perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 salam perkenalan buat teman teman dlm ni...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: salam perkenalan buat teman teman dlm ni...   Sun Apr 19, 2009 6:19 pm

salam perkenalan sumer...
huhuhu....
takut nak taip ni sbb org baru blajo menaip ni....


Nama : teach

Umo : lupa la

Jantina : male/lelaki/boy not boya...

Asal : umah kat kampung halaman (sg siput)

ID YM : teach

Reffer : wa_punya_suka_lah
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: salam perkenalan buat teman teman dlm ni...   Sun Apr 19, 2009 6:31 pm

welcome tecah
hope u enjoy here n leh berkongsi maklumat yg ade di sudut2
yg di sedia kan dan leh memberi cadangan lain lagi.
GRANTED

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: salam perkenalan buat teman teman dlm ni...   Sun Apr 19, 2009 6:33 pm

terima kasih yer lady
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: salam perkenalan buat teman teman dlm ni...   Sun Apr 19, 2009 6:47 pm

welakm 2 da club baby...huhu.... :group: :group: :group: :group: :group:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: salam perkenalan buat teman teman dlm ni...   Today at 3:05 pm

Back to top Go down
 
salam perkenalan buat teman teman dlm ni...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Scouring of the Shire: Should it have been in the Film?
» Chinese privet in a new pot

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.