perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Baju Cinta..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Baju Cinta..   Tue Apr 21, 2009 4:19 am

Seorang nenek datang menziarahi rumah cucu perempuannya
yang baru berkahwin.
Setelah membunyikan loceng, si nenek terkejut kerana
mendapati cucu perempuannya membuka pintu tanpa seurat
benang pun di badannya.
Belum sempat si nenek bertanya, si cucu berkata,
"Saya sedang menunggu suami saya pulang dari berkerja
ni nek!"
"Yang kau telanjang tu kenape!!!??? " marah si
nenek.
" Ala nek, ini la BAJU CINTA saya," balas si cucuperempuannya.
"BAJU CINTA ??" si nenek kehairanan.
"Ya, suami saya menyukainya dan saya juga begitu
senang MEMAKAInya.
Saya harap nenek balik dulu sebelum suami saya pulang
kerana tentu suami saya akan berasa malu melihat saya
memakai BAJU CINTA ini di hadapan nenek.."
Pinta si cucu dengan penuh hormat.
Si nenek faham kehendak cucunya. Dia fikir mungkin itu cara
terbaru si isteri melayan sang suami...
Di dalam perjalanan pulang si nenek mendapat idea
..Fikirnya, dengan mengikut cara cucunya, sudah tentu dia
dapat mengeratkan hubungannya dengan si atok (suaminya) yang
sudah berumur.
Sesampainya di rumah, si nenek terus menanggalkan semua
pakaiannya,mandi, berbedak dan memakai minyak wangi sewangi-
wanginya.Dia menuggu kepulangan suaminya dengan sabar.
Beberapa ketika si Atok pun pulang. Sebaik saja pintu di
buka, si Atok terkejut sakan melihat si nenek (isterinya)
berbogel di depan pintu.
"Awat hang nie? Dah buang tebiat keee???" marah
si Atok.
"Ini lah BAJU CINTA saya bang" kata si nenek.
"BAJU CINTA???.... . . Kok iye pun, IRON la dulu baju
tu!!berkedut sgt nampaknya.."
lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Baju Cinta..   Tue Apr 21, 2009 7:26 am

berkedut : :: wakakakakkaka adui lucu arr sakit pewot

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Baju Cinta..   Tue Apr 21, 2009 7:38 pm

bju berkedut...hahaha..iron dulu..hahahaha
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: Baju Cinta..   Sat Apr 25, 2009 11:47 am

hampeh bebenor la cite ni..
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Baju Cinta..   Sat Apr 25, 2009 12:08 pm

lol! lol! lol!

pecah pewot aku hakhakhak
adohyai

____________________________________________________________________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Baju Cinta..   Sun May 03, 2009 8:28 pm

siut betul la citer ni,klu aku ngok cucu dia tu mau aku ......tp klu nenek tu ....meh isap rokok dulu cucu ngan neneknya
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Baju Cinta..   Today at 12:11 am

Back to top Go down
 
Baju Cinta..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SBS Jodha Akbar Segment 13Aug13 "Jodha's awesome costume and jewelery"
» Laura Speaks CD
» wetochan's deviantART artwork (ShizNat!)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.