perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 halo...halo....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tupai_jantan
senior
senior


Posts : 8
Join date : 2009-04-17
Age : 31
Location : klang

PostSubject: halo...halo....   Sat Apr 18, 2009 5:11 pm

nama saya mohd bo bin gon.hahaha
azrin a.k.a jern@black@paraway.
umo 24.
asal perak.
lahir tepeng mbeso kt bidor.
koje kt klang.
status single.
apa lagi ek..koje kilang aje...
ank takde..
no tepon tak boleh bagi nnt mak marah.

email:bogon_07@yahoo.com


p/s cm ni boleh la kot miss lady..hihihi
Back to top Go down
View user profile http://bogon_07@yahoo.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: halo...halo....   Sat Apr 18, 2009 5:48 pm

hmm good boy pon bogon :=D>: mcm ni pon dah ok
mekaseh yer beri kerjasama untuk ikut rules site ni
hope u enjoy in this forum

GRANTED

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
universal_studentz87
senior
senior


Posts : 12
Join date : 2009-04-16
Age : 29
Location : the small island call labuan

PostSubject: Re: halo...halo....   Sat Apr 18, 2009 11:17 pm

salam perkenalan
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: halo...halo....   Thu Apr 30, 2009 10:20 am

WELKAM 2 DA CLUB
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: halo...halo....   Today at 8:55 am

Back to top Go down
 
halo...halo....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Greetings from SA
» Can I use Silicone cookware in Halogen Oven
» Slow cooking
» The Invaders in UK comics
» Cooking popcorn

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.