perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Marvel Vs Capcom

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Marvel Vs Capcom   Sat Apr 18, 2009 9:03 pm

Kat topik ni marila kite kongsi2 game yg korang layan tak kira la baru ke lama ke leh tukar2 idea ke bg cheat ke hakhak

so ni contoh game yg aku layan klu aku boring2 kat umah yeahhhhhh



game ni mmg sempoi beb bab marvel sebuah comic yg terunggul dr dulu lg capcom ye la sume org tau kan klu sape kaki game salu singgah kedai2 game tukar TOKEN singgit dua layan game capcom hakhak

so mari kite tgk hero2 game ni



tu die beb sume hero2 ganas beb sempoi tp klu aku mmg suke gune wolverine



graphic game ni pon mmg besh lagi satu yang aku suke tentang game ni boleh gabung kuasa sekali attack tu contoh kat sini aku gune RYU ngan CAPTAIN COMMANDO dua2 tu kuar attack victim tu.



ni serangan berani mati le kire nyew hakhak dua2 kuar hakhak



:group: :group:
:group: :group:
download here (ntah dapat ke tak korang try la)

http://www.4shared.com/get/47642913/16046423/Marvel_Vs_Capcom.html[/url]
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Marvel Vs Capcom   Tue Apr 21, 2009 9:04 am

hai lie
mekasih kongsi ya
ko dah pastikan ka url tu dapat?
aku lom pastikan lg coz pc aku ni bangang
ako lom pomat lg
apa pon mekaseh ya lie

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Marvel Vs Capcom   Tue Apr 21, 2009 11:26 am

url tu ade...

:\M/: :\M/: :\M/:
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Marvel Vs Capcom   Today at 7:22 pm

Back to top Go down
 
Marvel Vs Capcom
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Favourite Non-Marvel or DC American Comics Character
» Marvel beats Kirby estate!!!!!!
» Marvel UK for Sale-large selection
» Will Tom Welling Go To Marvel?
» Captain Marvel/Shazam movie

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::ANY GAME U CAN SHARE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.