perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 memang lawak ini cerita

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
carloompunkboyz
junior
junior


Posts : 5
Join date : 2009-04-13

PostSubject: memang lawak ini cerita   Tue Apr 21, 2009 7:15 pm

saya ni xlah terkenal sgt..tp kat perak 1 ramai la yg kenal..
suatu hari yg indah..aku dipelawa masuk perak forum yg di popularkan oleh pihak tuan rumah... hahahahaha..
3x aku cuba masuk..dan akhirnya..berjaya gak masuk,,tp x sonok bila masuk je nk kenalkan diri..
tp..disebabkan malu nk bertanya.. dan akhirnya ku ketahui juga,,
rupa2nya..skali je nk kenalkan diri..pastu leh je log in...wakakakaka
pd kalian..jgn la jd mcm aku
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: memang lawak ini cerita   Tue Apr 21, 2009 7:27 pm

malu bertanya sesat jalan..
wahahahhahahhh...
lol!
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: memang lawak ini cerita   Tue Apr 21, 2009 7:30 pm

nyesal x suda... lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: memang lawak ini cerita   Sat Apr 25, 2009 11:57 am

xpe carl..ni satu pengalaman yang baru tuk ko..
at least da tau kan cam ne sebenornye..
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: memang lawak ini cerita   Sat Apr 25, 2009 12:34 pm

biar buat silap kemudian mengaku..dr buat silap..tak mo ngaku2
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: memang lawak ini cerita   Sat Apr 25, 2009 12:49 pm

wakakakakakkakakakakak carloompunkboy
pandai kamo membahan kan diri kamu sebagai cerita lucu
biar ako smbung
bila kamo lg in je kamo asyik kenalkan diri
bile kamo d warning kamo wat tak tau
bila megatron bg tau kamo baru lah kamo tau
rupanya memang kamo tak tahu langsung
tp len kali p bace contoh org kenalkan diri
apa pon nice share story carl
kamo jgn amik hati ako dok warning kamo yg last tu sebab
mase tu aku pon dah paneh tgk kamo wat salah ulang2 kali
ape pon good job carl
hope kamo selalu enjoy kat sini..wat mcm kuarga
: :: : :: : :: : :: : :: : :: : :: : :: : :: : :: : ::
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: memang lawak ini cerita   Sat Apr 25, 2009 3:13 pm

hakhakhak
adohyai kalumpang boy
takpe la kan jnji da tau
so jgn la buat SPAM lg hakhak
READ THE RULES FIRST


_________________________________________________________________________________________________________

Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: memang lawak ini cerita   Sat Apr 25, 2009 5:24 pm

carloompunkboyz wrote:
saya ni xlah terkenal sgt..tp kat perak 1 ramai la yg kenal..
suatu hari yg indah..aku dipelawa masuk perak forum yg di popularkan oleh pihak tuan rumah... hahahahaha..
3x aku cuba masuk..dan akhirnya..berjaya gak masuk,,tp x sonok bila masuk je nk kenalkan diri..
tp..disebabkan malu nk bertanya.. dan akhirnya ku ketahui juga,,
rupa2nya..skali je nk kenalkan diri..pastu leh je log in...wakakakaka
pd kalian..jgn la jd mcm aku

ape2 pon aku salute dak neyh
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: memang lawak ini cerita   Today at 2:48 am

Back to top Go down
 
memang lawak ini cerita
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anzo-sama GFX Shop!
» The Running Man (1987)
» Naruto Episodes 405-408

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.