perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 autorun.inf

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: autorun.inf   Tue Apr 21, 2009 9:34 pm

korang mesti penah alami maslah autorun.inf kat external disk atau pendrivekan...nie sume virus punya hal lah...so biasa nye ada solutin tuk remove benda dengan cara open hiddden n delete je icon autorun tu pastu remove pendrive pastu masuk kan balik sume dah ok...itu pun kalu folder option ada...katakan folder option korang hilang n korang dpt masalah cam ne so tuk remove kan autorun.inf nie korang install je kat pc, Ninja antivirus....lepas korang install ninja nie segala externel drive yg ada masalah autorun ini korang plug je secara automatik ninja ni akan kesan dan delete terus tanpa sebarang masalah...so gunakan ia sebagai langkah berjaga-jaga...
setiap kali on pc.. kene on ninja ni dulu. baru dia run..

NINJA Software

http://rapidshare.com/files/224095075/ninja.rar.html
Back to top Go down
View user profile
Kill-Vearn
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2009-04-15
Age : 31
Location : KL

PostSubject: Re: autorun.inf   Sun Apr 26, 2009 8:53 am

takpon leh guna autorun eater.. sila google ek...
Back to top Go down
View user profile http://killvearn.com
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: Free Autorun.inf Eater   Sun Apr 26, 2009 10:46 am

erm software aku nak share kan ni ..memang best..free dah ringan je...sedikit ttg biodata dia kat bawah ni



What is Autorun Eater 2.3

Scan and Remove Suspicious 'autorun.inf' Files Automatically!
Autorun Eater was born due to increase of malwares using the 'autorun.inf' tactic to infect users unknowingly be it from flash drives, removable hard disks or any other removable storage device. When an infected device is infected with a malware and an 'autorun.inf' file is dropped, the shell menu is normally modified to execute the malware whenever the unsuspecting user double-clicks the infected drive
Most anti-malware apps out there will almost instantly remove any malware detected but more often than not they leave the 'autorun.inf' file behind. And what if the anti-malware app fails to catch the malware? Here is when Autorun Eater comes in handy.

Autorun Eater will remove any suspicious 'autorun.inf' files even before the user attempts to access the drive. These files are auto-backup'ed in case of false positives.





antivirus terbaik dan ringan aku guna
software ni walau company yang buat dia tak glamer tapi software dia hebat juga
yang paling best tentang perisian ni setiap kali dia run bunyi kambing akan kedengaran so nanti slow2 kan skit speaker desktop..haha nanti tak pasal2 org kata bela kambing plak
so kalau korang nak tahu lanjut masuk laman web dia di http://oldmcdonald.wordpress.com
kalau nak download boleh download link kat bawah ni

http://download.cnet.com/Autorun-Eater/3000-2239_4-10752777.html

or

http://files.filefront.com/aesetup23exe/;12479842;/fileinfo.html

cube la tak kena bayar pun wakaka

juz call me 'lock' ya http://print-ur-life.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
Sponsored content




PostSubject: Re: autorun.inf   Today at 2:56 pm

Back to top Go down
 
autorun.inf
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::Warez::. :: .::ANTI-VIRUS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.