perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Brand kerusi urut mana yg value buy?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
timthor
Member
Member


Posts : 6
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Brand kerusi urut mana yg value buy?   Sun May 07, 2017 7:15 pm

Lately aku ni banyak sangat kerja sampai kena stay up malam2 nak siapkan kerja2 ni on time. Datang pulak sakit belakang ni sbb asyik duk mengadap laptop kan. Aku ada jugak beli kerusi urut pastu bukan berkesan sngt pun. Membazir je beli mahal2. Brand kerusi urut mana ye yang berkesan? Cuak jugak takut nnti membazir lagi
Back to top Go down
View user profile
tungkelly
Member
Member


Posts : 6
Join date : 2012-01-05

PostSubject: Re: Brand kerusi urut mana yg value buy?   Wed May 10, 2017 1:18 pm

timthor wrote:
Lately aku ni banyak sangat kerja sampai kena stay up malam2 nak siapkan kerja2 ni on time. Datang pulak sakit belakang ni sbb asyik duk mengadap laptop kan. Aku ada jugak beli kerusi urut pastu bukan berkesan sngt pun. Membazir je beli mahal2. Brand kerusi urut mana ye yang berkesan? Cuak jugak takut nnti membazir lagi

Ko keja apa?? Office ke?? biasa la... skrg ko x pg cuba kedia urut ke?? Ada yg agak ok yg i selalu pg.. Kat damansara sana.
Back to top Go down
View user profile
nuseetan
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-07-21

PostSubject: Re: Brand kerusi urut mana yg value buy?   Wed May 10, 2017 9:13 pm

timthor wrote:
Lately aku ni banyak sangat kerja sampai kena stay up malam2 nak siapkan kerja2 ni on time. Datang pulak sakit belakang ni sbb asyik duk mengadap laptop kan. Aku ada jugak beli kerusi urut pastu bukan berkesan sngt pun. Membazir je beli mahal2. Brand kerusi urut mana ye yang berkesan? Cuak jugak takut nnti membazir lagi
Ada gambar kerusi kat office. Aku pun sama OT. Tapi ok je... Duduk x betul ke?? Ko nk beli mesin urut letak kat office ke??? Jangan tertido pulak... Hehehehe
Back to top Go down
View user profile
nuseetan
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-07-21

PostSubject: Re: Brand kerusi urut mana yg value buy?   Wed May 10, 2017 9:24 pm

tungkelly wrote:
timthor wrote:
Lately aku ni banyak sangat kerja sampai kena stay up malam2 nak siapkan kerja2 ni on time. Datang pulak sakit belakang ni sbb asyik duk mengadap laptop kan. Aku ada jugak beli kerusi urut pastu bukan berkesan sngt pun. Membazir je beli mahal2. Brand kerusi urut mana ye yang berkesan? Cuak jugak takut nnti membazir lagi

Ko keja apa?? Office ke?? biasa la... skrg ko x pg cuba kedia urut ke?? Ada yg agak ok yg i selalu pg.. Kat damansara sana.

Damansar kat mana ye??? Kedia urut biasa ke?? Atau yg thai punya... Beli je mesin urut tu....
Back to top Go down
View user profile
sianginfinity
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-09-15

PostSubject: Re: Brand kerusi urut mana yg value buy?   Fri May 12, 2017 7:08 am

tungkelly wrote:
timthor wrote:
Lately aku ni banyak sangat kerja sampai kena stay up malam2 nak siapkan kerja2 ni on time. Datang pulak sakit belakang ni sbb asyik duk mengadap laptop kan. Aku ada jugak beli kerusi urut pastu bukan berkesan sngt pun. Membazir je beli mahal2. Brand kerusi urut mana ye yang berkesan? Cuak jugak takut nnti membazir lagi

Ko keja apa?? Office ke?? biasa la... skrg ko x pg cuba kedia urut ke?? Ada yg agak ok yg i selalu pg.. Kat damansara sana.

Pg ke.. Tempat urut... Senang je.. After office hour pg je dengan kawan je... Relax je...
Back to top Go down
View user profile
sianginfinity
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-09-15

PostSubject: Re: Brand kerusi urut mana yg value buy?   Fri May 12, 2017 7:10 am

timthor wrote:
Lately aku ni banyak sangat kerja sampai kena stay up malam2 nak siapkan kerja2 ni on time. Datang pulak sakit belakang ni sbb asyik duk mengadap laptop kan. Aku ada jugak beli kerusi urut pastu bukan berkesan sngt pun. Membazir je beli mahal2. Brand kerusi urut mana ye yang berkesan? Cuak jugak takut nnti membazir lagi

Kalau ada duit extra tu.. blh pg beli.. kalau x... Jimat je... Atau buat byran ansuran je... Lagi senang kalau mcm tu..
Back to top Go down
View user profile
songsim
Member
Member


Posts : 4
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Brand kerusi urut mana yg value buy?   Fri May 12, 2017 11:29 am

sianginfinity wrote:
timthor wrote:
Lately aku ni banyak sangat kerja sampai kena stay up malam2 nak siapkan kerja2 ni on time. Datang pulak sakit belakang ni sbb asyik duk mengadap laptop kan. Aku ada jugak beli kerusi urut pastu bukan berkesan sngt pun. Membazir je beli mahal2. Brand kerusi urut mana ye yang berkesan? Cuak jugak takut nnti membazir lagi

Kalau ada duit extra tu.. blh pg beli.. kalau x... Jimat je... Atau buat byran ansuran je... Lagi senang kalau mcm tu..

Betul2. Kalau nk sangat buat bayaran secara ansuran je.. X perlu bagi gila2 duit bila upfront payment... Biasanya org x de bawa byk cash...
Back to top Go down
View user profile
songsim
Member
Member


Posts : 4
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Brand kerusi urut mana yg value buy?   Fri May 12, 2017 11:32 am

nuseetan wrote:
timthor wrote:
Lately aku ni banyak sangat kerja sampai kena stay up malam2 nak siapkan kerja2 ni on time. Datang pulak sakit belakang ni sbb asyik duk mengadap laptop kan. Aku ada jugak beli kerusi urut pastu bukan berkesan sngt pun. Membazir je beli mahal2. Brand kerusi urut mana ye yang berkesan? Cuak jugak takut nnti membazir lagi
Ada gambar kerusi kat office. Aku pun sama OT. Tapi ok je... Duduk x betul ke?? Ko nk beli mesin urut letak kat office ke??? Jangan tertido pulak... Hehehehe

Biasanya keja kat office tu.. memang susah juga... Tulang belakang senang letih... Member aku keja kat bank selalu bising... Skrg dah x bising.. Dia beli Ogawa tu... Lupa product yg mana utk tulang belakang.
Back to top Go down
View user profile
timthor
Member
Member


Posts : 6
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Brand kerusi urut mana yg value buy?   Mon May 15, 2017 3:10 am

nuseetan wrote:
timthor wrote:
Lately aku ni banyak sangat kerja sampai kena stay up malam2 nak siapkan kerja2 ni on time. Datang pulak sakit belakang ni sbb asyik duk mengadap laptop kan. Aku ada jugak beli kerusi urut pastu bukan berkesan sngt pun. Membazir je beli mahal2. Brand kerusi urut mana ye yang berkesan? Cuak jugak takut nnti membazir lagi
Ada gambar kerusi kat office. Aku pun sama OT. Tapi ok je... Duduk x betul ke?? Ko nk beli mesin urut letak kat office ke??? Jangan tertido pulak... Hehehehe

letak office buat apa. Baik letak kat rumah weii senang nak guna kalau stay up buat kerja malam2 kan. Satu kerja pulak nak punggah mesin urut tu g office. Haha
Back to top Go down
View user profile
timthor
Member
Member


Posts : 6
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Brand kerusi urut mana yg value buy?   Mon May 15, 2017 3:11 am

songsim wrote:
nuseetan wrote:
timthor wrote:
Lately aku ni banyak sangat kerja sampai kena stay up malam2 nak siapkan kerja2 ni on time. Datang pulak sakit belakang ni sbb asyik duk mengadap laptop kan. Aku ada jugak beli kerusi urut pastu bukan berkesan sngt pun. Membazir je beli mahal2. Brand kerusi urut mana ye yang berkesan? Cuak jugak takut nnti membazir lagi
Ada gambar kerusi kat office. Aku pun sama OT. Tapi ok je... Duduk x betul ke?? Ko nk beli mesin urut letak kat office ke??? Jangan tertido pulak... Hehehehe

Biasanya keja kat office tu.. memang susah juga... Tulang belakang senang letih... Member aku keja kat bank selalu bising... Skrg dah x bising.. Dia beli Ogawa tu... Lupa product yg mana utk tulang belakang.

Aku pun ada dengar yg Ogawa ni bagus jugak. Popular jugak ni. Nanti aku try g survey. Mana tahu ada promotion boleh laa dpt murah sikit. Try2 test terus mana tahu sesuai dgn badan aku.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Brand kerusi urut mana yg value buy?   

Back to top Go down
 
Brand kerusi urut mana yg value buy?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Which other brand engines can use our Cox head conversions?
» HIGHLIGHT: Brand new Sailor Moon site Isshou-ni.net!
» Which brand of stainless tools are the very best?
» need help on Brand & Millen player
» The big brand sculptors thread

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.