perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Mari belajar bahasa jepun

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Mari belajar bahasa jepun   Tue Apr 21, 2009 6:55 am

MARI BELAJAR BAHASA JEPUN VERSI CIPLAK JE

01.Yang pemarah - KEIJI CACIMAKI
02.Yang suka berjimat - SAYORI SUKAMURA
03.Yang bisu - KIETA TADASORA
04.Yang suka makan nasi - NANACHi KASIBANYA
05.Yang suka layan blues - APO NADIKATO
06.Yang suka belajar - ASHIKO ULANGKAJI
07.Yang kerap bikin kacau - WAKASI HURUHARA
08.Yang sangat kedekut - MATIMATI TAMOKASI
09.Yang suka sangat tidur - ICHIBAN TIDOMATI
10.Yang suka mengintai - HINTAI AKOSUKA
11.Yang tua - TARAGIGI PADANMUKA
12.Yang kena tinggal bini - SUSAHATI BINILARI
13.Yang suka merempit - SAJA CARIMATI
14.Yang Lembab - AYUMI CIPUTBABI
15.Yang suka BERSUMPAH - SAIIFOOL BAUKARI


perkataan ataupun nama yang terdapat di atas tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati. Kalau ada pun hanya kebetulan sahaja
Back
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Mari belajar bahasa jepun   Tue Apr 21, 2009 7:18 am

wakakakakak lwak lawak memang lawak lah

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Mari belajar bahasa jepun   Tue Apr 21, 2009 7:42 pm

hahahahaha.. ..hahahahaha.. ..hahahahaha.. hahahahaha..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Mari belajar bahasa jepun   Sat May 02, 2009 12:54 pm

bhsa japan yg lawak gila...klu org japan ngar mst terngaga mulut dia org
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Mari belajar bahasa jepun   Sat May 02, 2009 1:06 pm



arigato..
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Mari belajar bahasa jepun   Sat May 02, 2009 1:55 pm

ni apa punyew bahasa jepun dah doreamon dgar marah oOoOoO
aku cuma tau 3 je perkataan jepun
~mitsubishi
~toyota
~honda
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Mari belajar bahasa jepun   Mon May 04, 2009 9:49 pm

saiful bukhari hahhah ade jugak mamat ni
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Mari belajar bahasa jepun   Today at 2:52 pm

Back to top Go down
 
Mari belajar bahasa jepun
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Buzzard Cam 1 - Mari and Mihkel
» Mai-HiME: Manga or Anime?
» Upsala Ekeby (Sweden)
» Tumhari Paakhi written Update 3rd feb
» NATSU, GRAY, LUCY , ERZS VS NARUTO, SASUKE, SAKURA, HENATA VS LUFFY, ZORO, NAMI, ROBIN

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.