perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Ada ubat untuk gatal2???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
piechop
Member
Member


Posts : 9
Join date : 2012-03-20

PostSubject: Ada ubat untuk gatal2???   Mon Jun 13, 2016 4:26 am

Hello korang ( yg perempuan je..)
I ada gatal2 kt bahagian wanita I (miss V).. dah dekat sebulan ni merana..
bila peluh je gatal.. nak mandi, kena air perit sangat2.. lagi pun I baru jer 7 bulan berkahwin
& tengah pregnant 3 bulan.. so normal ke kalau pregnant ada simptom2 ni???
I confused sekarang.. nak jumpa doktor segan lah I.. nak inform kat hubby, kang kena bebel pulak..
so how??
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: Ada ubat untuk gatal2???   Mon Jun 13, 2016 9:22 am

amboiii ramainye ade penyakit gatal2 ni.. haha
sis pegi je buat check up dgn doktor.. sebab sy belum berkahwin lagi so tatau.. hehe
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Ada ubat untuk gatal2???   Tue Jun 14, 2016 5:25 am

piechop wrote:
Hello korang ( yg perempuan je..)
I ada gatal2 kt bahagian wanita I (miss V).. dah dekat sebulan ni merana..
bila peluh je gatal.. nak mandi, kena air perit sangat2.. lagi pun I baru jer 7 bulan berkahwin
& tengah pregnant 3 bulan.. so normal ke kalau pregnant ada simptom2 ni???
I confused sekarang.. nak jumpa doktor segan lah I.. nak inform kat hubby, kang kena bebel pulak..
so how??  

kalau gatal2 kat V ni mesti awk dah terkena vaginal yeast infection tau
dia mcm berkurap2 tu kan ? better pakai ubat sapu.. my sister pernah kena
masa dia pregnant jugak . tapi dia pregnant dah 7 bulan . rase tak selesa kat dalaman V dia
pegi check doktor, doktor cakap ada yeast la kat dinding V dia . pakai ubat doktor seminggu tak baik
last2 kwn2 dia yg penah kena tu recomend kan dia dgn canesten tu . sekarang dah tak de pun yeast
tu datang balik ke ape ke .
Back to top Go down
View user profile
tungkelly
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-01-05

PostSubject: Re: Ada ubat untuk gatal2???   Wed Jun 15, 2016 5:19 am

hmmm.. kalau gatal2 kat miss v tu bkn gatal2 biase tu..
better pergi check doktor dulu tgk mcm mane.
tapi canesten mcm yg nana cakap pun ok jgak.
kalau tak mau jumpe doktor, cube je la dulu canesten tu
Back to top Go down
View user profile
piechop
Member
Member


Posts : 9
Join date : 2012-03-20

PostSubject: Re: Ada ubat untuk gatal2???   Wed Jun 15, 2016 8:59 am

tungkelly wrote:
hmmm.. kalau gatal2 kat miss v tu bkn gatal2 biase tu..
better pergi check doktor dulu tgk mcm mane.
tapi canesten mcm yg nana cakap pun ok jgak.
kalau tak mau jumpe doktor, cube je la dulu canesten tu

oh.. I ada jumpa produk tu
kalau pakai berapa lama boleh baik?
tak ade ape2 effect ke utk org mengandung mcm I??
Back to top Go down
View user profile
chuge
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: Ada ubat untuk gatal2???   Thu Jun 16, 2016 4:46 am

i pernah kena mcm u cume i x mengandung lah hehe
i pakai sabun dettol je kalau mandi tapi makan masa yg lama jugak nak baik
2-3 minggu juga lah lamanya tapi i x pernah pakai canesten
ini pun first time dgr haha
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Ada ubat untuk gatal2???   Thu Jun 16, 2016 6:30 am

piechop wrote:


oh.. I ada jumpa produk tu
kalau pakai berapa lama boleh baik?
tak ade ape2 effect ke utk org mengandung mcm I??

x de pape effect pun kat pmpuan mengandung yg nak cuba pakai canesten tu
berapa lama boleh baik tu bergantung cara pemakaian awk kalau kerap ,
cepat lah baik.. paling cpt, seminggu .
pakai selepas mandi dan sebelum tido .
so , selamat mencuba ye awk .
Back to top Go down
View user profile
mango22
Member
Member


Posts : 20
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Ada ubat untuk gatal2???   Thu Jun 16, 2016 7:36 am

takut ni penyakit. berapa lama boleh baik ah?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ada ubat untuk gatal2???   Today at 2:55 pm

Back to top Go down
 
Ada ubat untuk gatal2???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» VALAVANIS AUTUMN TOKONOMA DISPLAY
» The Bazar
» die grinder, tools question
» Vietnam International bonsai show
» Ixora chinensis -"santan"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.