perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Topup amoi mobile berapa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Topup amoi mobile berapa   Wed Aug 03, 2016 1:41 pm

kawan2 sini... bila mikat amoi kena buat bayaran utk phone dia...
jika x mana dpt cari dia... mana plan senang utk topup lagi cukup data amoi guna?
help!!
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Topup amoi mobile berapa   Thu Aug 04, 2016 5:12 am

buat apa nak buat bayaran utk dia..dia sendiri tak mampu bayar ka? tapi kau hanya mikat dia, bukan gf kau lagi.
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: Topup amoi mobile berapa   Thu Aug 04, 2016 9:01 am

tak tahu la apa plan senang utk top up . bukan semua 7 eleven boleh dapatkan reload kard ka?
boleh google saja.
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: Topup amoi mobile berapa   Thu Aug 04, 2016 12:44 pm

buatpe nak bayar tok dia? suruh je ambik pakej yg paling murah
klo x mampu bayar bil, abes tu jangan pakai data. guna prepaid cukup dah
connect wifi klo nak online
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Topup amoi mobile berapa   Fri Aug 05, 2016 1:44 pm

Eenaly wrote:
buatpe nak bayar tok dia? suruh je ambik pakej yg paling murah
klo x mampu bayar bil, abes tu jangan pakai data. guna prepaid cukup dah
connect wifi klo nak online

Skrg I guna telco X paling murah... ade 5 jenis plan dlm...
dari S,M,L,XL,2XL semua murah2 guna... blh pilih mana2 satu sesuai utk you...
selagi data blh simpan jika x habis...
jika x mahal bayar je la...
Back to top Go down
View user profile
bishopten
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-02-15

PostSubject: Re: Topup amoi mobile berapa   Fri Aug 05, 2016 2:02 pm

dari S,M,L,XL,2XL semua murah2 guna... blh pilih mana2 satu sesuai utk you...
selagi data blh simpan jika x habis...
jika x mahal bayar je la...[/quote]

byk plan ni... ade ke ni magic plan tu?
I hanya tau burung hantu dulu mmg baik...blh lihat wayang x takut habis data aku...
skrg 5 plan ni ade sama x burung hantu ade?
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: Topup amoi mobile berapa   Sat Aug 06, 2016 4:22 am

bishopten wrote:
dari S,M,L,XL,2XL semua murah2 guna... blh pilih mana2 satu sesuai utk you...
selagi data blh simpan jika x habis...
jika x mahal bayar je la...

byk plan ni... ade ke ni magic plan tu?
I hanya tau burung hantu dulu mmg baik...blh lihat wayang x takut habis data aku...
skrg 5 plan ni ade sama x burung hantu ade?[/quote]

i tahu plan tu bagus. tapi adakah semua tempat punya line pun ok ke? tu tak semesti punya la
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Topup amoi mobile berapa   Sat Aug 06, 2016 4:32 am

bishopten wrote:
dari S,M,L,XL,2XL semua murah2 guna... blh pilih mana2 satu sesuai utk you...
selagi data blh simpan jika x habis...
jika x mahal bayar je la...

byk plan ni... ade ke ni magic plan tu?
I hanya tau burung hantu dulu mmg baik...blh lihat wayang x takut habis data aku...
skrg 5 plan ni ade sama x burung hantu ade?[/quote]

kenapa sebab bh sampai tak suka tidur? biasanya boleh guna wifi untuk tengok wayang pun boleh. tak payah tunggu sampai mid night
Back to top Go down
View user profile
cjaeyun
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2012-09-16

PostSubject: Re: Topup amoi mobile berapa   Sun Aug 07, 2016 3:20 pm

kenapa sebab bh sampai tak suka tidur? biasanya boleh guna wifi untuk tengok wayang pun boleh. tak payah tunggu sampai mid night[/quote]

mungkin dia x ya kerja hanya tengok wanyang je dkt malam...
wifi kadang load pun lamabat... i pun guna mobile tengok youtube shj...
tengok aku xpax data habis cpt la... simpan utk facebook dan whatsapp je...
Back to top Go down
View user profile
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: Topup amoi mobile berapa   Sun Aug 07, 2016 3:47 pm

mungkin dia x ya kerja hanya tengok wanyang je dkt malam...
wifi kadang load pun lamabat... i pun guna mobile tengok youtube shj...
tengok aku xpax data habis cpt la... simpan utk facebook dan whatsapp je...[/quote]


ya memang untuk amoi yang belum kerja. tengah study amoi senang mikat jadi kena juga sponsor line supaya boleh call dia. dia pon boleh call saya. lagipun zaman sekarang student mesti ade data.. tq ye
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Topup amoi mobile berapa   Today at 4:38 pm

Back to top Go down
 
Topup amoi mobile berapa
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MIM-23 Hawk [mobile medium-range surface-to-air missile system]
» UK mobile phone charges to rise as much as 66%
» Mobile Phone Browsing
» Las Vegas/Mobile/Daytona Motocross
» M.A.S.K. = Mobile Armored Strike Kommand (Illusion Vehicles)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.