perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 salam sejahtera

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
melissa comel
junior
junior


Posts : 2
Join date : 2009-04-19
Age : 34

PostSubject: salam sejahtera   Mon Apr 20, 2009 4:49 pm

Hai Kawan2 Sumer,

Nama saya melissa. Umur saya 27 tahun. Saya berasal dari Malaysia dan saya tinggal di Damansara Jaya. Saya duduk dengan keluarga saya. Saya ada 3 adik beradik. Saya adalah anak nombor kedua. Saya bekerja di SS2 Petaling Jaya. Saya masih single dan available. Hobi saya adalah mengorat lelaki2 yg ensem, pergi ke clubbing dangdut disko, main badminton, lepak2 ngn kawan2 saya. Sila beri tunjuk ajar pada saya sebab saya orang baru nak join forum ni. Sebenarnye saya tak pandai sumer ni tp dah ada orang paksa saya join forum ni. Wakakakaka. Tu je lah tuk arini. Sekian Terima Kasih.

tarikh lahir saya lupa bubuh:14 november 1982
edit by miss lady permintaan melissa


Last edited by miss-lady on Tue Apr 21, 2009 5:00 am; edited 1 time in total (Reason for editing : mel soh bubuh tarikh lahir..wakaka)
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: waa pon hensem hahaha   Mon Apr 20, 2009 5:11 pm

selamat menjoin furom ini,huhuu laki hensem2 ramai lam ni.kuang2
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: salam sejahtera   Mon Apr 20, 2009 5:23 pm

welcome melissa..
enjoy la ngn kawan2 kat cni..
semua nye bebaik belaka..
hakhakhak..
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
melissa comel
junior
junior


Posts : 2
Join date : 2009-04-19
Age : 34

PostSubject: Thank You   Mon Apr 20, 2009 5:35 pm

Kepada Kawan2 Sumer,

Terima Kasih Banyak2 sbb memberi i peluang masuk kat forum ni. I mmg gembira sangat sbb dapat berkenalan ngn sumer kawan2 kat sini. Skali lagi i mengucap terima kasih banyak2 pada sumer kawan2 i sekalian.
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: salam sejahtera   Mon Apr 20, 2009 6:04 pm

welcome melissa
hope u enjoy
sape lak memakse u join ni i ajak u lau u ikhlas
u join le i taknak u terpaksa
dun forget the rule ok
welcome welcome


GRANTED

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: salam sejahtera   Tue Apr 21, 2009 3:33 am

selamat memeriah kan lagi forum ni...


Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re : salam sejahtera   Tue Apr 21, 2009 5:05 am


mel dah join muahahahaha
welcome mel
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: salam sejahtera   Tue Apr 21, 2009 5:11 am

camat kenalan Mel..hmm sy pn baru gak kat sini, hope kita blh berkongsi cite kat sini
...adios..
Back to top Go down
View user profile
lllxllloptimus.izlllxlll
Site Admin
Site Admin


Posts : 36
Join date : 2009-04-12
Age : 31
Location : Lumut,Perak

PostSubject: Re: salam sejahtera   Tue Apr 21, 2009 3:08 pm

welcome2

hope enjoi this forum
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: salam sejahtera   Tue Apr 21, 2009 3:32 pm


Mega pn macho jgk
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: salam sejahtera   Tue Apr 21, 2009 4:14 pm

melissa

welcome

hope enjoy kat sini
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: salam sejahtera   Wed Apr 22, 2009 6:31 pm

adeh cam karangan lak....

hahahahah ::

pepun welcome mell....

syg mell bucuk2...

karangan bagus

well done.... :
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: salam sejahtera   Sun Apr 26, 2009 5:36 am

uh uh welkam
Back to top Go down
View user profile
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: Re: salam sejahtera   Wed Apr 29, 2009 6:48 am

selamat berforem di sini saudari melissa...dekat sini anda boleh berforem..dan boleh berkongsi apa saja yang anda rasakan perlu di kongsi..untuk kebaikan bersama....n don forget to giv us ur best of the best post here..wachaa..




juz call me 'lock' ya http://print-ur-life.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: salam sejahtera   Thu Apr 30, 2009 9:19 am

WELKAM 2 DA CLUB
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: salam sejahtera   Today at 5:20 pm

Back to top Go down
 
salam sejahtera
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.