perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Adik Mat Yang Pintar

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Adik Mat Yang Pintar   Sat Apr 18, 2009 6:45 am


Dalam kelas, cikgu tadika tanya soalan, "Ada3 ekor burung di atas pokok. Seekor ditembak pemburu, berapa ekor lagi tinggal di atas pokok?"

Adik Mat angkat tangan dan jawab, "Kosong cikgu". "Kenapa kosong Mat?" tanya cikgu.

"Sebab 2 ekor lagi tu mesti laa terbang lari cikgu."

"Salah! Jawapannya tentulah 2 Mat, 3 tolak 1 sama dengan 2. Tapi cikgu suka cara kamu berfikir".

Sehabis kelas, Cikgu belanja Adik Mat makan aiskrim. Adik Mat tetiba bertanya, "Cikgu, ada 3 orang perempuan makan aiskrim. Satu tu style telan semua sekaligus, satu lagi gigit sikit2, dan satu lagi jilat keliling dulu dan kulum aiskrim sampai habis. Cuma satu je antara tiga tu yang dah kawin, yang mana satu cikgu?"

Tergamam cikgu dengan soalan Adik Mat.Cubaberlagak neutral cikgu menjawab, "Yang jilat keliling dulu dan kulum aiskrim sampai habis tu kot".

"Salah cikgu, yang pakai cincin kahwin laa yang dah kahwin. Tapi takpe, saya suka cara cikgu berfikir"

hehehe...
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
darknessjoy
junior
junior


Posts : 13
Join date : 2009-04-16
Age : 33
Location : manjung perak

PostSubject: Re: Adik Mat Yang Pintar   Sun Apr 19, 2009 1:51 pm

wakakakaka...
silakak lu lie...
maner lu dpt lawak nie...
adeh~~pecah pewoit gua bacer...

ahseng!! helep me!!
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Adik Mat Yang Pintar   Sun Apr 19, 2009 5:10 pm

darknessjoy wrote:
wakakakaka...
silakak lu lie...
maner lu dpt lawak nie...
adeh~~pecah pewoit gua bacer...

ahseng!! helep me!!

hakhak ntah kat mana ntah aku dpt cite ni wakakakaka
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Hahah KUlum2   Sun Apr 19, 2009 6:43 pm

gilak punya lawak,ako pon tergelak sokrang2 ni,bg lg ako nak baca ni....
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Adik Mat Yang Pintar   Mon Apr 20, 2009 5:59 am

siot pye fkr...cis btl la...hahahahahaha

ade ker yg mam askelim...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Adik Mat Yang Pintar   Mon Apr 20, 2009 6:42 am

Admin wrote:
gilak punya lawak,ako pon tergelak sokrang2 ni,bg lg ako nak baca ni....

muahahahaha klu ada lg aku share
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Adik Mat Yang Pintar   Mon Apr 20, 2009 7:27 am

raffey-sama wrote:
siot pye fkr...cis btl la...hahahahahaha

ade ker yg mam askelim...

muahhahahaha
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: Adik Mat Yang Pintar   Mon Apr 20, 2009 5:29 pm

masih fikir lagi ni tntg cite ni..

daku ketidakfahaman...

ade sesape leh explain??
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Adik Mat Yang Pintar   Mon Apr 20, 2009 10:32 pm

miss_fara_dilla wrote:
masih fikir lagi ni tntg cite ni..

daku ketidakfahaman...

ade sesape leh explain??

NPE LA KO XFHM MISS??AKU DA TERGELAK TAW BCE LG SKALI NI....HAHAHAHAHAHAHA

SNG CITER..ADK MAT NI DIA BRFKR N TIRU CRE CKGU DIA...
DLM ERTI KATE LAIN..DIA PERLI CIKGU DIA DGN LMBT TP KILLING OR DI PGL DI KALANGAN
ORG MELAYU SBG 'PERLI TAHAP DEWA'...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: Adik Mat Yang Pintar   Today at 7:23 pm

Back to top Go down
 
Adik Mat Yang Pintar
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.