perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Power Screen Capture

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Power Screen Capture   Mon Apr 20, 2009 12:36 pm

Power Screen Capture v7.0.1.3


Anda boleh merekod video komputer screen anda dengan software ini. Software ini juga pelbagai kegunaan boleh merekod mana2 device seperti tv capture atau pun DV capture (videocam) yang disambungkan ke komputer anda dengan kualiti yang memuaskan



sebelum memuat turun software ini korang kenelah gunekan engine donwloader Utorrent

Setelah selesai memasang engine downloader di komputer anda korang boleh la memulakan muat turun software ini di Power Screen Capture
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Power Screen Capture   Tue Apr 21, 2009 7:51 am

wow good info
thanks lie

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Kill-Vearn
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2009-04-15
Age : 31
Location : KL

PostSubject: Re: Power Screen Capture   Sun Apr 26, 2009 8:46 am

lie, ape kata ko upload kat mediafire menda ni.. senang sket nak download nanti, takyah guna torrent, leceh... just idea untuk memudahkan kawan2...
Back to top Go down
View user profile http://killvearn.com
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Power Screen Capture   Sat May 16, 2009 4:17 am

yeye betol tuh kilvearn ehe



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: Power Screen Capture   Today at 8:59 pm

Back to top Go down
 
Power Screen Capture
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sailor Moon Screen Captures
» Power Tube Life
» power tool dragon deck(rate and fix)
» The Power of Persuasion (version 1, part 1)
» Power consumption: Mark II vs. Mark III

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::Warez::. :: .::SOFTWARE-PC::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.