perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Thu Oct 13, 2016 2:13 pm

deme tau x yang iphone 7 esok launching kat kolumpor kat Sunway Pyramid kkabonye....kawan tema le yang beritau...pukul 7pagi dah kene tepacak di sane....
Back to top Go down
View user profile
chuge
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Fri Oct 14, 2016 7:00 am

saya dari kuala kangsar sanggup drive ke Sunway Pyramid malam tadi dan tidur di hotel hanya untuk menyertai pelancaran dan cabutan bertuah iphone pagi tadi.tapi masih tiada tuah untuk dapatkan iphone 7 dengan harga rm7/77/777.haih.
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Tue Oct 18, 2016 10:00 am

hello!
nak tanya sikit,ada sesiapa tak yang sudah guna plan First Gold rm98?
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Tue Oct 18, 2016 10:52 am

susanchong wrote:
hello!
nak tanya sikit,ada sesiapa tak yang sudah guna plan First Gold rm98?

Saya dah!
cuma bagi saya 1 masalah sebab mahal sikit.RM98 untuk 12gb sebulan.ambik pakej ni pun sebab nak iPhone 7.
Back to top Go down
View user profile
cjaeyun
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2012-09-16

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Wed Oct 19, 2016 5:04 am

susanchong wrote:
hello!
nak tanya sikit,ada sesiapa tak yang sudah guna plan First Gold rm98?

sy pun daa guna .. plan nii mahal tapi berbaloi laa guna sbb banyak benefit dy bagi kat plan nii .. tu yg buat rasa tak rugi daa pakai plan nii
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Thu Oct 20, 2016 4:33 am

susanchong wrote:
hello!
nak tanya sikit,ada sesiapa tak yang sudah guna plan First Gold rm98?

98 tu hanya utk pelan iphone je.
kena bli iphobne 7 ngan celcom baru dpt sign...

Pi try la umobile, murah je.

minimum rm40 sebulan ... lps tu, iphone pun murah 2.6k je
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Thu Oct 20, 2016 4:36 am

cjaeyun wrote:
susanchong wrote:
hello!
nak tanya sikit,ada sesiapa tak yang sudah guna plan First Gold rm98?

sy pun daa guna .. plan nii mahal tapi berbaloi laa guna sbb banyak benefit dy bagi kat plan nii .. tu yg buat rasa tak rugi daa pakai plan nii

benefit ape?
celcom paling famous carry foward je.
selain dari itu, celcom dah takde apa benefit lain.
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Thu Oct 20, 2016 8:01 am

Eenaly wrote:
susanchong wrote:
hello!
nak tanya sikit,ada sesiapa tak yang sudah guna plan First Gold rm98?

98 tu hanya utk pelan iphone je.
kena bli iphobne 7 ngan celcom baru dpt sign...

Pi try la umobile, murah je.

minimum rm40 sebulan ... lps tu, iphone pun murah 2.6k je

owh,berapa byk data dia bagi?
member bagitau kalau First Gold die bagi 12 gb sebulan dengan unlimited whatsapp ngan Wechat apps sebab ingat nak beli iPhone 7.
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Thu Oct 20, 2016 8:04 am

Eenaly wrote:
cjaeyun wrote:
susanchong wrote:
hello!
nak tanya sikit,ada sesiapa tak yang sudah guna plan First Gold rm98?

sy pun daa guna .. plan nii mahal tapi berbaloi laa guna sbb banyak benefit dy bagi kat plan nii .. tu yg buat rasa tak rugi daa pakai plan nii

benefit ape?
celcom paling famous carry foward je.
selain dari itu, celcom dah takde apa benefit lain.

ye ke?sebab member bagi tahu dapat unlimited Yonder Music,Whatsapp/Wechat apps.
berapa byk data dia bagi?
Back to top Go down
View user profile
vitkk007
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Thu Oct 20, 2016 8:07 am

sah sah dapat extra 12gb sbulan!
ko dapat unlimited Whatsapp/Wechat lagik!
Ko g la daftar and Whatsapp sampai lebam!
Back to top Go down
View user profile
magicbean0000
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-11

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Thu Oct 20, 2016 10:20 am

vitkk007 wrote:
sah sah dapat extra 12gb sbulan!
ko dapat unlimited Whatsapp/Wechat lagik!
Ko g la daftar and Whatsapp sampai lebam!

bape RM sebulan wei?
Back to top Go down
View user profile
boombee87
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-09-19

PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Thu Oct 20, 2016 12:45 pm

Eenaly wrote:
cjaeyun wrote:
susanchong wrote:
hello!
nak tanya sikit,ada sesiapa tak yang sudah guna plan First Gold rm98?

sy pun daa guna .. plan nii mahal tapi berbaloi laa guna sbb banyak benefit dy bagi kat plan nii .. tu yg buat rasa tak rugi daa pakai plan nii

benefit ape?
celcom paling famous carry foward je.
selain dari itu, celcom dah takde apa benefit lain.

saya guna plan ni juga,saya dapat Whatsapp dengan streaming Yonder music tanpa had,saya dapat extra 2 gb pulak tu,jadi bagi saya plan ni banyak juga la yang free,lagipun kene daftar cepat cepat sebab limited untuk iphone 7 ja,
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!   Today at 1:34 pm

Back to top Go down
 
iphone 7 daha datang kolumpor deme oiiii!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Favourite iPhone app?
» iphone game - gun bro Multiplayer
» There's an iphone app for counting bites!!
» Iphone app
» WTS new white iphone 5 32GB

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.