perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Tue Apr 21, 2009 1:45 pm



JOM FUTSAL

Perkara :Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009

Untuk pengetahuan semua ahli forum perak 1, saya dengan sukacita nya akan meng organize kan satu perlawanan Futsal persahabatan diantara ahli forum perak 1, tetapi kepada guest atau tetamu forum yang berminat boleh juga memberi nama untuk menyertai perlawanan ini diruangan comment. Feedback dari anda adalah amat-amat saya hargai dan berkemungkinan besar lokasi dan masa adalah seperti yang tercatat dibawah:-

Lokasi Permainan : Gelanggang Futsal di Tapah
Tarikh : 23hb Mei 2009
Syarat2 : setiap pasukan terdiri dari 4 lelaki dan 1 perempuan simpanan 2 org
Bayaran : RM70.00
Penganjur : Serigala_Jadian
Contact : digital.clocks@yahoo.com

Sebarang permasalahan dan juga senarai nama leh diberi pada saya secepat mungkin
Harap Maklum Terima Kasih



Last edited by _megatron_ on Mon Apr 27, 2009 2:55 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Mon Apr 27, 2009 2:48 pm

taknak main muleh.. jadi penonton je k lock organize air je la.. leh kaya leh kaya ..wakakaka



juz call me 'lock' ya http://print-ur-life.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
darknessjoy
junior
junior


Posts : 13
Join date : 2009-04-16
Age : 33
Location : manjung perak

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Tue May 12, 2009 2:30 pm

jauhnye ko buat mega...
apsal x buat kat manjung jerk...
blakang giant tu kat banyak tempat...
Back to top Go down
View user profile
BaByLiCiOuS
junior
junior


Posts : 28
Join date : 2009-05-06
Age : 34
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Fri May 15, 2009 6:34 am

kat tapah.. eee... mmg ku idamkn nk lepak kat sna . .. tmpt lpak mmber gue 2...
jumpa di sana ek...
Back to top Go down
View user profile
hana
junior
junior


Posts : 24
Join date : 2009-05-14
Age : 32
Location : kl

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Fri May 15, 2009 3:37 pm

er... tak reti main futsal la plak
tapi da lama tak g gath
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Fri May 15, 2009 4:12 pm

ermm to shaz - lau nak join tu leh la terus hubungi abg seri__ lol!
bg nama kat die
to hana- leh je join gath tu pm abg seri k bg nama kat die lau nak join futsal tu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
BaByLiCiOuS
junior
junior


Posts : 28
Join date : 2009-05-06
Age : 34
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Sat May 16, 2009 3:39 am

main shaz xreti r... shaz jdi penyokong n pemerhati dh lew.. hikhikhik
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Sat May 16, 2009 3:42 am

nak mainnnnnnnnnnn! tapi jaoh sangat sampe ke tapah nuh



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Today at 4:40 pm

Back to top Go down
 
Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gerard Butler Covers ‘Esquire’ August 2009
» Laura's engagement ring - Update
» Discuss City & Agents 2009
» Pickering Steam Rally 2009
» [PICS] 28.04.2009

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::AKTIVITI TERKINI & BERITA PERAK 1::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.