perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Plan First still wujud lagi ke?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Plan First still wujud lagi ke?   Fri Oct 28, 2016 9:00 am

Hai semua!! lama tak hupdate hehehe
cume nak tanye plan first still wujud lagi ke? sebab nak try pakai
plan first cume skrg x sure plan tu offer ape... sebab line kat sini yg kuat cume celcom je yg lain hampeehh weyhh tolong la
Back to top Go down
View user profile
melindaapang
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-24

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Mon Oct 31, 2016 6:46 am

kan website dia ade tunjuk segala info?
terus tengok dr situ je la
Back to top Go down
View user profile
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Mon Oct 31, 2016 7:46 am

kalau cume celcom je yg kuat, terus guna je la buatpe nak tukar ke sana sini lg?
kini, telco2 semua ni ade pelan baru, TS boleh check websitenya
Back to top Go down
View user profile
boombee87
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Tue Nov 01, 2016 4:00 pm

nana88 wrote:
Hai semua!! lama tak hupdate hehehe
cume nak tanye plan first still wujud lagi ke? sebab nak try pakai
plan first cume skrg x sure plan tu offer ape... sebab line kat sini yg kuat cume celcom je yg lain hampeehh weyhh tolong la

Serious lah nak pakai celcom? sebab walaupn dorg power, dorg mahal kot
ak tgk harga pn mcm x mampu... lagi pn knp x try Meksis? sebab prepaid boleh tahan jugak murah die..
Back to top Go down
View user profile
ku_lela
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2016-11-02

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Wed Nov 02, 2016 5:07 am

nana88 wrote:
Hai semua!! lama tak hupdate hehehe
cume nak tanye plan first still wujud lagi ke? sebab nak try pakai
plan first cume skrg x sure plan tu offer ape... sebab line kat sini yg kuat cume celcom je yg lain hampeehh weyhh tolong la
\

I dengar dengar ada lagi. You cuba check dengan dia punya promoter. Sebab I ada baca dalam forum dorang ada cakap pasal Celcom First ssh
Back to top Go down
View user profile
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Wed Nov 02, 2016 6:28 am

celcom first lagi boleh register ..sekarang celcom lagi promote their plan dan upgrade plan mereka dengan tambah internet GB bagi setiap plan...
bawahialah celcom yang offer plan baru seperti
1. FIRST Gold – 20GB
2. FIRST Gold Plus – 40GB
3. FIRST Platinum – 60GB
Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Thu Nov 03, 2016 11:29 am

hotroll wrote:
celcom first lagi boleh register ..sekarang celcom lagi promote their plan dan  upgrade plan mereka dengan tambah internet GB bagi setiap plan...
bawahialah celcom yang offer plan baru seperti
1. FIRST Gold – 20GB
2. FIRST Gold Plus – 40GB
3. FIRST Platinum – 60GB

Betul tu celcom lagi bagus sebab murah pun murah sbb skrg coverage dah x pyah risau2 lagi sbb skrg mane2 awk pegi dah dpt 4G....
Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Thu Nov 03, 2016 11:33 am

nana88 wrote:
Hai semua!! lama tak hupdate hehehe
cume nak tanye plan first still wujud lagi ke? sebab nak try pakai
plan first cume skrg x sure plan tu offer ape... sebab line kat sini yg kuat cume celcom je yg lain hampeehh weyhh tolong la

sy tgh pakai celcom plan first gold tau. rm 80 dapat 20G.. offer yg awk akn dpt mcm unlimited call ke semua network, unlimited social apps dgn free yonder music. so far, sy puas hati pakai. berbaloi la biar la org nak ckp ape pun janji sy suke! hahahaha
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Thu Nov 03, 2016 12:24 pm

sampai bile ye boleh register? sebab ak nak jugak ternampak dkat newspaper pasal plan baru dorg
lagipun kwn2 sy memang recommend kan ak ye la ak pun selalu merungut yg bill Max ak naik mendadak
so, tak salah kan kalau nak cube heheheh wlupun belum pakai, tapi ak dah rase mcm puas hati jgak kalu dpt data byk ni
Back to top Go down
View user profile
ajjanam
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2016-11-04

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Fri Nov 04, 2016 6:24 am

melindaapang wrote:
kan website dia ade tunjuk segala info?
terus tengok dr situ je la

Hahahaha. betul pe
p laa tengok semua website sendiri
hahahahaa. paling paling pun
facebook mesti ada.
Celcom banyak promosi sekarang
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Fri Nov 04, 2016 11:19 am

boombee87 wrote:

Serious lah nak pakai celcom? sebab walaupn dorg power, dorg mahal kot
ak tgk harga pn mcm x mampu... lagi pn knp x try Meksis? sebab prepaid boleh tahan jugak murah die..

serious la ni sebab celcom bagi i celcom dia mesra pelangggan... nampak je mahal tapi tu la yg bgusnye sebb coverage dia kat area rumah i, opis i sume dapat je line 4G/LTE tauuuuu... Meksis tu murah menda nye kalau prepaid, 5gb je nak dkat RM 50....! aduhaiiii
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Fri Nov 04, 2016 11:21 am

simson wrote:

sy tgh pakai celcom plan first gold tau. rm 80 dapat 20G.. offer yg awk akn dpt mcm unlimited call ke semua network, unlimited social apps dgn free yonder music. so far, sy puas hati pakai. berbaloi la biar la org nak ckp ape pun janji sy suke! hahahaha

Ouh ye keeee... maksudnye i betul2 dah ketinggalan zaman sebb i still pkai first gold version lame gileeee.. hahahaha 20gb, RM 80 ehhh... 10gb extraaa dari sebelum ni.. huishh mcm2 boleh buat niii hahahaha
download movie kat phone je laa..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Plan First still wujud lagi ke?   Today at 3:05 pm

Back to top Go down
 
Plan First still wujud lagi ke?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» President Herman Cain’s 999 Plan In Action
» G-bites a similar plan
» Bad Boy ! "The Plan"
» RC 049 flying wing plan?????
» Qubool hai: Tanveer reveals Zoya's Murder Plan!!!! Spoiler News

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.