perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 aku..............................................................

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: aku..............................................................   Mon May 25, 2009 6:40 pm

panx ...kim slm kat spupu ko 2...huhu...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: aku..............................................................   Tue May 26, 2009 6:24 am

semua dok tya sepupu aku jaa.. aku ni pun solo ..tak dak dapa tya ka..hahaha..semua dok kata abg aku ensem je... aku tak ensem ke..aku rasa aku ensem lagi dari dia...

oit macan ni la janggut cari makan tau..

adehhh nak terbeyak lakkkk....brb

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: aku..............................................................   Tue May 26, 2009 7:56 am

iyerlah panx... dah sepupu ko awek, lelaki tanya ler. takkan ko nak si kuyie, raffi semua ni tanya ko solo ker tak? hadoi.. panx... panx... ni aku plak tanya... ko solo lagi ker panx? muka ko mmg hensem ler.. terutama janggut ko tu.
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: aku..............................................................   Sun Jul 05, 2009 4:37 pm




hahaha....aku yg terbaru..muka letih beb...sebuk skang....tapi nenen i tetap menten ok...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: aku..............................................................   Sun Jul 05, 2009 7:40 pm

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: aku..............................................................   Today at 8:56 am

Back to top Go down
 
aku..............................................................
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.