for you!
» How to make Firefox go faster.
» The Firefox
» The Dark Tower Series
» Tiny, Green Bugs, similar to Grasshopers

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::Warez::. :: .::SOFTWARE-PC::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.